michal.lewandowski 21.04.07, 10:47 witam, nie wiem czy to tylko mnie dotyczy ale od kilku dni jakość obieranego sygnału TV strasznie sie pogorszyła. Strasznie przerywa i zacina obraz :[ Czy ktoś ma podobne problemy ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza63 Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 10:59 No cóż za oknem hula wiatr, więc to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
valczak Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 11:25 Bez przesady, ten wiatr wcale nie jest silny, bywalo gorzej a jakos sygnalu byla ok. Rzeczywiscie sa problemy z jakoscia, jest to troche frustrujace. Poza tym chce zauwazyc ze nie mieszkamy na wsi (chyba) zeby kiepska jakosc TV tlumaczyc warunkami atmosferycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 11:34 No niby nie mieszkamy na wsi a jednak rzuciło mi się w oczy, że ilekroć warunki atmosferyczne są złe to i kablówka nawala, zwłaszcza tvn. Ot takie moje prywatne obserwcje. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 16:24 ja też tak mam od wczoraj bodajże szczególnie na tvn i polsacie Mam pewność że to nie odbiornik bo na innych kanałach jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 19:21 He he zluzcie reklamacje, do przemilej pani w piwnicy :) Ech profesjonalisci :) Odpowiedz Link Zgłoś
brajan5 Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 20:09 Pani w piwnicy tylko przyjmuje kasę i odbiera telefony. Ale podobno zna się na rzeczy. A poza tym u mnie też rwie TVN i POLSAT. Odpowiedz Link Zgłoś
dota110 Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 22:12 Ja nie mam kablowki i tez mam taki sam problem od kilku dni wiec to napewno nie wina kablowki. Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: Jakość TV kablowej 21.04.07, 22:17 moze nie wszyscy wiedza, ale ostatnio w NASA byla mala akcja, ktora doprowsdzila do rozstrojenia systemu satelitarnego, stad te klopoty, i prosze nie zwalac winy na kablowke, uzytkownicy indywidualni tez maja problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Jakość TV kablowej 22.04.07, 07:31 No i wszystko się wyjaśniło:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś