Dodaj do ulubionych

Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie?

09.12.05, 08:11
Witam serdecznie!Mam pytanie o dobrą siłownie w Pruszkowie lub okolicach. Od
12 grudnia SZnajder zaczyna remont, który ma trwać podobno 2 miesiące i
zależy mi, żeby na ten czas znaleźć coś zastępczego. Dziękuję bardzo i
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • mike_007 Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 09:01
      A czy możesz sprecyzować pojęcie "dobra siłownia" ??
      • zerozeroseven Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 09:37
        Nie wiesz jaka to jest dobra siłownia? Poor boy.
        Moim zdaniem godna polecenia jest siłownia na Zniczu. Chodzę tam regularnie
        pomimo że nie mają suwnicy Smitha i większość ćwiczeń na nogi trzeba robić ze
        sztangami albo na maszynie. Karnet na miesiąc kosztuje 65 złotych (jednorazowy
        wstęp 8 zł), jest dostęp do sauny, toalety i prysznica, godz. otwarcia to 7-22.
        Dodatkowo jest sala do aerobiku z lustrami, radio. Siłownia jest czysta,
        wentylowana, ładnie pachnie. Przebieralnia jest estetyczna, a ćwiczący ładni i
        sympatyczni, nie chwaląc się tak jak ja. :-)
        • agaxx Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 10:00
          Dziękuję bardzo za podpowiedź. Szczególnie "ładni ludzie" - przemiawiają za tą
          siłownią ha!ha! Ale tak na serio szczególne dzięki za dokładne opisanie także
          infrastruktury, która przecież także odgrywa istotną role. Jeśli tylko znajdę
          namiary telefoniczne z pewnością skorzystam. Pozdrawiam Aga
        • mike_007 Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 10:31
          Bo są gusta i guściki.
          • zerozeroseven Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 12:15
            Oczywiście masz rację, ale przecież można założyć, że istnieje coś takiego jak
            prawda obiektywna i wtedy gusta nie mają znaczenia :-P

Z drugiej strony, w przypadku odwrotnego założenia, na tak postawione pytanie
            można zareagować na co najmniej trzy sposoby: udzielić odpowiedzi kierując się
            gustami własnymi, pytającego lub osoby trzeciej. Ponieważ można spokojnie
            przyjąć, że oczekiwania ludzi w stosunku do siłowni są w dużej mierze
            uniwersalne (w odróżnieniu dajmy na to od poezji) dopytywanie się o konkretne
            gusta nie jest konieczne (nasze prawie na 100% są podobne) i może być poczytane
            jako przejaw pewnej śmiesznej maniery, coraz bardziej rozplenionej niestety
            zwłaszcza na forach internetowych. Maniera ta z góry zakłada, że mamy do
            czynienia z dziwakiem, odmieńcem, którego gusta na pewno odbiegają od średniej.
            Większośc ludzi jednakże odmieńcami nie jest i warto o tym pamiętać.

Dlatego też apeluję: Jeśli ktoś mówi, że jest "piękna pogoda" to nie dopytujmy
            się co rozumie pod słowem "piękny". A jak powie, że spał w "wygodnym łóżku" to
            nie zakładajmy od razu, że jest to łoże madejowe.

Dziękuję za uwagę. :-D
            • mike_007 Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 22:03
              Bo np. siłownia na MOSie przy ul. Gomulińskiego nie jest może zbyt luksusowa,
              ale swój klimat ma. albo i miała bo już dawno temu nie byłem tam.
    • millerek Re: Gdzie dobra siłownia w Pruszkowie? 09.12.05, 11:41
      agaxx napisała:

> Witam serdecznie!Mam pytanie o dobrą siłownie w Pruszkowie lub okolicach. Od
      > 12 grudnia SZnajder zaczyna remont, który ma trwać podobno 2 miesiące i
      > zależy mi, żeby na ten czas znaleźć coś zastępczego. Dziękuję bardzo i
      > pozdrawiam!

kiedyś była na hubala i w sz.p nr 2
    • monia9939 Re:Karnet na basen 06.01.06, 19:21
      Czy ktos zna ceny karnetu na basen "KAPRY" i czy sa przy karnecie jakies
      gratisy (kiedys było 10min. na solarium) Dzieki pozdrawiam Monia
      • wfe416n Re:Karnet na basen 06.01.06, 19:35
        Proszę
        www.plywalniakapry.pruszkow.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się