sylwiaro1 17.09.07, 14:27 Ma ktoś może instalkę do nowych pytań na egzamin kat.B i ma możliwość przesłania na pocztę mailową lub udostępnienie mi płytki?? Byłabym bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ad-agio Re: pytania testowe na kat.B 17.09.07, 22:36 Sylwio, takie materiały dostaje się w każdym ośrodków kształcenia przyszłych kierowców. Za kursy jest dość spora opłata i w większości ośrodków materiały wliczone są w cenę. Pytania testowe nie są aż tak trudne, ani antylogiczne by była potrzeba ćwiczenia ich zanim rozpoczniesz zajęcia teoretyczne czy skończysz ów przepisowe 30godzin jazd... Nie rozumiem celowości Twojego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: pytania testowe na kat.B 18.09.07, 07:52 celowość pytania? koleżanka chce się nauczyć na pamięć pytań i odpowiedzi. Dobra metoda na egzamin ale zła na codzienne funkcjonowanie jako kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaro1 Re: pytania testowe na kat.B 18.09.07, 08:03 Jeśli pytam to znaczy że mam powód!!kurs mam skończony już dawno i teraz od kwietnia tego roku zminiły sie pytania więc chciałam zobaczyć co się zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
ad-agio Re: pytania testowe na kat.B 18.09.07, 08:34 Droga koleżanko proszę nie krzyczeć :P Tak zmieniły sie przepisy i m.in od 17 kwietnia 2007 jezdzimy na światłach mijania (względnie na światłach do jazdy dziennej) co na testy przekłada się nijak, bo na przykład w pytaniu tego się tyczącym, nr 326: "Kierujący samochodem osobowym jest obowiązany podczas jazdy od świtu do zmierzchu, w warunkach normalnej przejrzystości powietrza, używać świateł mijania lub świateł do jazdy dziennej" A- przez cały rok B - wyłacznie poza obszarem zabudowanym C - w tunelu Odpowiedzi prawidłowe to ... hehe B i C :) Nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy (Sylwioro1) więc na tym kończę swój udział w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ad-agio Re: pytania testowe na kat.B 09.10.07, 20:54 W jutrzejszej wyborczej będzie dodatek PJ+ testy Odpowiedz Link Zgłoś