wartasikora Re: NIC!!!! 28.02.02, 04:35 _helga napisał(a): > wartasikora napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Kopnij sie w szpic!!!!!! 28.02.02, 04:39 wartasikora napisał(a): > _helga napisał(a): > > > wartasikora napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Bo ukradlas joja dobranoc dla mnie! 28.02.02, 04:47 wartasikora napisał(a): > wartasikora napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Jojo! To ja! Prawdziwa Helga! Mowie ci dobranoc! 28.02.02, 04:50 a ty wartosikoro oddaj, co nie twoje! Bede miala zapas na jutro... Ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Ide spac. A jak sie obudze to masz tutaj wartosiko 28.02.02, 04:53 ty masz wartosikoro mi napisac dobranoc od joja i od siebie. Bo bedziesz miala przerypane! _helga napisał(a): > a ty wartosikoro oddaj, co nie twoje! Bede miala zapas na jutro... > Ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: HELGA!!!!! IP: *.pppool.de 28.02.02, 20:49 Droga Helga, dostalas moje Kwiaty ? czy bronisz sie doskonale ? ja nie ma mamy czalgi ! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: HELGA!!!!! 28.02.02, 21:25 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Droga Helga, > dostalas moje Kwiaty ? > czy bronisz sie doskonale ? ja nie ma mamy czalgi ! Kwiaty dostalam, te roze sa piekne, dziekuje:) A czolgi juz chyba nie sa potrzebne. Coraz przyjemniej sie robi. Ale czujnosc nalezy zachowac! Noc sie zbliza, to potwory zaraz na wierzch zaczna wylazic! helga:) Odpowiedz Link Zgłoś