zibi-pruszkow 21.01.11, 12:11 Pruszków na Google Earth to dworzec PKP plus komin na Mosznie ... jakie władze, taki wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
follow Re: Pruszków na Google Earth 21.01.11, 17:32 Władze Googla? Właśnie się zmieniły, może będzie lepiej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jabaal Re: Pruszków na Google Earth 21.01.11, 21:32 Hmmm... sam zauważyłem znaczny wzrost rodzielczości. Nawet widać w moim ogródku obiekty mniejszej średnicy niż metr :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Pruszków na Google Earth 22.01.11, 10:56 racja, fotki są coraz lepsze, zapewne będą jeszcze lepsze, w końcu CIA jest w stanie na podstawie zdjęć satelitarnych odczytać tablice rejestracyjne, może niedługo podzielą się tą technologią z nami ... ale kwestia Google Earth leży w gestii władz lokalnych, wystarczy skontaktowac się z Google Polska i promocja miasta gotowa, Warszawa jakoś potrafi, inne miasta też. Odpowiedz Link Zgłoś
super-elizka Re: Pruszków na Google Earth 22.01.11, 15:54 Do tej pory Pruszków najlepiej promowała mafia. Mój brat mówi, że pamięta jeszcze talerze i Kredki. Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Jak to "pamięta jeszcze kredki"? 22.01.11, 16:29 super-elizka napisała: > Do tej pory Pruszków najlepiej promowała mafia. Mój brat mówi, że pamięta jeszc > ze talerze i Kredki. No proszę Cię, jak to "pamięta jeszcze"? Rozumiem że nie ma już Porcelitu i talerze się już tylko pamięta, ale w szkołach nauczyciele niezmiennie zalecają dzieciom zakup kredek Bambino, a gdzie one są produkowane, no pytam gdzie? Ha? Kredki z Pruszkowa rządzą! Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: Pruszków na Google Earth 23.01.11, 16:56 zibi-pruszkow napisał: > ale kwestia Google Earth leży w gestii władz lokalnych, wystarczy skontaktowac się z Google Polska i promocja miasta gotowa, Warszawa jakoś potrafi, inne miasta też. Nie jestem do końca pewna, czy aby nasze władze lokalne w ogóle są świadome istnienia czegoś takiego, jak Google Polska, że o Google Earth nie wspomnę. Obawiam się że Znicz....eee... znaczy kaganek oświaty aż tak wysoko nie sięga. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Pruszków na Google Earth 23.01.11, 18:30 dochodzę do wniosku, że zorganizowana grupa przestępcza, była jedyną instytucją promującą to miasto i gdyby nie fakt, że w ramach działań promocynyh łamali prawo karne to już pisałbym petycję o przywrócenie do życia tej organizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrdefi Re: Pruszków na Google Earth 23.01.11, 21:07 I tu niestety ale muszę się zgodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek tablice WPR 24.01.11, 12:54 Tablice WPR promują Pruszków w całej Europie. Niedługo na moim stulatku taka się znajdzie, bo już zabrakło miejsca na stemple diagnosty. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: tablice WPR 24.01.11, 14:34 mwirek napisał: > Niedługo na moim stulatku taka się znajdzie, bo już zabrakło miejsca na stemple diagnosty. Teoretycznie powinien być wymieniony tylko dowód rej. i tego się trzymaj lub niech zmienią numery na koszt urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: tablice WPR 24.01.11, 15:17 ale kto jeszcze pamięta, że WFE (miałem miecia) czy WSG (miałem maluszka) to był Pruszków, a takie WPR to respekt budzi sam w sobie, a jak to będzie czarna fura, jak żywa z filmu gangsterskiego wyjęta, bo tam wszystkie muszą mieć teraz blaszkę WPR :) Odpowiedz Link Zgłoś