se.la.vie 28.10.05, 21:57 Chyba mam omamy,ale widzę faceta w spódnicy.... www.allegro.pl/show_item.php?item=69876007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menstylecom Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 22:02 Jezzuu ale straaszna ta osoba jest.Najbardziej dziwie sie ze ktos to kupuje.Przypomina mi sie historia kiedy wracajac o 6 rano do domu ,we Wloszech na mojej drodze stanelo dwoch tranzwestytow.Chyba jeszcze nidgy tak szybko nie bieglem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 22:04 Właśnie się dowiedziałam,że to jest "spódnica męska".Szkoci są już passe? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 10:19 i co by Ci ci tranSwestyci zrobili? myslisz, ze oni tylko marza, zeba bic mordowac gwalcic? Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 22:18 Nie wiem dlaczego, ale widok tego pana przypomniał mi fragment: 'Bartnik był niski, krępy, czarny i potwornie zarośnięty, nie dziwota więc, że wyłaniając się niespodzianie z kniei napędził drużynie stracha - został wzięty za lykantropa. Żeby było śmieszniej, tym, który pierwszy zawrzasnął: "Wilkołak, wilkołak!", był wampir Regis'. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 22:42 To by się nadawało na jakiś koncert black metalowy dla członków zespołu. Ten facet na zdjęciu wyglada mi na jakiegoś muzyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 22:56 Nie ma to jak mroczny gotycki stajl. Tu też coś dla gothów: www.morticia.com Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 22:58 :D podoba mi się sekcja 'gothic lolita' - to takie naturalne... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 23:01 Ja bym sobie zakupiła torebunię: www.morticia.com/catalog/product_info.php?cPath=36_47&products_id=170 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 23:04 Cudna! Trendna i w temacie. I jak się ładnie nazywa - okurdekuku. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Koszmar z allegro 28.10.05, 23:26 buaahah,zaraz pęcnę :P niezłe torbiszcze..na haloween jak znalazł,choć moze nie jestem trędy ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 11:49 Spieszmy się, spieszmy bo Halloween już w poniedziałek! ;P A swoją drogą to te zmieniające się zdjęcia sprawiają wrażenie, jakby ta trumienka na torebce była podświetlana, buehehehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 12:35 b_bb napisała: > Nie ma to jak mroczny gotycki stajl. Tu też coś dla gothów: > www.morticia.com Ee,Fairy Goth Mother było lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 07:58 hehe, mnie tez ;-) **** Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie Viel schöner als meine Phantasie Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 08:00 se.la.vie napisała: > Chyba mam omamy,ale widzę faceta w spódnicy.... > www.allegro.pl/show_item.php?item=69876007 bo w spodnicy to tylko brian molko dobrze wyglada ;D **** Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie Viel schöner als meine Phantasie Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 09:07 U mnie w pracy jest jedna gotka... Wczoraj koleżanka opowiedziała mi historię sprzed lat, kiedy to owa Kasia (gotka) została zaproszona na ślub innej koleżanki jako druhna. Oczywiście przyszła ubrana na czarno od stóp do głów i w odpowiednim makijażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 10:18 i co w tym zlego? mi sie faceci w spodnicy podobaja, a subkultury maja rzadza sie wlasnymi prawami. lepszy taki, niz sztywniaczek w garniturku bez wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Koszmar z allegro 29.10.05, 12:38 klymenystra napisała: > i co w tym zlego? mi sie faceci w spodnicy podobaja, a subkultury maja rzadza > sie wlasnymi prawami. lepszy taki, niz sztywniaczek w garniturku bez wyobrazni Wybieram ten garniturek :P Odpowiedz Link Zgłoś