deptaczek 08.12.04, 12:01 Musze zapisac swego maluszka do przychodni. Czy macie do polecenia jakiegos dobrego pediatre? Najlepiej w okolicy os. Staszica, ale niekoniecznie, w koncu moge dojezdzac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uasiczka Re: dobry pediatra 16.12.04, 13:31 moja koleżanka chodzi z synkiem do poradni pediatrycznej w komorowie koło stacji WKD lekarka się nazywa Czaplicka i podobno jest super, tel do przychodni to 758-00-85, ma podpisaną umowę z NFZ więc leczysz maluszka na kasę chorych deptaczek napisała: > Musze zapisac swego maluszka do przychodni. Czy macie do polecenia jakiegos > dobrego pediatre? Najlepiej w okolicy os. Staszica, ale niekoniecznie, w > koncu moge dojezdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
splart Re: dobry pediatra 06.02.05, 23:27 i jakie odczucia? dobry ten pediatra w komorowie? Moje dzieciaki sa zapisane na hellenowska ale cos sie ostatnio zaczyna tam psuc :-((( Moze czas na zmiane, ale ciezko wybrac, tym bardziej, ze lekarza raczej nie zmienia sie jak rekawiczek... Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: dobry pediatra 23.09.05, 08:05 Podciagam watek bo musze dziecko zapisac do pediatry czy moze mi ktos doradzic jakiegos dobrego? Splart na kogo sie zdecydowałes czy jestes zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
motyla1 Re: dobry pediatra 23.09.05, 14:03 my z Motylem chodzimy na Helenowską do dr Rodak- pani jest przemiła i (co pewnie nie jest dla większości osób ważne, ale dla mnie tak, bo jestem estetką) prześliczna. A i cała przychodnia jest ok. Zwłaszcza w porównaniu z Drzymały gdzie przyjmuje mój internista. Ale jego kocham nad życie więc musze tam chodzić... pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
splart Re: dobry pediatra 23.09.05, 22:03 też jesteśmy zapisani do dr Rodak - to chyba najlepszy wybór jaki jest możliwy w tej przychodni. Bardzo sobie chwaliliśmy dr Jeziorek, ale ona jest juz na emeryturze i przyjmuje tylko 2 razy w przychodni, a moje dzieci w żaden sposób nie chcą się dopasować do takich terminów ;-) innych przychodni nie sprawdzaliśmy, bo do tej mamy "rzut beretem" co do drzymały to tylko słyszeliśmy o tej przychodni - tam chyba nie zauwazyli, ze czasy sie zmieniły i trzeba jednak dbać o pacjenta... Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: dobry pediatra 23.09.05, 14:33 splart napisał: > i jakie odczucia? dobry ten pediatra w komorowie? babka niby miła, ale przenieslismy sie do innej przychodni bo maly nie za bardzo jej lubil (mial opory przed badaniami) a poza tym przez 2 tygodnie leczyla go z przeziebienia. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja11 (Nie) dobry pediatra 23.09.05, 14:35 Jednak radziłbym Helenowską. Moi znajomi mają nie najlepsze zdanie o tej lekarce. Ponieważ efekty leczenia nie zadowalały ich, przenieśli swoje dzieci do przychodni w Pruszkowie. Poza tym (to przeszkadzało bardziej im niż dziecku) nie lubią nachalnej propagandy politycznej - i to idącej w jednym kierunku. Ta pani jest radną powiatową z PiS, jest tam w mniejszości. A w zwiazku z tym, że nie może wykazać się niczym, wiesza koty na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.popis Re: dobry pediatra 23.09.05, 14:58 Czy to ta z "rodziny komorowskich społeczników"? To ci, którzy są radnymi (gminy i powiatu) na przemian z mężem? Który jest poza tym przyjacielem Wiesława Jana Kurowskiego, identyfikowanego przez Czumę jako TW "Sławek"? Konotacje polityczne wydaje się niewiele mają wspólnego z leczeniem dzieci ale p. Czaplicka ma, o czym dowiedziałem się od kilku rodziców, kłopoty również ze skutecznym leczeniem i wizją własnej wielkości. Przez kilka lat przyjmowała w przychodni w Michałowicach, ale gdy okazało się, że kierownik jest nie do ruszenia, przesła do Komorowa. Jak chcesz mieć w domu małe pisiątka, a i samemu trochę posłuchać indoktrynacji - wybierz Komorów. Odpowiedz Link Zgłoś