mr.555 04.10.10, 21:38 Czy ktoś może polecić weterynarza w Pruszkowie lub okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidka77 Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 04.10.10, 22:04 Polecam Burbelkę na Prusa. Jest ok, choć niestety nie ma na miejscu wszystkich możliwości co często przedłuża postawienie diagnozy - laboratorium, RTG czy USG nie ma na miejscu. jbweterynaria.com W sprawach poważnych niestety musisz się wybierać do Wawy - polecam lecznicę na Białobrzeskiej (Ochota) - mają pełną diagnostykę na miejscu i można im ufać. bialobrzeska.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
varsovinn Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 07:28 Dla kota mogę Ci śmiało polecić gabinet na Działowej Dra Kopackiego. Naprawdę solidny lekarz, moi znajomi z niego również korzystają i są b. zadowoleni. www.wet.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 21:01 Doktor Brubelka. Jest bardzo dobry a w sprawach bardzo poważnych nie waha sie przyznać że coś wykracza poza jego kompetencje (z uwagi własnie na braki sprzetowe). Nie wciska drogich leków za wszelką cenę ale daje odrobinę odlanych z własnych zapasów. W ten sposób kiedyś za leczenie świerzba nie płaciliśmy 80 zł za cała tubkę maści a 20 za nieduże opakowanie - tyle wystarczyło. Widać że nie chce zarobić za wszelką cenę wciskając niepotrzebne produkty. Serwisuje od prawie 7 lat moje 2 (od niedawna 3) koty i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_pruszkow Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 05.10.10, 22:49 A ja polecam panie doktorki z Ołówkowej. Wcześniej pracowały na Niskiej, a od kilku miesięcy właśnie na Ołówkowej. pruszkow.weterynarz.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lupota Re: weterynarz godny polecenia dla kociaka 17.10.10, 12:38 Może dla kotów są OK ale ja byłem z psem ( u obydwu Pań) i nie jestem zadowolony. Ani z diagnozy, ani z leczenia ani z tego co tam wygadują. Dopiero inny weterynarz doszedł co i jak nie tak z psem jest . Ich badanie jest dość pobieżne i cały czas coś marudzą pod nosem . Co chwilę jest '' o Boże jaki ten pies... " to i tamto. Generalnie ja ich nie polecam . Odpowiedz Link Zgłoś