iwosz1 11.09.05, 21:15 Mam pytanie - czy ktoś orientuje się może czy jest możliwość kupienia mieszkania w tym nowym bloku przy ul. Hubala? Gdzie mogę się dowiedzieć? Ile kosztuje m2? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragicsl Re: blok na hubala 11.09.05, 21:21 Cześć, rok temu szukałem z żoną mieszkanie, więc się interesowałem tą budową. Wydaje mi się, że metr kosztował do 3 000 PLN, ale nie dam sobie za to ręki obciąć. Z tego co pamiętam, to mieszkania były sprzedawane za pośrednictwem pruszkowskich agencji. Większość z nich ma strony w Internecie, więc musisz poszperać na nich i zobaczyć. Wydaje mi się, że mogą jeszcze mieć mieszkania - znajomi kupili jakieś dwa miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
august.bw Re: blok na hubala 11.09.05, 22:24 W tym bloku na rogu Hubala i Armii Krajowej nie radzę kupować. Obserwowałem jakiś czas tę budowę... Odpowiedz Link Zgłoś
rena1 Re: blok na hubala 13.09.05, 17:38 Piszesz o tym bloku co już stoi na przeciwko kościoła czy o tym co się dopiero buduje na samym rogu z firmy EBB? To wazne dla mnie, co wywnioskowałeś po obserwacjach??? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Moze Park Anielin? 11.09.05, 23:03 naprzeciwko parku potulickich stawia piętrowiec firma <a href="http://www.dor.pl>Dor</a>, szwajcarsko-austriacka, wiec nie bedzie fuszerki. Mieszkanie kupiła tam moja ciocia, bedzie oddane do uzytku czerwiec/lipiec 2006. Zajrzyj na ich stronę, i obejrzyj, moze znajdziesz cos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi A dokladniej 11.09.05, 23:05 www.dor.pl/mieszkania.php?i_id=4 link powyzej przeniesie cie od razu do katalogu mieszkań. Sam planuje tez tam kupic mieszkanie, tylko czekam, az rodzice dostana kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
dj101 Re: Moze Park Anielin? 11.10.05, 00:32 A dokładniej firma jest z Izraela. A brak fuszerki gwarantuje tylko dokładny nadzór, najlepiej osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: blok na hubala 11.10.05, 07:55 moi znajomi też kupili tam mieszkanie - wprowadzają się w czerwcu (tzn wtedy jest termin oddania) Odpowiedz Link Zgłoś
jose_arcadio_buendia Re: blok na hubala 11.10.05, 23:30 Witam! Dobra wiadomość dla wszystkich zainteresowanych: ruszyło forum wspólnoty budynku HUBALA/KOŚCIELNA. Podaję linka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34286 Zapraszam do aktywnego uczestnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś