stary.prochazka Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 15:50 Ja również witam serdecznie PS:poprzedni wątek powitalny o podobnym tytule osiągnął ponad 600 postów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 18:34 siemka dla ferajny z miasta Pruszkowa od facia z Legionowa... -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 19:07 Witam i ja :))))))) Snookerowa krakowianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 19:52 a bedziesz na atelierowym turnieju? bo jesli tak to wiesz jakie piekne miasto mozesz odwiedzic po drodze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 20:12 Będę ofkorz że będę :))))))) - ale niestety do was nie wpadnę :( A może ty też przybędziesz do Atleier co ???? Kemocik a tak wogóle to czemu u gawroni nie bywasz hę ?? Życzeń mi nie złożyłeś imieninowych :( Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 20:27 Jak nie bywam jak bywam... tylko, ze bardziej bierni niz czynnie :/ taki ze mnie leniwiec :P A w Atelier raczej sie pojawie Jesli chodzi o zyczenia... to teraz je skladam :D Zdrowka, szczescia, pomyslnosci i wielu snookerowych radosci! ...i zeby Twoi marsjanscy snookerzysci wygrali wreszcie jakis turniej :) (krotkie (ale jak najbardziej szczere) bo dlugich i wyrafinowanych nie potrafie skladac ;) ) PS: Moze przywieziesz do Warszawy jakies resztki imieninowego o'sernika? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 21:45 kemot8 napisał: > Jak nie bywam jak bywam... tylko, ze bardziej bierni niz czynnie :/ taki ze mnie leniwiec :P a fuj leniwcze ;) > A w Atelier raczej sie pojawie Hura, może się spotkamy, ja pewnie będę w sobotę popołudniu - napiszę jeszcze konkretnie o której, tu i u gawroni, fajnie by było się spotkać :))))))) > Jesli chodzi o zyczenia... to teraz je skladam :D > Zdrowka, szczescia, pomyslnosci i wielu snookerowych radosci! ...i zeby Twoi > marsjanscy snookerzysci wygrali wreszcie jakis turniej :) > (krotkie (ale jak najbardziej szczere) bo dlugich i wyrafinowanych nie potrafie > skladac ;) ) Dziękuję - w ramach plotek donoszę że "mój" ulubiony krakowski snookerzysta S.J. został zaproszony na jakieś seminarium sędziowskie które poprowadzi - uwaga - Jan Ferr Hass (pojęcia nie mam jak to się pisze ;) ale fajnie że przyjedzie do Polski) > PS: Moze przywieziesz do Warszawy jakies resztki imieninowego o'sernika? ;) Taki mam plan. Całkiem poważnie. Bo w gościnę do komentatora jadę to tak łyso z pustymi ręcami. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 22:15 > Dziękuję - w ramach plotek donoszę że "mój" ulubiony krakowski snookerzysta > S.J. został zaproszony na jakieś seminarium sędziowskie które poprowadzi - uwaga > - Jan Ferr Hass (pojęcia nie mam jak to się pisze ;) ale fajnie że przyjedzie > do Polski) A kiedy przyjedzie do nas pani Michaela? :P > Hura, może się spotkamy, ja pewnie będę w sobotę popołudniu - napiszę jeszcze > konkretnie o której, tu i u gawroni, fajnie by było się spotkać :))))))) Ja pewnie tez w sobote, o 14 mam cos do zalatwinia na uczelni (trzymaj kciuki ;) ) a pozniej od razu chyba przyjade na turniej (chyba okolo 16) Bede wypatrywal dalszych informacji na temat przybycia krakowskiej delegacji (rym niezamierzony) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 22:21 Witam, witam :-) Faktycznie, dawno nie był wyciągany na wierzch żaden niezobowiązujący wątek... Należy mu wróżyć dłuuugie życie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 22:25 ten już się zrobił zobowiązujący skuszaku ;) Randka pruszkowsko - krakowska szykuje się na neutralnym gruncie warszawskim. Całusek dla ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Witam serdecznie, 09.02.05, 22:59 dorota_snooker napisała: > Całusek dla ciebie ;) Ajaj, nie tak ostentacyjnie, bo takie różne zazdrosne podczytują z lewa i z prawa... Niemniej jednak, z niekłamaną przyjmnością odwzajemniam :-* Odpowiedz Link Zgłoś