Dodaj do ulubionych

Ortodonta - aparat dla dziecka

30.07.13, 10:08
Witam czy ktoś może polecić ortodontę w Puszkowie. Potrzebuję założyć dziecku aparat stały na zęby. Jest podobno na Powstańców ale nic o nim nie wiem.
Obserwuj wątek
    • wonkewomen Re: Ortodonta - aparat dla dziecka 01.08.13, 12:15
      w stomatologi nad utratą masz
    • ohaw Re: Ortodonta - aparat dla dziecka 01.08.13, 15:14
      Polecam dr Rawicką w Dentice
    • karo610 Re: Ortodonta - aparat dla dziecka 20.08.13, 18:12
      Ja polecam panią Monikę Karolonek, róg Powstańców i Wojska Polskiego, nad apteką, w niebieskim budynku na 1. piętrze. Ja mam aparat stały a syn wyjmowany.
      • ultr4 Re: Ortodonta - aparat dla dziecka 27.08.13, 23:16
        Na Powstańców ceny mają wysokie, wyższe niż warszawskie, jednak nie to całkowicie mnie odrzuciło, lecz plan leczenia. Proponowano mi pozbycie się wszystkich czwórek. Nie uśmiechało mi się usuwać zdrowych zębów, więc zasięgnęłam rady u innego specjalisty w Warszawie i tam już zostałam, mam proste zęby bez żadnej ekstrakcji ani poszerzania szczęki. Nie chcę myśleć, co by było, gdybym usunęła te zęby.
    • felicity100 Re: Ortodonta - aparat dla dziecka 11.09.13, 15:24
      Jestem w trakcie leczenia u dr Karolonek i jestem bardzo zadowolona. Wiem, że doktor ma trójkę dzieci więc i dobre do nich podejście. Mogę z czystym sumieniem polecić.
    • arowana14 Re: Ortodonta - aparat dla dziecka 01.09.14, 10:01
      Moja córka się leczy u dr Orzechowskiej z kliniki Dental-Design Jaworska i jestem bardzo zadowolona. Córka panicznie boi się wszelkich lekarzy, a Pani Doktor ma naprawdę dobry kontakt i o dziwo przekonała Małą do siebie i już nie ma wielkiego płaczu przed wejściem na fotel :) Wbrew pozorom to kluczowa sprawa jeżeli chodzi o dzieci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka