Gość: uasiczka IP: 212.244.209.* 21.02.03, 14:44 czy znacie może jakieś fajnie, nie za duże (na ok 60 osób) miejsce na wesele w pruszkowie lub okolicy? chodzi mi o pub albo restaurację, nie interesują mnie tzw "sale". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: animator Re: gdzie wesele IP: *.telkab.pl 21.02.03, 21:47 W Pruszkowie byłam na przyjęciu w "Imbryku".Obsługa miła,atmosfera fajna,ale cz tam wejdzie 60 osób tonie wiem!Zreszta ja juz w zyciu nigdy bym nie poszła na cos takiego jak takie wielkie imprezy z okazji wesela! ZA co i po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madee1 Re: gdzie wesele IP: *.telkab.pl 25.02.03, 21:41 Gdzieś w okolicach Brwinowa, Podkowy Leśnej jest fajna restauracja Elita, byłam tam na weselu, takim na ok. 70 osób i było idealnie. Nie wiem o jakiej porze roku to wesele, ale jeśli będzie ciepło jest wyjście na taras i okolica też jest super. Polecam z czystym sumieniem. I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitte Re: gdzie wesele IP: *.posejdon.net 20.03.03, 23:14 robiliśmy przyjęcie w Sao Longu koło kolejki, fajnie było, tylko mnie trochę deprymował fakt, że restauracja była normalnie otwarta i ludzie obok tacy normalni co przyszli do knajpy siedzieli, jedli sajgonki i gapili się na gości, żeby chociaż życzenia złożyli:-) Ale żarcie nietypowe, rodzina miała ubaw, wujek poprosił o pałeczki i dostał, chociaż oczywiście trochę tradycyjnych też było. W sumie mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś