niecala4 05.12.06, 22:14 6 tys za m2 chce firma Rekordaw! Parodia! Kto kupi tam mieszkanie jak: Za 5700 Chrosciciego Wlochy 6000 Gawra 6400 Skorosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary nie obrażając Włoch 05.12.06, 22:26 to za takie pieniądze jednak wolałbym w Pruszkowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: nie obrażając Włoch 06.12.06, 12:01 o zaskoczyla mnie ta odpowiedz Dlaczego wybralbys Pruszkow a nie wlasnie Wlochy ? Zakatna to nieciekawa okolica i to jednak Pruszkow pod Warszawa a Wlochy to jakby nie bylo dzielnica W-wy, kilkanascie linii autobusowych, pociagiem do centrum 15 minut, zaraz przy tym osiedlu jest zajezdnia autobusowa, blisko stacja Ursus Polnocny ... Ja szukam mieszkanka ale ciezko cos fajnego znalezc choc tutaj gdzie mieszkam, Pruszkow-Srodmiescie jest mi dobrze, wszedzie blisko bo to centrum a jednoczesnie cisza, zielono Ale mieszkanko robi sie z dnia na dzien ciasniejsze i stad poszukiwania Gdybym miala wybierac jak w innym watku ktos wspomnial greenhouse czy Parzniew wybralabym to pierwsze bo okolica bedzie ciekawsza, niedaleko buduje sie osiedle Ogrody Piastowskie, ale gdybym miala wybierac Zakatna czy Wlochy wybralabym jednak to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: nie obrażając Włoch 06.12.06, 13:23 > o zaskoczyla mnie ta odpowiedz Dlaczego wybralbys Pruszkow a nie wlasnie > Wlochy ? Zakatna to nieciekawa okolica i to jednak Pruszkow pod Warszawa a > Wlochy to jakby nie bylo dzielnica W-wy, kilkanascie linii autobusowych, > pociagiem do centrum 15 minut, zaraz przy tym osiedlu jest zajezdnia > autobusowa, blisko stacja Ursus Polnocny ... Pruszków to jest jednak miasto a Włochy to są dla mnie całkowite peryferie. Jeździłem czasem tamtędy na Wolę autobusem 189, wrażenia z okolicy miałem bardzo nieciekawe (BTW: autobus z Włoch do centrum jedzie chyba ze 40 minut). Może i rzeczywiście jest bliżej ale Pruszków moim zdaniem bardziej nadaje się do "życia":) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia175 Re: nie obrażając Włoch 06.12.06, 15:37 Ja uwazam ze nie ma wiekszej roznicy miedzy Wlochami, Ursusem czy tez Pruszkowem. Bardzo czesto argumentem jaki slysze jest fakt, ze to jednak dzielnice WARSZAWY, a Pruszkow jest miasteczkiem pod stolica. Dla mnie to nie jest argument. Zaden. Sama pochodze z malego miasteczka, dlugo mieszkalam w centrum Warszawy i wlasnie nabylam mieszkanie w Pruszkowie. Nie uwazam ze dojazd z Ursusa jest lepszy niz z Pruszkowa. Co z tego ze sa autobusy.Jazda nimi w godzinach szczytu to koszmar.Rownie dobrze moge powiedziec ze z Pruszkowa dojazd jest niezly, autobusy SKM, WKD. To tylko kwestia wyboru. Ale jesli ktos przy zakupie kieruje sie TYLKO magicznym slowem WARSZAWA to jego wybor:) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: Ruszyla sprzedaz na Zakatnej i ktos upadl na 06.12.06, 17:08 A w lepszym miejscu przy B.Prusa Edbud sprzedaje za 4200 zl za m2 Nie rozumiem ludzi ktorze ew.kupiliby w Rekordaw... Odpowiedz Link Zgłoś