Dodaj do ulubionych

Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Kultu

04.09.07, 22:01
To ja proponowałbym spotkanie o 17:00, tradycyjnie pod pałacykiem.

Kto chciałby posłuchać Flinty, wybyłby przed 18:30, reszta poszłaby
na Kult, przed 19:30.
Obserwuj wątek
    • ad-agio Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 05.09.07, 08:26

chętnie bym Was poznała, ale niestety tym razem znów praca nie pozwala :( ,
      jak będzie jakieś spotkanko po 15 października to powinnam już móc. Czy Nowi
      mają jakieś "otrzęsiny" ?

PS no proszę już zamieszania narobiłam założywszy pierwej nowy temat moją
      odpowiedzią ... ;)
      • kol Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 05.09.07, 08:58
        Wiaodmo ze maja. Wszystkim stawiaja piwo, ale najwazniejszy punkt to
        doplyniecie do Matki Boskiej i z powrotem ze skokiem do wody z
        pubowego pomostu. I to niezaleznie od pory roku!

ps. ja sie melduje na sobote.
        • ad-agio Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 05.09.07, 09:02
          hehe dobrze ze mnie nie bedzie teraz ;) , następnym razem zanim sie zmówicie
          będzie już zima, więc będzie łatwiej "pływać" :)
    • kajetana_kinga Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 05.09.07, 14:55
      sqh napisał:

> To ja proponowałbym spotkanie o 17:00, tradycyjnie pod pałacykiem.
      >
      > Kto chciałby posłuchać Flinty, wybyłby przed 18:30, reszta
      poszłaby
      > na Kult, przed 19:30.

To ja przyjdę.
      Pozdrawiam

K
      • mysza63 Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 06.09.07, 13:44
        Będę napewno !!!
    • szczupak72 Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 07.09.07, 13:51
      sqh napisał:

> To ja proponowałbym spotkanie o 17:00, tradycyjnie pod pałacykiem.
      >
      > Kto chciałby posłuchać Flinty, wybyłby przed 18:30, reszta poszłaby
      > na Kult, przed 19:30.
      >

no cóż tym razem bezemnie :-(, może nastepnym razem ...

miłego spotkania i udanej zabawy na koncercie :-)
    • jaculka08 Re: Sobota 8 IX - spotkanie forumowe + koncert Ku 08.09.07, 00:07
      Jeżeli "nowe" twarze mile widziane to postaram się stawić na 17 :)
      • kol Re: Sobota 8 IX godz.17.00 08.09.07, 11:27
        Starzy i nowi mile widziani-jakby mial ktos watpliwosci:)
        • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 08.09.07, 11:48
          Im więcej tym lepiej
          • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 11:19
            Poobijana ale zadowolona.
            • mantra1 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 18:22
              I gdzie byłaś, Myszo? Niestety, w ferworze gości zostawiłam Twój nr telefonu w
              mailu i nie wbiłam go do komórki. Miałam nadzieję, że zadzwonisz. Koncert był
              super, Kazik w doskonałej formie, wyhasaliśmy sie za wszystkie czasy, robiąc
              konkurencję rozleniwionym małolatom :-))
              To była moja pierwsza impreza w Pruszkowie. I tak trzymać! W Warszawie do głowy
              by mi nie przyszło, żeby pchać sie na jakiś stadion i szaleć tam z młodzieżą na
              koncercie rockowym.
              Moi goście z Łodzi też właśnie wyjechali zachwyceni :-))
              • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 19:48
                Oj kochana stałam przy samej bandzie, a za mną tłum młodych ludzi tańczył pogo, czyli mówiąc po ludzku pchali się niemiłosiernie. Wszystkie mięśnie mnie bolą, bo musiałam się bronić przed zgnieceniem. Dwa razy dostałam w głowę, bo młodzi wymyśli sobie taką zabawę w przerzucanie kolesi nad głowami w kierunku zespołu. Wczoraj czułam się jak młody bóg, ale dziś ewidentnie czuję swoje lata. Takie ekstremalne przeżycia to już chyba nie dla mnie.
                O dzwonieniu nie było mowy. Kurczowo trzymałam się za telefon coby go nie zgniotło.
                • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 21:42
                  Zapowiem tylko, że będą rewelacyjne zdjęcia z koncertu bo nasi forumowi fotografowie szaleli pod sceną
                  • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 21:51
                    Wiem, że jestem upierdliwa w tym monologowaniu ale inni pewnie załapali "cuga" gdzieś dalej szaleją więc pozwolę sobie podziękować Jaculkowi, że przyszedł i bez pudła wyłowił nas w tłumie weselnych gości ;-)
                    • sqh Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 22:18
                      Faktycznie, ja złapałem cuga na festiwal "Warszawa Singera" i tam
                      właśnie byłem, kiedy mnie nie było :-)

* * *

Jeśli zaś chodzi o wczorajsze spotkanie, to odnotujmy, że z
                      forumowiczów obecni byli: wspomniany już Jaculka - po raz pierwszy,
                      poza tym Burza, Mysza, Kol i ja. Ale było też z nami kilkoro naszych
                      krewnych i znajomych spoza forum. W kulminacyjnym momencie - razem 7
                      osób.

Spotkanie zaczęło się pod Pałacem w tłumie weselników. Potem
                      odwiedziliśmy Przystań, potem poszliśmy na koncert, potem zaś na
                      poprawiny do Pizza Dominium. Rozstaliśmy się właściwie punktualnie o
                      północy, w strugach deszczu.

Koncert był znakomity, mam nieco poobijane łydki, żebra i ramiona,
                      którymi osłaniałem dwie nasze dziewczyny przed naporem tłumu... Ale
                      zasadniczo dzielnie trzymaliśmy się barierki :-)
                      • jaculka08 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 09.09.07, 23:32
                        Spotkanie bardzo udane :) (polecam wszystkim niezdecydowanym...:)Kolejnego także
                        postaram się nie przegapić...Pozdrowienia dla WSZYSTKICH za fajny klimat i miłe
                        przyjęcie kolejnego "ujawnionego" forumowicza :)
                        • kol Re: Sobota 8 IX godz.17.00 10.09.07, 18:12
                          Co do zdjec - bede beda, ale chwila. Nawet nie zdazylem ich z
                          aparatu zrzucic:) Moze reszta bedzie szybsza:)
                          • szczupak72 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 12.09.07, 10:48
                            i co z tymi fotkami?? chętnie chociaż popatrzę ;-)
                            • kol Re: Sobota 8 IX godz.17.00 12.09.07, 21:44
                              fotoforum.gazeta.pl/72,2,731,68942827.html-tak na szybko co
                              sie udalo znalezc
                              • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 13.09.07, 08:38
                                Ciekawe czy udało ci uchwycić latających ludzi.
                                • szczupak72 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 13.09.07, 11:07
                                  no proszę "latajacy ludzie" ;-) .... to widzę że było tam odlotowo ;-)

a jakieś fotki ze spotkania są może??
                                  • kol Re: Sobota 8 IX godz.17.00 13.09.07, 16:37
                                    jak wreszcie bede mial wiecej niz 20 minut wolnego obiecuje
                                    powrzucac. OBIECUJE:)
                                    • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 13.09.07, 20:56
                                      Szczupaczku ze spotkania to trzeba ładnie kochanego Kola poprosić o prywatną wejściówkę a widać chłopak zarobiony okrutnie.
                                      Następnym razem zabiorę swój aparat to zdjęcia będą od ręki.
                                      • szczupak72 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 14.09.07, 08:53
                                        mysza63 napisała:

> Szczupaczku ze spotkania to trzeba ładnie kochanego Kola poprosić o prywatną wejściówkę ...
                                        >
                                        >

"prywatną wejsciówkę"?? a gdzie jeśli można spytać?? ;-)

Nie wiem jeszcze gdzie ale na wszelki wypadek bardzo ładnie proszę :-)
                                        • mysza63 Re: Sobota 8 IX godz.17.00 14.09.07, 16:14
                                          Z tym pytaniem to do kolegi Kola ... napewno jak zwykle prześle nam prywatnie namiar na zdjęcia jak tylko uda mu się wygrzebać z roboty
                  • 01_hubo Re: Sobota 8 IX godz.17.00 10.09.07, 23:10
                    Koncert bardzo fajny, chyba jeden z lepszych jakie widziałem w Pruszkowie.
                    Poniżej załącznik do zdjęć, niestety trochę nieostre..

hubo.fotosik.pl/albumy/267440.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka