Dodaj do ulubionych

język francuski?

07.02.05, 00:06
Czy znacie namiary w pruszkowie na jakas dobra szkole jezykowa gdzie mozna
zaczac nauke francuskiego? Tak całkowicie od zera. Chyba, ze warto zaczac od
razu od prywatnych lekcji - ale chyba to nie ma sensu na sam start...
Obserwuj wątek
    • kaliaa Re: język francuski? 09.02.05, 09:47
      Polecam lekture tego wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=15497628
      A teraz powiem coś wiecej chodze do tej szkoły jezykowej czyli Britisch School
      od pażdziernika własnie na jezyk francuski. Jestem z niej zadowolona, jest nas
      w grupie tylko cztery osoby więc warunki sa naprawde komfortowe, lektorka jest
      rodowitą francuską z tym, ze mówi też po polsku smiesznie bo smiesznie, ale
      mówi. Z czystym sumieniem polecam nauke francuskiego własnie w tej szkole.
      Pozdrawiam

Nasza Dzidzia !!!
      • splart Re: język francuski? 09.02.05, 10:17
        Dzieki za info - zaczynałaś od "zera" czy mialas juz do czynienia z tym
        jezykiem? Mozesz cos powiedziec o cenach?
        • kaliaa Re: język francuski? 09.02.05, 17:55
          wiec tak miałam do czynienia z tym jezykiem ale to juz było dawno temu wiec
          zaczełam od zera. Zreszta tylko na taki poziom znalezli sie chetni :)
          W grupie tak jak pisałam jestesmy cztery - dziewczyny. Przedział wiekowy jest
          od 14 lat aż do dwudziestu paru. Ale jest całkiem ok. Nauka tak jak pisałam od
          samgo zera czyli alfabet, liczenie itd itp. Lektorka jest młoda, bardzo
          miła,pomocna nad wyraz, jesli czasem któraś z nas czegos nie rozumie badź nie
          może być na jakichś zajęciach to ona umawia się z daną osobą np pół godziny
          przed przyszłymi zajęciacmi aby pomóc nadgonić zaległy materiał czy też coś
          wytłumaczyć itd. Jesli chodzi o ceny to równierz jak wspominałam w poprzednuim
          watku sa bardzo konkurencyjni a porównując do warszawy to są to rzeczywiscie
          duzo mniejsze koszta za cały rok wyszło dokładnie 1225 zł, płacone w ratach co
          miesiąc. Z tego wpisowe 225 zł i dalej po 200 zł co miesiąc ale tylko do lutego
          suma sumarum wyszło 1225zł za rok. Jesli o mnie chodzi naprawde nie załuje i
          szczerze polecam.
          Pozdrawiam
          • splart Re: język francuski? 09.02.05, 21:24
            dzieki za info :) mysle, ze sprobuje tam uderzyc na taki kurs :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka