magister11 24.08.06, 10:29 Co myślicie o tym pomyśle na nazwę akcji? Na tą (genialną wg mnie nazwę) wpadł Zerozeroseven (jak dla mnie kandydat NR.1 do nagrody prezydenta miasta w przyszłym roku - w kategorii "kreatywność") ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suliko2 Re: "PRZEPRASZAM, KTO TU RZĄDZI?" (by Zerozerosev 24.08.06, 10:39 Tu, moim zdaniem, nie chodzi o tyle kto tu rządzi tylko 1. CZY ŚWIADOMIE POZBAWIASZ SIĘ DECYDOWANIA O SWOJE PRZYSZŁOŚCI? 2. JESTEŚ WSPÓŁODPOWIEDZIALNY ZA DROGĘ PO KTÓREJ JEŻDZISZ W PRUSZKOWIE 3. TO TWÓJ REPREZENTANT W RADZIE GMINY DECYDUJE CZY PRZED TWOIM DOMEM BĘDZIE WIELKA KAŁUŻA 4. TO RADNY Z TWOJEJ DZIELNICY DPOWIADA ZA DZIURY W DROGACH TAM GDZIE TY MISZKASZ Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: "PRZEPRASZAM, KTO TU RZĄDZI?" (by Zerozerosev 24.08.06, 12:37 Bójcie się polityczne (administracyjne) miernoty i oszołomy!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: "PRZEPRASZAM, KTO TU RZĄDZI?" (by Zerozerosev 24.08.06, 13:51 mi się nazwa podoba bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś