Dodaj do ulubionych

Problem z TELKAB

10.12.12, 23:40
Przeprowadzilam sie niedawno do nowego bloku okolice Lipowej. Mam problem z internetem, od dwóch tygodni nie miałam jakieś 5 razy. Dzwoniac do nich dizwia sie bo niby jestem zalogowana, 3 razy byli u mnie informatycy od nich i byli zdziwieni cala sytuacja, nie wiedzieli co sie dzieje-stwierdzili ostatecznie ze mam nie korzystac z routera ale nie sadze osobiscie ze to wina routera bo juz odlaczalam i rowniez gdy mam modembezpośrednio podlacozny tez sa przerwy. Byli nawet gdy mialam podlaczony po kabelku wiec stwierdzili ze karta bezprzewodowa cos zakloca albo mam zly komputer. Malo tego mam telewizor z dvbc i wzielam od nich karte i czasem pikseluje potem siada zupelnie, nie mozna go wlaczyc. Rowniez stwierdzili ze mam kiepski telewizor i musze miec dekode, ze 3/4 osob z przystosowanym niby tv wraca jednak po dekoderr. Czy ktos ma pomysl o co chodzi?? Oni wypieraja sie ze cokolwiek jest z ich winy ale cze to mozliwe ze mam takiego pecha- ze nowy tv i nowy komputer sa jakies wadliwe??? Sasiedzi nie maja takich problemow, tylko moje mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • michart Re: Problem z TELKAB 11.12.12, 07:56
      Trudno mi coś powiedzieć o przyczynach technicznych problemu, ale jak u mnie nie działa i do nich zadzwonię to bywa, że zwalają winę na mój router WiFi, albo na komputer, tylko że po takim telefonie, jakimś cudem, internet zaczyna działać bez mojej ingerencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka