Dodaj do ulubionych

weterynarz godny polecenia dla kociaka

04.10.10, 21:38
Czy ktoś może polecić weterynarza w Pruszkowie lub okolicy.
Obserwuj wątek
    • orchidka77 Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 04.10.10, 22:04
      Polecam Burbelkę na Prusa. Jest ok, choć niestety nie ma na miejscu wszystkich możliwości co często przedłuża postawienie diagnozy - laboratorium, RTG czy USG nie ma na miejscu.
      jbweterynaria.com

W sprawach poważnych niestety musisz się wybierać do Wawy - polecam lecznicę na Białobrzeskiej (Ochota) - mają pełną diagnostykę na miejscu i można im ufać.
      bialobrzeska.waw.pl
    • varsovinn Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 07:28
      Dla kota mogę Ci śmiało polecić gabinet na Działowej Dra Kopackiego. Naprawdę solidny lekarz, moi znajomi z niego również korzystają i są b. zadowoleni. www.wet.net.pl/
    • beataj1 Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 21:01
      Doktor Brubelka. Jest bardzo dobry a w sprawach bardzo poważnych nie waha sie przyznać że coś wykracza poza jego kompetencje (z uwagi własnie na braki sprzetowe).
      Nie wciska drogich leków za wszelką cenę ale daje odrobinę odlanych z własnych zapasów. W ten sposób kiedyś za leczenie świerzba nie płaciliśmy 80 zł za cała tubkę maści a 20 za nieduże opakowanie - tyle wystarczyło. Widać że nie chce zarobić za wszelką cenę wciskając niepotrzebne produkty.

Serwisuje od prawie 7 lat moje 2 (od niedawna 3) koty i jestem bardzo zadowolona.
      • beataj1 Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 21:02
        *BURBELKA
    • maciek_pruszkow Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 22:49
      A ja polecam panie doktorki z Ołówkowej. Wcześniej pracowały na Niskiej, a od kilku miesięcy właśnie na Ołówkowej. pruszkow.weterynarz.com.pl
      • lupota Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 17.10.10, 12:38
        Może dla kotów są OK ale ja byłem z psem ( u obydwu Pań) i nie jestem zadowolony. Ani z diagnozy, ani z leczenia ani z tego co tam wygadują. Dopiero inny weterynarz doszedł co i jak nie tak z psem jest . Ich badanie jest dość pobieżne i cały czas coś marudzą pod nosem . Co chwilę jest '' o Boże jaki ten pies... " to i tamto. Generalnie ja ich nie polecam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka