Dodaj do ulubionych

Bar Chińczyk

19.09.09, 15:25
Nie jestem zwolennikiem szkalowania kogokolwiek,ale obiad w tym
barze to PORAŻKA!!!Celowo napisałem to dużymi literami,chociaż
klawiatura komputera nie ma tak dużych liter,żeby dokładnie
zobrazować PORAŻKĘ której doświadczyliśmy.Jednorazowe talerze z
których wylewała się potrawa,jedzenie bez smaku,a z zupy wyciągnąłem
blond włos.Pan któremu to pokazalem nie zareagował,podobnie zresztą
pani barmanka,nie powiedzieli nawet głupiego przepraszam.Jadłem w
wielu miejscach,ale ten obiad na dlugo zapamiętam.NIE POLECAM
Obserwuj wątek
    • etzel Re: Bar Chińczyk 19.09.09, 16:27
      > a z zupy wyciągnąłem blond włos.Pan któremu to pokazalem nie
      > zareagował,podobnie zresztą pani barmanka,

A pani barmanka była brunetką czy blondynką? Może to jest klucz do rozwiązania
      zagadki tajemniczego włosa?
    • flins Re: Bar Chińczyk 19.09.09, 17:37
      Jezeli dotyczy to baru na osiedlu Prusa - to rzeczywiście jest on wyjątkowo marny. Świadczą o tym także pustki panujące w tym lokalu.Jedzenie jest tam obrzydliwe. Byłem tam raz bo mam blisko ale nigdy więcej, nawet przy wilczym głodzie nie dam się nabrać.
      • erleusortok Re: Bar Chińczyk 20.09.09, 11:21
        Jeśli próbujecie traktować ten bar jak restaurację, to faktycznie wypada kiepsko. Ale przecież to jest raczej odpowiednik budki z niby-chińskim żarciem (kurczak w pięciu smakach, sajgonki i takie tam). I w tej kategorii nie wypada moim zdaniem źle, zarówno jeśli chodzi o obsługę, jak i o jedzenie. Okazuje się np, że na placki ziemniaczane trzeba trochę dłużej poczekać, bo muszą obrać i zetrzeć ziemniaki - na ogół w tej klasy przybytkach placki ziemniaczane wyciągają z zamrażalnika.
        Pustki panujące w lokalu - w barze na środku blokowiska mają być tłumy? Są takowe w znajdującym się w tym samym budynku barze z kebabem? Albo w restauracji Sekret, która ponoć serwuje lepsze jedzenie?
    • stratus_2 Re: Bar Chińczyk 09.04.10, 10:25
      Troszkę dziwi mnie Twoja opowieść o tym barze. Odwiedzam go dość często i mam
      wręcz odwrotne od Twoich spostrzeżenia.
      W barze jest czysto i schludnie. Obsługa bardzo miła. Jedzenie smaczne, i te
      porcje ufffff duże. Dla gości pogrywa telewizorek co w takich przybytkach jest
      rzadkością.
      Może masz zbyt wysokie wymagania. Bar to nie restauracja.
      Odwiedzałem wiele barów w Warszawie i nie widziałem tak dobrze wyposażonego, z
      tak miłą obsługą, z tak smacznym jedzeniem.
      W skali od 1 do 10 moja ocena 10.
      • nikitaaa00 Re: Bar Chińczyk 20.04.10, 10:44
        Moim zdaniem autor ma zbyt duże wymagania to jest bar a nie restauracja co
        świadczą o tym jednorazowe talerze. Co do tego że jedzenie mdłe lub nie smaczne
        się NIE ZGADZAM ! Byłam w nim wiele razy ponieważ mieszkam w tej okolicy a
        jedzenie jest stosunkowo nie drogie i próbowałam już wiele potraw i są naprawdę
        smaczne. Po za tym autor napisał zę pan do którego podał jedzenie i tak dalej
        ale z tego co mi wiadomo tam żaden mężczyzna poza kucharzem i kierowca nie
        pracuje. Więc zastanawia mnie gorycz z jakim to ktoś napisał i czy to
        przypadkiem nie napisała konkurencja ale to i tak im nie zaszkodzi ponieważ
        kiedy przychodzę to w barze są klienci i tętni życiem. Więc polecam ten bar a i
        jeszcze jedno ktoś w poprzednich odpowiedziach napisał że to przy jakimś tam
        osiedlu ale to nie chodzi o tamto osiedle tylko o osiedle Emancypantek. Ja
        jestem za tym barem ! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka