monika99301 15.02.08, 09:31 Witam. Czy może ktoś polecić dobrego dermatologa, prywatnie czy nie to bez znaczenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejla10 Re: Dobry dermatolog 15.02.08, 09:45 witam ja też poszukuję dobrego dermatologa ale wiesz co w Pruszkowie go nie ma jak byś coś wiedziała daj znać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marweg25 Re: Dobry dermatolog 15.02.08, 10:28 Polecam Dr Chlebus ( przyjmuje na górze w pawilonach na Woj Polskiego. Problemem może jednak zapisem, bo są duże kolejki. W przychodni w W-wie gdzie dr przyjmuje nie ma już zapisów dla nowych pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
monika99301 Re: Dobry dermatolog 15.02.08, 12:11 Ale w pawilonach na górze ( w Pruszkowie??) rozumiem, że przyjmuje prywatnie?? Wiesz może w jakich dniach i godzinach?? Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek Re: Dobry dermatolog 15.02.08, 19:13 Ja mam zaufanie do dr Szczęsnej-Tworzewskiej. Kiedyś wyleczyła nowotwora skóry na nosie u mojej mamy. Przez wiele lat, w czasie każdej jej wizyty w szpitalu była konsultacja onkologiczna z zaleceniem przeprowadzenia operacji. Jednak to było wręcz nie realne z uwagi na jej stan zdrowia. Pani doktor zastosowała taką maść, że w ciągu 3 miesięcy nowotwór zniknął i skóra bardzo ładnie się zabliźniła. Obecnie również jest bardzo poważny problem i mam stały kontakt z panią doktor. Mogę powiedzieć, że ona się zna na fachu i bardzo przejmuje swoimi pacjentami. Zaobserwowałem, że również jako człowiek jest taką osobą, że moglibyśmy zawsze spotykać takich lekarzy. To co piszę wygląda jak reklama, ale nie taki jest mój zamiar. Jeśli mogę pomóc swoją opinią to bardzo proszę. Pani doktor prywatnie przyjmuje w gabinecie przy ul. Kościuszki 46 w soboty od godz. chyba 9, lub 10 do 13 i we wtorki wieczorem do godz. 19. Na kasę chorych przyjmuje przy ul. Drzymały, ale tam chyba trudno się dostać bo kasa dwa razy zmiejszyła pulę pacjentów w tym roku. Telefon mogę podać na mail. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba91977 Re: Dobry dermatolog 17.02.08, 19:22 Ja też polecam dr Szczęsną-Tworzewską. Jest naprawdę świetnym dermatologiem. Już nie raz pomogła mi w moich problemach z alergią. Pozdrawiam Ania:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika99301 Re: Dobry dermatolog 18.02.08, 10:04 Poproszę więc nr. tel. tej pani Dr. na priva. Będę bardzo wdzięczna jak nie mam tak poważnego problemu, ale mojemu maluchowi robią się jakieś dziwne "plamki" "ranki" na pupie i udach myślę, że będzie najlepiej jak zobaczy to jakiś lekarz. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia66 Re: Dobry dermatolog 27.02.08, 21:44 polecam dr Szczęsną jest super,lekarz z prawdziwego zdażnia ,zna sie na swoim fachu jak mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia66 Re: Dobry dermatolog tel do dr Tworzewskiej 27.02.08, 21:50 tel do dr Danusi Tworzewskiej-Szczęsnej 601-350-461 Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Dobry dermatolog tel do dr Tworzewskiej 28.02.08, 09:47 A cos bliżej...?gdzie ma gabinet ,jak z zapisami? czy długo się czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Dobry dermatolog tel do dr Tworzewskiej 28.02.08, 10:20 Było napisane w którymś poście wyżej.... Oto cytat jeśli nie przeczytałaś : "Pani doktor prywatnie przyjmuje w gabinecie przy ul. Kościuszki 46 w soboty od godz. chyba 9, lub 10 do 13 i we wtorki wieczorem do godz. 19. Na kasę chorych przyjmuje przy ul. Drzymały, ale tam chyba trudno się dostać bo kasa dwa razy zmiejszyła pulę pacjentów w tym roku. Telefon mogę podać na mail." Odpowiedz Link Zgłoś
anius26 mwirek 20.02.08, 22:34 Ja też poroszę o numer pani dr na priva. Własnie dzisiaj z koleżanką rozmawiałam na ten temat i obiecałam jej kontakt do dobrego dermatologa w Pruszkowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak27 Re: Dobry dermatolog...do mwirek 12.03.08, 07:35 Prosze podaj mi na email(agathebest23@interia.pl)numer do tego dermatologa..pilne!I ile bierze za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
marweg25 Re: Dobry dermatolog 19.02.08, 11:21 Przy Wojska Polskiego są takie pawilony ( pomiędzy Niecałą a Niepodległości) - na dole są sklepy i min dwie apteki. Na górę rzadko kto zagląda. Dr Chlebus przyjmuje na pewno w środy, ale terminy wizyt są na jakieś min 1-2 miesiące do przodu zarezerwowane tel 22 -728 05 04 po 15stej Odpowiedz Link Zgłoś
hg7z2 Re: Dobry dermatolog 23.02.08, 12:42 bylam u dr chlebus, ale to prawda bardzo ciezko sie do niej dostac, a po drugie przepisuje dosc drogie leki ja z moim dzieckiem chodze do dr. kolinek tez w pawilonach ale na dole te. 602308052 przyjmuje codziennie po poludniu, zapisy na telefon jak pilan sprawa to umowi nawet na ten sam dzien. aha mojej siostry dziecko mialo takie same klopoty i wlasnie dr kolinek malej pomogla, mnie w ciagu 2 tygodni od zastosowania przepisanych przez pania dr leków zniknely plamy na twarzy, bowiem okazalo sie ze mam poczatki ATZ, w przychodni na ul niepodleglosci przyjmuje lakarz NAZAR DARWISZ, który pomógl mojejmu mezowi mozecie sprobowac tam ale dr kolinek polecam z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
melani80 Re: Dobry dermatolog 28.02.08, 13:40 Witam może wiecie czy któraś z wymienionych wyżej Pań (dr chlebus, czy dr Szczęsna)specjalizuje się bądź zna się dobrze na dermatologii dziecięcej. I w razie co to którą Panią polecie. pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Dobry dermatolog 12.03.08, 09:03 Czy dr. Nazar Darwisz to taki śniady pan przyjmujący w przychodni naprzeciwko Millennium? Jeśli tak to chyba byłam u niego z dzieckiem w roku 2003. Zapisał dziecku (wówczas niemowlęciu) na kłopoty skórne kwas borowy. Nie odważyłam się tym posmarowac skoro wszyscy lekarze wmawiali mi że to AZS a nie jakaś infekcja skóry, ale po latach ciężkiej choroby dziecka (dziesiątki konsultacji, wizyt, szpitale i takie tam) w końcu i tak okazało się że to, co przepisał wtedy ten śniady pan było jedynym działającym lekiem. I pomogło. Przez swoją głupotę zmarnowałam dziecku pierwsze 3 lata życia - trzeba było faceta posłuchac. Odpowiedz Link Zgłoś