ouimet 28.12.03, 22:13 Kochac sie w skargach jest rzecza niewiescia... Szak-u! Do nas nalezy dac Im moc i zbroje... /Piwnica i Jacek Wojcicki/ ..wyrwijmy Okowite z dolka/?/Wiem,ze to kanion....ale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Kochac sie... 28.12.03, 22:27 Dół jest niemożebnie głęboki, niemożebnie k***** głęboki. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Kochac sie... 28.12.03, 22:40 a czy to przypadkiem nie Ty w nim siedzisz ... z wygody? Bede teraz "kopal"... hmm/jak pisze SZAK/w dupe! Chcesz litosci?Damy Ci pospolu...Ale o dupe roztrzasc taka litosc w "ciemno"... Wiec: nikt Cie nie chce... wszyscy Cie chca.../trudny wybor/ utrata bliskiej Osoby/kiedy i jak bliskiej?/ i nadal nie przeczytalas moich tekstow...bo inaczej ...wisialabys mi na...telefonie!To sie tak nazywa teraz.Poprzednio bylo:blokuje linie... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Kochac sie... 28.12.03, 22:48 Jakich tekstów ??? Jakim telefonie ??? Proszę o tłumacza !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Kochac sie... 28.12.03, 23:02 NIC NIE KUMAM !!!!!! Dałeś mi numer telefonu ? Kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Kochac sie... 28.12.03, 23:22 Poczekam... może jutro mi to wyjaśnisz. A teraz .....dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Kochac sie... 29.12.03, 23:21 Otrzymalem potwierdzenie.Dzieki.Zaczynam dosylac oryginaly.Sporo tego sie...naskladalo.Mam nadzieje...ze milej lektury bede sprawca. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Kochac sie... 30.12.03, 08:12 Okowito! Jest 8-rano.Wyslalem tekst Swiatecznych zyczen....Oryginal pochodzi z 24XII g.16:24.Ide spac.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Kochac sie... 01.01.04, 06:52 Okowita- nadal Cie lubie,pomimo nastepnego roku.../czasem jestes "wredna"/ bo nie piszesz ze mnie tez troszke lubisz...a moze lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś