23.03.05, 14:55
Podobno zeby dostac sie w Pruszkowie do okulisty, czeka sie kilka miesiecy.
Wiecie cos o tym? Z innymi lekarzami tez tak zle?
Obserwuj wątek
    • kalwa1 Re: lekarze 23.03.05, 17:23
      byłam na drzymały, pytałam, zapisów nie prowadzą, trzeba iść rano po numerek i
      sie załapać, jednak pani w "okienku" poinformowała mnie że jest bardzo dużo
      chętnych i mimo porannego wyczekiwania można owego numerku nie dostać
      buuuuuuuu, dlatego wykorzystałam koleżankę w szpitalu i już niedługo będę miała
      wizytę u okulisty :)
      • erleusortok Re: lekarze 23.03.05, 20:29
        kalwa1 napisała:

> na drzymały trzeba iść rano po numerek i sie załapać
        Zdaje się, że ta sama lekarka (i jeszcze jakiś drugi okulista) przyjmują w przychodni przy Szpitalu Kolejowym - tam z kolei zapisuje się na konketną datę i godzinę, tyle tylko że faktycznie na maj...
    • stary.prochazka www.medycyna.waw.pl 23.03.05, 18:43
      moze tu cos sie znajdzie
      pare linkow "medycznych" jest tez na Pruszkow Story w dziale "Moze sie przydac"
      Pozdrawiam:)
    • wfe416n Re: lekarze 23.03.05, 22:16
      50 zł miesięcznie abonamentu i mogę do okulisty chodzić codziennie, oprócz okulisty lekarze wszystkich specjalności plus badania. Drogo czy tanio? Kwestia potrzeb, od 2003 roku co dwa tygodnię mam wizytę u okulisty ( przewlekła choroba ), zmusiło mnie to do wykupienia abonamentu w prywatnej przychodni. Jestem zadowolony wizyta umawiana telefonicznie na konkretny dzień i godzinę.
      • aquarius1980 Re: lekarze 24.03.05, 09:56
        Właśnie ostatnio zastanawiam się nad takim rozwiązaniem.
        Mógłbyś zdradzić w jakiej przychodni masz wykupiony abonament? I w jakich
        jeszcze jest taka możliwość?
    • sqh Re: lekarze 23.03.05, 23:02
      Odnośnie Szpitala Kolejowego potwierdzam - na badania okresowe zapisują tam na
      kilka miesięcy naprzód.

Sqh - okularnik 8-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka