achaja17 03.08.10, 20:45 gdzie w Pruszkowie można zrobić usg u dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inbluesky Re: usg serca u niemowlaka 03.08.10, 23:05 W Pruszkowie nie ma gdzie zrobić, nie ma specjalistów. Szukałam dla starszej córy i w końcu wylądowałam w Wawie w Rentgenie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kry Re: usg serca u niemowlaka 04.08.10, 18:48 z córką (skrajny wcześniak) wylądowałyśmy prywatnie w Arce na ul. Kasprzaka w Warszawie. Jest tam super kardiolog, który takze pracuje na Litewskiej w Szpitalu. Jestem (byłam) zachwycona wizytą. Nie było zadnych ograniczeń czasowych. Mało tego, córka do końca nie dała się zbadać, więc na drugą wizytę pojechałyśmy już do szpitala. wszystko wyszło prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: usg serca u niemowlaka 05.08.10, 10:35 a ja polecam dr Kurzępe w CePeLeKu na Koszykowej w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
algaria Re: usg serca u niemowlaka 05.08.10, 12:30 A ja dr Pleskota z Podkowy - kardiolog, syn miał usg serca robione na Działdowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Re: usg serca u niemowlaka 05.08.10, 13:28 a może ktoś robił w lux medzie - bo tu chyba będzie najszybciej? Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Re: usg serca u niemowlaka 05.08.10, 14:57 Robilam kilkakrotnie. Robilam tez w Damianie w Wwie. Nie wiem gdzie najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
lunia0 Re: usg serca u niemowlaka 05.08.10, 15:41 ja z moim synkiem chodzimy od urodzin do Lux Med-u, polecam dr Werner ktora robi tam usg, rewelacyjna i mądra kobieta, jest ordynatorem na litewskiej, tam też mieliśmy operację zamknięcia przewodu tętniczego. Ona nas pokierowala dzięki czemu wszystko poszło szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś