elp1 16.03.09, 16:15 Umawiajmy się na wielkie pogaduchy forumowe - oczywiście - necikowe! ;-) Wpisujcie pory dnia lub nocy najbardziej Wam odpowiadające na takie "randez-vous" forumowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenka100 Re: 23.00 16.03.09, 17:29 ja raczej do południa,ale wtedy pewnie tez niko nie je doma.. :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: 23.00 16.03.09, 20:17 nie trać nadziei. Napewno nie jest tak, żeby dopołudnia nikto doma nie było ;-) Może przecież być tak, że i przed południem się uda i wieczorem też. A o której zazwyczaj masz kompikowy czas? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: 23.00 17.03.09, 01:28 No to na nic, ja odpadam, chyba ze ktos z "psiej wachty" tu bedzie, o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: 23.00 17.03.09, 09:52 ja czasem jestem..:) to się może kiedyś na poranną kawkę przy kompie umówimy? a poza tym to po 20-tej by mi pasowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadeczanka Re: 23.00 17.03.09, 11:58 ja tez raczej wieczorna i to po 21 ale zdarza sie i w pracy zagladnać między 8-16:) Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: <jupi> 17.03.09, 20:51 :) z krwi i kości:) i odrobiny tkanki tłuszczowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: <jupi> 17.03.09, 21:01 beza26 napisała: > :) z krwi i kości:) i odrobiny tkanki tłuszczowej;) tą ostatnią chętnie się z Tobą podzielę, bo ja akurat mam jej zdecydowanie w nadmiarze a na dodatek zupełnie nie wiem skąd mi się wzięła i jest ;-) Przyznaj, że zupełnie inaczej się klika kiedy się wie, że ktoś na bieżąco to czyta i pisanie zamienia się trochę w zwyczajne gadanie. To lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: <jupi> 17.03.09, 21:03 ja też:) prawdziwe baby z nas;) - pogaduchy wrodzone:) a propos tłuszczyku to na zimę trzeba go troszkę mieć inaczej na ogrzewanie trzeba fortune wydać Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: <jupi> 17.03.09, 21:08 beza26 napisała: > ja też:) prawdziwe baby z nas;) - pogaduchy wrodzone:) > a propos tłuszczyku to na zimę trzeba go troszkę mieć inaczej na > ogrzewanie trzeba fortune wydać lubię kiedy mi ciepło i mam wytłumaczenie, że jestem odśrodkowo ofutrzona hihihi :-) w galerii zdjęć napisałaś: > a czasem wystarczy na tą samą sytuację bystrzejszym okiem spojrzeć i eureka - nawet nudna praca jakaś się > milsza wydaje bo rutyna zabija myślenie i sprowadza fczłowieka do poziomu automatu. Inna rzecz, że niestety, ale to my sami się wkręcamy w takie rutyniarskie funkcjonowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka100 Re: forumowe randez-vous 17.03.09, 21:08 czesc babeczki ja na minutke,tak własciwie kuknac czy ktos jest..A tu widze ze obecnosc wzorowa.A nad jakims ,,realem''trza pomyslec ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 <jupi><jupi> 17.03.09, 21:11 fajnie, że zajrzałaś! Przyjdzie czas i na real. Póki co trudno nam się tu pozbierać, ale ja wierzę, że będzie jak mam być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: <jupi><jupi> 17.03.09, 21:20 bedzie tylko ten real często w forumowym gadaniu przeszkadza;) - dzieci płaczą, mężczyżni tęsknią, zupa kipi, szef się wścieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 może najpierw 17.03.09, 21:28 pogaduszmy forumowo. Mniej to jednak zabiegów wymaga, niż kiedy się w miasto wychodzi i trzeba wszystko pozapinać jak należy i zsynchronizować w czasie i przestrzeni. Siedząc przy kompie można mieć oko na dzieci i męża/żonę, gulnąć do garnka na zupę, czy umknąć szefowi z forum choćby do "paska" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: może najpierw 17.03.09, 21:31 niestety dzisiaj już muszę znikać:( spokojnej nocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka100 Re: <jupi><jupi> 18.03.09, 06:48 e tam,nie zartuj.Zawsze maz tez moze sie dzieckiem zajac ,a zupe wczesniej ugotowac ;-} Chyba my nie tylko do garów i dzieci stworzone ,no nie?Pozatym tez nam troche luzu sie nalezy. :-} Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka100 Re: racja:) 18.03.09, 09:36 Bezka Ty i tak masz o tle lepiej bo z tego co sobie przypominam to Ty masz chyba teraz roczne bobasiatko ,to takiego maluszku moznac lulu i droga wolna-jak to sie mówi .Ja tu z nas ,,udzielajacych sie ''chyba jestem najstarsza -chyba-34 wiosenki :-}. Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: racja:) 18.03.09, 09:53 kobieto i ty jeszcze żyjesz??:) hehe faktycznie młoda jedna prawie rok a druga prawie 3 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka100 Re: racja:) 18.03.09, 10:00 no sama sie dziwie ze jeszcze zyje :-D Eh przy takich bobasach to jest latania,ale ciesz sie ze takie małe póki mozesz, bo nie obejrzysz sie jak beda nastolatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: racja:) 22.03.09, 02:59 goldenka100 napisała: > Eh przy takich bobasach to jest latania,ale ciesz sie ze takie małe póki mozesz, bo nie obejrzysz sie jak beda > nastolatkami. i wyprują w świat "na swoje" a Ciebie babcią zrobią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka100 Re: forumowe randez-vous mie działa? 24.03.09, 21:23 noo bo roznie bywa.Moja kolezanka babcia została w 34 wiosnie zycia...masakra Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka100 Re: forumowe randez-vous mie działa? 24.03.09, 21:26 elp1 a co co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ????? a o co pytasz? 24.03.09, 21:44 hihihi :-) coś mi się zdaje, że się dogadujemy jak kupiec z przekupką: - po ile to? - co po ile? - no to! - po 5 - a co po 5? - a co po ile? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dlaczego? 24.03.09, 21:28 ma szansę z wnukiem czy wnuczka jeszcze poszaleć w dyskotece! A inna rzecz, to faktycznie musiała mocno się starać nad właściwym wykorzystaniem czasu przeznaczanego na wychowanie i uświadomienie swojego dziecka, że tak mu to szybko poszło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 forumowe randez-vous nie działa? 07.03.10, 20:43 a może by tak spróbować umówić się na jakąś porę dnia albo nocy na pogaduchy forumowe? Odpowiedz Link Zgłoś