0kowita 01.01.04, 16:51 ....nic, nic to tylko tak żeby nie było za słodko. Coś tu za dużo ostatnio tego kochania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milennik11 Re: nienawidzę 01.01.04, 17:29 ...hahaha...nareszcie...ostatnio nie wiedzialem czy to forum czy jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji(albo kółko rózancowe)...tym niemniej brałem w tym udział...hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nienawidzę 01.01.04, 20:11 milennik cos sie tak zgorszyl? ja lubie wszyskto co slodkie: hehehheheh towazycho jest superek:) cmokam na prawo i lewo ,a co mi tam! do stacenia nie mam nic heheh Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: nienawidzę 01.01.04, 21:02 ...superek...jest ...towarzycho...ellenai... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ooooooooooooooo 01.01.04, 21:11 byka zrobilam millenik,i to tak przy nowym roku,zupelnie nie uchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: ooooooooooooooo 01.01.04, 21:17 ...szał...chyba musimy się ..wszyscy kochać...hahaha...ale poza tym ..czekam na rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: ooooooooooooooo 01.01.04, 21:49 ...o kochaniu...ellenai...o kochaniu...opowiedzcie coś o tym...jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ooooooooooooooo 01.01.04, 22:03 no ja tam nie wiem millenik, to sie po prostu czuje i robi heheh jam nie poeta: ( Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ooooooooooooooo nienawidzę 02.01.04, 10:54 No nie ! To miał być wątek o nienawiści.... a oni znów o kochaniu!!!! Jeszcze nas z forów regionalnych na jakie romantyczno-erotyczne przeniosą. PS. Milennik, czy ja Ci już mówiłam, że Cię kocham ? Bo już się pogubiłam w tych wyznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ooooooooooooooo nienawidzę 02.01.04, 20:25 jestem konformistka okowita,nienawidzenie strasznie duzo enegii zzera,po prostu mi sie nie chce tym doooooopy i glowy zawracac,lubie jak jest wygodnie,ladnie, kwiatki pachna ,sloneczko swieci i wszyscy sa usmiechnieci,ja bijatyk unikam jak diabel swieconej wody heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kalewala Re: nienawidzę 03.01.04, 14:04 chciałam trochę wydłużyć ten wątek; no więc ja nienawidzę chodzić w zimie w mokrych butach (co mi się ostatnio przy tych opadach coraz częściej zdarza), nienawidzę mieć zmarznietego nosa i kartaru (a w zimie to u mnie norma), nienawidzę spóźniających się autobusów (zwłaszcza kiedy stoję przemarznięta na przystanku) i nienawidzę chorować (a usiłuję od 1.5 tygodnia wyleczyć się z anginy) :-(( ale za to lubię Jasło :-)) pozdrawiam brandy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nienawidzę 03.01.04, 16:35 heheheh no to sa standardowe powody do nienawidzenia, heheh podpisuje sie pod nimi,jaslo trzeba kochac i gorlie i nowy sacz tez heheh pozdrawiam cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: nienawidzę 04.01.04, 02:50 Tys prowda. Dość tej wazeliny !!!! :( Nienawidzę Kwasów, Millerów, Jaskierniów, Oleksych i innych czerwonych knurów, nienawidzę głupich Klanów, Złotopolskich i tych co na Wspólnej mieszkają (to tak w dużym skrócie) nienawidzę niektórych kibiców piłkarskich, ruskich pierogów, sznycli i owoców morza. Lubię wódkę, papierosy i brzydkie słowo. O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: nienawidzę 04.01.04, 02:53 Ps. I jeszcze piłkę lubię, szachy i tenis stołowy, bo mi sie zapomniało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ruskich pierogow i owocow morza???? 04.01.04, 04:09 nie lubisz???????????? TY zboczencu!! jak mozesz heheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ruskich pierogow i owocow morza???? 04.01.04, 07:56 To prawda !!!!!! Tylko zboczeniec może nie lubić ruskich pierogów. A ja czego najbardziej nienawidzę ?.. KŁAMSTWA. No, może nie aż tak ogólnie. Są sytuacje w życiu, że człowiek skłamać musi. Są sytuacje, że człowiek zbyt daleko posunie się w żartach. Czasem tak bywa.... nikt nie jest święty. Nienawidzę gdy ktoś celowo, perfidnie kłamie dla jakiś tam sobie znanych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ruskich pierogow i owocow morza???? 04.01.04, 18:03 klamstwa to ja tez nie znosze i takich niesmacznych zartow tez.Zimna tez nie lubie,wrrrrrrrrr, jak wieje na polu:((((i tutejszego piwa:(( geoghe przez te pierogi ma na pienku u mnie:) heheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re:Elle ???? 04.01.04, 19:16 No i widzisz Elle jak tak dobrze poszukać to parę rzeczy nienawidzisz:))))) A takie np. komary ? Ja ich szczerze nienawidzę ale bez wzajemności ta nienawiść bo one baaaaaaaaardzo mnie lubią. PS.A żona Żorża to chyba zadowolona..... pierogów nie musi mu lepić i w serialach taki nieźle zorientowany....hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re:Elle ???? 04.01.04, 21:06 0kowita napisała: > No i widzisz Elle jak tak dobrze poszukać to parę rzeczy nienawidzisz:))))) > A takie np. komary ? Ja ich szczerze nienawidzę ale bez wzajemności ta > nienawiść bo one baaaaaaaaardzo mnie lubią. > > PS.A żona Żorża to chyba zadowolona..... pierogów nie musi mu lepić i w > serialach taki nieźle zorientowany....hehe. To chore Okovita robi za SZAKA wrr!!! To moja działka WRA żona Żorża pierogów nie musi mu lepić BO MA wałek Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re:Elle ???? 04.01.04, 22:41 okowita no to pewno ze sie co znajdzie,ja sie tylko nad tym nie rozdrabniam za wiele, komarow to nie znosze,a tu mamy je atomowe:) szak a ty macisz kochanenki>? hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś