18.07.07, 22:20
Witam wszystkich,
od niedawna mieszkam w Pruszkowie i szukam sprawdzonej firmy zajmującej się
wymianą okien. Przy ul. Prusa, koło bazaru Manhattan jest jakiś producent
okien. Czy ktoś miał może z nimi "do czynienia" i mógłby się podzielić
uwagami? Z góry dzięki serdeczne.
Pozdrawiam.
Paweł
Obserwuj wątek
    • deptaczek Re: Okna 20.07.07, 11:56
      witajż
      firmy przy Manhattanie nie znam
      ale wymieniałam okna ze 3 lata temu i byłam bardzo zadowolona z firmy i z okien.
      Zwłaszcza, że po przeprowadzce mam porównanie do innych okien, też niby nowych i
      plastikowych a jakość zupełnie nie ta.
      okna są firmy chyba Abakus i bardzo ładnie chodziły, płynnie, po tych 3 latach w
      zasadzie nic im nie było. Co do parapetów się nie wypowiem, bo nie zmienialiśmy,
      zostały stare.
      Jest tylko jeden problem: niedokładnie pamiętam gdzie się ta firma od okien
      mieści. Prawie na pewno przy ul. Prusa, po stronie N-W (patrząc w stronę Znicza
      po lewej), chyba na jakimś rogu, ale czy to Niecała czy zupełnie gdzie indziej -
      nie pamiętam. Rzadko teraz bywam w Pruszkowie, więc trudno mi sprawdzić
      naocznie, ale gdyby Ci zależało, odszukam fakturę i adres.
      • monika3411 Re: Okna 20.07.07, 12:37
        Na moje oko mówisz o firmie mieszczącej się przy B. Prusa 18 (obok ZURT-u). Też
        wymieniałam u nich okna rok temu i jestem zadowolona.
        • pako1977 Re: Okna 20.07.07, 23:40
          No więc to nie jest koło Zurtu. Firma nazywa się PRYZMAT i znajduje się przy
          Prusa 45. Może ktoś teraz będzie kojarzył. Dzięki.
    • alex_ja Re: Okna 21.07.07, 19:50
      NIe znam tej firmy o której mówisz ale znam tą przy Zurcie, wyminiali u mnie
      okna rok temu i jestem bardzo zadowolona. Panowie sprawni, szybcy, wszystko co
      zbędne powynosili sami, posprzątali po sobie i bardzo mili byli. Ceny
      porównywalne z innymi firmami.
    • p-pietrek Re: Okna 05.06.16, 12:45
      W zeszłym roku też stałem przed wyborem okien i bram garażowych z tym ze na nowy budynek.
      Powiem tak: odwiedzałem wszystkie możliwe punkty. Najtaniej było u Pana Tomasza z Żyrardowa www.okna-bramy-garazowe.eu Przy zamowieniu 15 szt okien i bramy garażowej zaoszczedziłem u niego 4tyś ! względem innych ofert. Okienka bardzo dobre i brama garażowa również, montaż bardzo dokładny. Polecam
      • www.okna-bramy-garazowe.eu Re: Okna 05.06.16, 12:54
        Okna bramy garażowe i drzwi najtańsze na mazowszu . Zapraszam
        www.okna-bramy-garazowe.eu
    • michal.swida5 Re: Okna 04.03.20, 08:57
      Zerknij sobie tutaj na ich srtonę www - twoje-okna.com/ . Miasto Pruszków też mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka