Dodaj do ulubionych

Turbo doładowanie

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 18:39
Tego się nie spodziewałam,że po 2000 tak wszystko lekko spod klawiatury
wychodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki Re: Turbo doładowanie IP: *.isko.net.pl 30.07.02, 18:44
      ja przecieram swoje skacowane oczy.
      • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 30.07.02, 18:47
        Cześć kuki!Widzę,że marnie z Tobą,uszy do góry
        • Gość: kuki Re: Turbo doładowanie IP: *.isko.net.pl 30.07.02, 18:51
          jutro porzucam mazowieckie stepy i pedze nad Baltyk. he, to bedzie odprezenie.
          z kafejki bede Was sledzil.
          pozdrawiam
          • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 30.07.02, 18:54
            Ja pojutrze w odwrotną stronę Polski,to się raczej nie spotkamy:-)Nie zaśnij na
            plaży,bo będzie upieczony cookie
            • Gość: kuki Re: Turbo doładowanie IP: *.isko.net.pl 30.07.02, 19:15
              klapeczki, okular, smazona rybka, plazowiczki kontra kierpce, oscypki, meczace
              wspinaczki, halny i niedzwiedzie zza kazdego drzewa. lubisz sporty extremale?
              • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 10:52
                Wszystko gładko idzie, bo już nie ma presji magicznej liczby. Jestemy teraz
                luazaki. Dobrych wakcji życzy 79. Wam to dobrze, a ja wciąż się kiszę.
                • vwdoka Re: Turbo doładowanie 31.07.02, 16:28
                  Dołączm się do pozdrowionek, miłego urlopowania się :-))))))))
                  vwdoka
                  • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 01.08.02, 20:12
                    Ja chyba trochę za szerokiego pojęcia użyłam.Nie kuki,zadne(BROŃ CIĘ PANIE
                    BOŻE!)sporty ekstremalne,tylko hala Ludowa we Wrocławiu
                  • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 14:04
                    Hej "ogórku", co tak rzadko nas odwiedzasz? Czy wyruszasz gdzieś swoim pojazdem
                    w podróż wakacyjną?
                    • servent Re: Turbo doładowanie 05.08.02, 16:09
                      Chyba wyjechał bo tak cicho.
                    • vwdoka Re: Turbo doładowanie 05.08.02, 17:45
                      Witajcie :-)))
                      Ostatnio mało czsu dużo pracy :-((( a jak człowiek nie czyta na bieżąco to
                      szybko wypada z aktualności....
                      A urlopik, to u siebie na wsi spędzę :-)))
                      Pozdrawiam,
                      vwdoka
                      • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:27
                        Vw jak zapatrujesz się na nowy model "ogórka"?Podoba Ci się?
                        • vwdoka Re: Turbo doładowanie 08.08.02, 14:28
                          Ja nic nie wiem zarobiony jestem...
                          vwdoka
                          • servent Re: Turbo doładowanie 09.08.02, 22:01
                            a do tego nie znasz się i nie orientujesz!

no i nie ma żadne ale....
                            • vwdoka Re: Turbo doładowanie 12.08.02, 11:50
                              servent napisała:

> a do tego nie znasz się i nie orientujesz!
                              >
                              > no i nie ma żadne ale....
                              >
                              >
                              Święta prawda......
                              Pozdrawiam,
                              vwdoka
                              >
                              >
                          • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 11:13
                            hej vw nie podlamuj mnie!
                            • vwdoka Re: Turbo doładowanie 12.08.02, 11:49
                              Witaj,

Czemuż Cię podłamuję????

Pozdrawiam,
                              vwdoka
                              • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 11:53
                                Zdawało mis ię, że jesteś wielbicelem vw, a szczególnie ogórka. Dlatego pytałem
                                się Ciebie jako eksperta, a Ty nic.
                                pozdro
                                • vwdoka Re: Turbo doładowanie 12.08.02, 18:37
                                  Gość portalu: 79 napisał(a):

> Zdawało mis ię, że jesteś wielbicelem vw, a szczególnie ogórka. Dlatego
                                  pytałem
                                  >
                                  > się Ciebie jako eksperta, a Ty nic.
                                  > pozdro
                                  Witaj,
                                  Jestem wielbicielem STARYCH VW i nowych Toyot i Lexusów. A ten nowy mi się
                                  absolutnie i totalnie nie podoba!.
                                  Pozdrawiam Cię serdecznie :-)))
                                  vwdoka
                                  • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 14.12.02, 17:18
                                    Widziałam ostatnio w ciucholandzie koszulkę z komiksowym garbusikiem,w
                                    konwencji planszy z początku królika Bugsa "That's all volks".
                                    Moimi ulubionymi samochodami są stare renault 19,Mini cooperki(ktos na mojej
                                    ulicy w W-wie ma taki-zielony z białym daszkiem,białymi pasami na
                                    masce,uroczy) i jeszcze stare citroeny,takie w kształcie potężnego żuka.Takie
                                    samochody mają duszę,uwielbiam takie staruszki.
                                    Pamiętam ,że gdy wypuszczony był New beetle w amerykańskim Newsweeku
                                    zamieszczono satyryczny rysunek starego VW z uśmiechem na "ustach" i w
                                    komiksowym dymku:"peace,love,joy" na co jego nowy odpowiednik z ewidentnie
                                    znudzona miną myślał sobie:"Whatever".New beetle kojarzy mi się z
                                    amerykańskimi, zblazowanymi,nadzianymi nastolatkami
                                    • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 14.12.02, 17:22
                                      A starym ogórkiem w kolorze zgniłej oliwki jeździ moja babcia.W taką maszyne
                                      chyba nawet słonia dało by się wcisnąć...
                                    • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:06
                                      "19" nie są jeszcze takie stare!
                                      • Gość: bla..bla Re: Turbo doładowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:26
                                        Ale za to jakie urocze:-)
                                      • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 09:38
                                        To fakt! Ale czyż nie są piękniejsze "4"?
                                        Pozdrawiam.
                                        • Gość: servent Re: Turbo doładowanie IP: 213.186.88.* 17.12.02, 09:51
                                          79 o co chodzi z tymi 19- tkami i 4- kami.
                                          Nic nie qmam.
                                          • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 15:04
                                            To tylko renaulty! renówki znaczy się.
                                            • Gość: bla..bla Re: Turbo doładowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 22:38
                                              19 wyglądają jak skarabeusze,a 4nie kojarzę.
                                              • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 10:27
                                                To właśnie "4" tak wygląda. "4" podobna jest do cytrynki blaszanki.
                                                • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 21.12.02, 14:36
                                                  Widziałam 4 na ulicy ostatnio,czerwoniastą:-)
                                                  a czytałes 79 książkę P.Huelle "Mercedes-Benz"?Smaczny kąsek dla wielbicieli
                                                  automobili i bardzo ciepła opowieść.Polecam!
                                                  Do ulubionych old-boy'ów dodałabym jeszcze stare gabloty z lat 60 z potęzną
                                                  maską i wyciągniętym tyłem.
                                                  • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 21.12.02, 14:41
                                                    Tak sobie myslę,że polskie Warszawy,Trabanty i Syrenki,albo Czajki(widziałam
                                                    taka raz w życiu,czarną.Była fantastyczna.Czyzby tak mało ich zostało?) też
                                                    były niczego sobie.
                                                  • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 10:49
                                                    Kiedyś czarna czajka jeździła po Sochaczewie jako taksówka. Miałem niewątpliwą
                                                    przyjemność odbyć nią dalszą podróż. Wrażenia niezapomniane. A były to czasy
                                                    PRL. Niejeden wiesio stawał na baczność, gdy przejeżdżaliśmy przez mazurskie
                                                    sioła.
                                                  • bla_bla_bla Re: Turbo doładowanie 23.12.02, 21:44
                                                    Miałam wątpliwą przyjemność być jakis czas temu w Detroit-światowej stolicy
                                                    produkcji samochodów.Jesli ktos z Was kiedys się tam wybierze polecam muzeum
                                                    Henry'ego Forda i eksponaty typu Thunderbird-srebrzysty pojazd mający
                                                    nawiązania do podróży kosmicznych,albo takie specyfiki ,jak ogórek przerobiony
                                                    na tzw RV,czyli samochód przystosowany do podrózy całą rodziną na wczasy(w
                                                    srodku łóżka,kuchenka ,stół,który wówczas ,gdy nie jest potrzebny zamienia się
                                                    w siedzenie itd.).Poza tym zatrzęsienie innych maszyn,nawet rowery dla 7 cz 8
                                                    osób i pierwsze tramwaje.
                                                  • Gość: 79 Re: Turbo doładowanie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 10:46
                                                    Ksiązki nie czytałem Brak czasu uczynił takie zaległości w literaturze, że aż
                                                    wstyd się przyznać.
                                                    A najpiękniejsze są old amerykańskie. Statki szos!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka