zapruszkowski 23.03.05, 14:55 Podobno zeby dostac sie w Pruszkowie do okulisty, czeka sie kilka miesiecy. Wiecie cos o tym? Z innymi lekarzami tez tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalwa1 Re: lekarze 23.03.05, 17:23 byłam na drzymały, pytałam, zapisów nie prowadzą, trzeba iść rano po numerek i sie załapać, jednak pani w "okienku" poinformowała mnie że jest bardzo dużo chętnych i mimo porannego wyczekiwania można owego numerku nie dostać buuuuuuuu, dlatego wykorzystałam koleżankę w szpitalu i już niedługo będę miała wizytę u okulisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: lekarze 23.03.05, 20:29 kalwa1 napisała: > na drzymały trzeba iść rano po numerek i sie załapać Zdaje się, że ta sama lekarka (i jeszcze jakiś drugi okulista) przyjmują w przychodni przy Szpitalu Kolejowym - tam z kolei zapisuje się na konketną datę i godzinę, tyle tylko że faktycznie na maj... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka www.medycyna.waw.pl 23.03.05, 18:43 moze tu cos sie znajdzie pare linkow "medycznych" jest tez na Pruszkow Story w dziale "Moze sie przydac" Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: lekarze 23.03.05, 22:16 50 zł miesięcznie abonamentu i mogę do okulisty chodzić codziennie, oprócz okulisty lekarze wszystkich specjalności plus badania. Drogo czy tanio? Kwestia potrzeb, od 2003 roku co dwa tygodnię mam wizytę u okulisty ( przewlekła choroba ), zmusiło mnie to do wykupienia abonamentu w prywatnej przychodni. Jestem zadowolony wizyta umawiana telefonicznie na konkretny dzień i godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: lekarze 24.03.05, 09:56 Właśnie ostatnio zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Mógłbyś zdradzić w jakiej przychodni masz wykupiony abonament? I w jakich jeszcze jest taka możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: lekarze 23.03.05, 23:02 Odnośnie Szpitala Kolejowego potwierdzam - na badania okresowe zapisują tam na kilka miesięcy naprzód. Sqh - okularnik 8-) Odpowiedz Link Zgłoś