Dodaj do ulubionych

Przedszkole lub żłobek dla 2 latka

12.05.11, 23:34
Witam,

Byłabym wdzięczna za Wasze rekomendacje odnośnie przedszkola/żłobka dla 2 latka w Pruszkowie.

Zależy mi na grupie rówieśników dla malucha a nie na grupach łączonych (2latki razem z 3 latkami to wg mnie nie najlepszy pomysł) oraz młodych sympatycznych opiekunkach więc jeśli ktoś kojarzy takie miejsca to z góry dziękuję za namiary.

Pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • alabama8 Re: Przedszkole lub żłobek dla 2 latka 13.05.11, 07:53
      W Pruszkowie popyt na miejsca przedszkolne jest większy niż podaż, więc nie ma co rekomendować bo ludzie z pocałowaniem ręki biorą jakiekolwiek przedszkole lub żłobek do którego dziecko się dostanie. O przedszkolaka nikt nie walczy, to przedszkolak walczy o miejsce w przedszkolu. Z resztą zapisy były na początku roku, teraz to po ptakach ...
    • perzanka Żłobek dla 2 latka 14.05.11, 21:48
      Raczej mówimy o prywatnych, a tych jest więcej i miejsc także, prawda?
      Natomiast są bardzo drogie, jak do przedszkola to za 600 zł można już oddać dziecko, to do żłobka za dwa razy tyle. Mogę coś podpowiedzieć, znam niedrogie (poniżej tysiąca) nowootwarte miejsce na obrzeżach Pruszkowa w pobliżu Tesco Piastów, dobry dojazd alejami Jerozolimskimi. Kontakt na priv bo rozumiem, że tu nie można podać? perzanka@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka