Dodaj do ulubionych

Witam serdecznie,

08.02.05, 15:16

Obserwuj wątek
    • stary.prochazka Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 15:50
      Ja również witam serdecznie
      PS:poprzedni wątek powitalny o podobnym tytule osiągnął ponad 600 postów:-)
      • guayazyl1 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 18:34

siemka dla ferajny z miasta Pruszkowa od facia z Legionowa...
        --
        zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic...
        • dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 19:07
          Witam i ja :)))))))
          Snookerowa krakowianka ;)
          • kemot8 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 19:52
            a bedziesz na atelierowym turnieju?
            bo jesli tak to wiesz jakie piekne miasto mozesz odwiedzic po drodze... ;)
            • dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 20:12
              Będę ofkorz że będę :))))))) - ale niestety do was nie wpadnę :(
              A może ty też przybędziesz do Atleier co ????
              Kemocik a tak wogóle to czemu u gawroni nie bywasz hę ??
              Życzeń mi nie złożyłeś imieninowych :(
              • kemot8 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 20:27
                Jak nie bywam jak bywam... tylko, ze bardziej bierni niz czynnie :/ taki ze mnie
                leniwiec :P
                A w Atelier raczej sie pojawie
                Jesli chodzi o zyczenia... to teraz je skladam :D
                Zdrowka, szczescia, pomyslnosci i wielu snookerowych radosci! ...i zeby Twoi
                marsjanscy snookerzysci wygrali wreszcie jakis turniej :)
                (krotkie (ale jak najbardziej szczere) bo dlugich i wyrafinowanych nie potrafie
                skladac ;) )
                PS: Moze przywieziesz do Warszawy jakies resztki imieninowego o'sernika? ;)
                • dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 21:45
                  kemot8 napisał:

> Jak nie bywam jak bywam... tylko, ze bardziej bierni niz czynnie :/ taki ze
                  mnie leniwiec :P

a fuj leniwcze ;)

> A w Atelier raczej sie pojawie

Hura, może się spotkamy, ja pewnie będę w sobotę popołudniu - napiszę jeszcze
                  konkretnie o której, tu i u gawroni, fajnie by było się spotkać :)))))))

> Jesli chodzi o zyczenia... to teraz je skladam :D
                  > Zdrowka, szczescia, pomyslnosci i wielu snookerowych radosci! ...i zeby Twoi
                  > marsjanscy snookerzysci wygrali wreszcie jakis turniej :)
                  > (krotkie (ale jak najbardziej szczere) bo dlugich i wyrafinowanych nie potrafie
                  > skladac ;) )

Dziękuję - w ramach plotek donoszę że "mój" ulubiony krakowski snookerzysta
                  S.J. został zaproszony na jakieś seminarium sędziowskie które poprowadzi - uwaga
                  - Jan Ferr Hass (pojęcia nie mam jak to się pisze ;) ale fajnie że przyjedzie do
                  Polski)

> PS: Moze przywieziesz do Warszawy jakies resztki imieninowego o'sernika? ;)

Taki mam plan. Całkiem poważnie. Bo w gościnę do komentatora jadę to tak łyso z
                  pustymi ręcami.
                  • kemot8 Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 22:15
                    > Dziękuję - w ramach plotek donoszę że "mój" ulubiony krakowski snookerzysta
                    > S.J. został zaproszony na jakieś seminarium sędziowskie które poprowadzi - uwaga
                    > - Jan Ferr Hass (pojęcia nie mam jak to się pisze ;) ale fajnie że przyjedzie
                    > do Polski)

A kiedy przyjedzie do nas pani Michaela? :P

> Hura, może się spotkamy, ja pewnie będę w sobotę popołudniu - napiszę jeszcze
                    > konkretnie o której, tu i u gawroni, fajnie by było się spotkać :)))))))

Ja pewnie tez w sobote, o 14 mam cos do zalatwinia na uczelni (trzymaj kciuki ;)
                    ) a pozniej od razu chyba przyjade na turniej (chyba okolo 16)
                    Bede wypatrywal dalszych informacji na temat przybycia krakowskiej delegacji
                    (rym niezamierzony) :)
    • sqh Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 22:21
      Witam, witam :-)

Faktycznie, dawno nie był wyciągany na wierzch żaden niezobowiązujący wątek...
      Należy mu wróżyć dłuuugie życie :-)
      • dorota_snooker Re: Witam serdecznie, 08.02.05, 22:25
        ten już się zrobił zobowiązujący skuszaku ;)
        Randka pruszkowsko - krakowska szykuje się na neutralnym gruncie warszawskim.
        Całusek dla ciebie ;)
        • sqh Re: Witam serdecznie, 09.02.05, 22:59
          dorota_snooker napisała:

> Całusek dla ciebie ;)

Ajaj, nie tak ostentacyjnie, bo takie różne zazdrosne podczytują z lewa i z
          prawa...

Niemniej jednak, z niekłamaną przyjmnością odwzajemniam :-*
    • uasiczka WITKA -KITKA ;) 09.02.05, 10:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka