dorota_snooker 16.10.05, 00:19 Zgodnie z obietnicą że kiedyś przyjadę - przyjeżdżam - będę zwiedzać i zawierać kontrakty - kto wie może nawet małżeńskie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_pawian Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 16.10.05, 07:30 Czy już mamy zacząć się bać ? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 16.10.05, 11:19 Czy pisząc "jutro" kilkanaście minut po północy, miałaś na myśli rzeczywiście "jutro", czyli poniedziałek, czy może już "dziś", czyli niedzielę? * * * W Pruszkowie znajdziesz najlepsze partie w województwie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 19.10.05, 21:42 cudnie było - chcę wracać :) Macie piękne parki i takich miłych ludzi - i kasztany z króych robi się jewty ;) No i Kemot - co tu wiele pisać - wrócic musze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 19.10.05, 22:00 Google mówią, że Jewta to snookerzysta. Czy pisany małą literą oznacza coś innego? Jak wygląda jewta z kasztana? P.S. Będę w przyszłym tygodniu w Krakowie od wtorku do czwartku (najprawdopodobniej) i też mam zamiar przywieźć trochę miłych wrażeń... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 19.10.05, 22:02 z jewtą strzał w dziesiątkę - zobecz tutaj :www.snookerservice.com/index.html Będziesz w Krakowie ? A pozwolisz się powitać ? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 19.10.05, 23:29 :-DDD Ale myślałem, że to oznacza też coś poza samym człowiekiem. Tak jak na przykład Volt i Watt to ludzie, a wolt i wat to jednostki napięcia i mocy :-) A jak p. Jewta wygląda naprawdę, bo wyszukiwarka grafiki google daje tylko jakąś mizerną miniaturkę...? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 19.10.05, 23:32 www.snookerservice.com/grafika/zawodnicy/mrjewtuch.jpg Co z powitaniem w Kraku ? będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: UWAGA BĘDĘ JUTRO W PRUSZKOWIE 19.10.05, 23:51 A, podobny nawet :-) * * * Napisałem Ci na gazetowego maila szczegóły o przyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś