enyusia 15.02.11, 18:41 Poszukuję solidnego mechanika samochodowego znającego się na Toyotach. Najlepiej nie drogiego :) Ktoś może kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michart Re: mechanik samochodowy Toyota 15.02.11, 20:04 Naprawdę wiele osób poleca warsztat na Jutrzenki 81 (wjazd od Serwituty). Sam jeszcze tam nie byłem, ale niedługo się wybieram, bo jakiś przegląd trzeba czasem zrobić. :) Plus za to, że to przy stacji WKD, więc jakby co można wygodnie wrócić do domu, a potem z powrotem po auto. Odpowiedz Link Zgłoś
habier Re: mechanik samochodowy Toyota 15.02.11, 23:23 michart napisał: > Naprawdę wiele osób poleca warsztat na Jutrzenki 81 (wjazd od Serwituty). Ja byłem - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: mechanik samochodowy Toyota 16.02.11, 07:13 zależy co masz do naprawy, jeżeli to jakiś sandard typu wymiana sprzęgła i dwumasy to możesz robić u Augustyniaka na Wojska Polskiego - sam wymieniałem i spoko, polecam, a jeżeli jakieś cuda się dzieją to polecamwarstat przy Poznańskiej w Ołtarzewie GT4, adres znajdziesz na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.p.28 Re: mechanik samochodowy Toyota 16.02.11, 11:33 Sama robiłam parę dni temu Toyotę u bardzo miłego Pana na Bagnistej chyba 11 nie pamiętam numeru, szybko , dobrze i tanio ... Pan jest miłośnikiem aut japonskich i sam je naprawia :) Odpowiedz Link Zgłoś