wfe416n 20.03.08, 14:37 że nie ma już wfe416n między nami - auto zostało sprzedane, jestem zrozpaczony i zastanawiam się nad zmianą loginu - oczywiście na nowy nr rejestracyjny. Proszę o poradę - zostać przy starym czy może nowy login. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczupak72 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 20.03.08, 15:51 Myślę że powinieneś zostać jednak przy starym numerze rejestracyjnym ;-) Przed wczoraj jeszcze stało Twoje autko pod blokiem całe pokryte sniegiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 20.03.08, 17:55 mysle ze z szacunku i pamieci dla hmm, sprzedanego, powinienes zostawic stary nick:> aczkolwiek moze nowy bylby latwiejszy do zapamietania,bo ztym miewam problemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 21.03.08, 10:37 Nowy byłby może bardziej 'pruszkowski' (pewnie WPR?), ale zostaw dotychczasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 21.03.08, 20:04 Niech Twoje auto przetrwa w Twoim nicku. Zostaw go koniecznie, jako swoista pamiatke. W kazdym razie, ja bym zostawil. (przepraszam za brak polskich literek) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 22.03.08, 09:06 No co ty Wfe to Wfe i ja się nie mam zamiaru przestawiać .... jak zmienisz nik to ja i tak do ciebie będę pisać Wfe ... a kto patrzy na numeki? Nie rób tego i się nie zmieniaj bo wszyscy cię lubią takiego jakim jesteś:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 22.03.08, 14:19 przekonaliście mnie ( co nie było trudne ), zresztą ten nowy numer jest dziwny, taki mało pruszkowski. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 29.03.08, 20:29 Forum bez WFE - nie do pomyślenia. :((( Nie zmieniaj nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 29.03.08, 21:15 stary_pawian napisał: > Forum bez WFE - nie do pomyślenia. :((( > Nie zmieniaj nicka. Pawian, cieszę się że mogę Cie usłyszeć. Qrcze już miałem złe myśli, cieszę się jak dziecko że jesteś z nami. Jak noga? Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 29.03.08, 22:40 To niemożliwe, żeby afera z pawianową nogą tak długo trwała. Raczej nawiązał ściślejsze więzi z nową "macierzą" bo, jeśli się nie mylę, nosił się z zamiarem ewakuacji do Grodziska. Zdaje się, że tam jest klimat bardziej normalny. W każdym razie pozdrawiam i zachęcam do zaglądania tutaj. Rozsądnych dyskutantów nigdy za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 08:39 Leo Nie wyniosłem się do Grodziska. Jestem w Pruszkowie i czekam na FP takie jakie było "kiedś" Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 08:57 Oj, to chyba długie czekanie przed nami. Żeby chociaż skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 08:35 Noga nie odpadła i jeśli chodzi o przewidywanie pogody jest lepsza niż telewizor ;). Widocznie ten typ tak ma. Jestem z Wami lecz nie mogę polecić ginekologa, opiekunki do dziecka lub jakiejś knajpy. Nie znam się na tym. Tęsknię za Burzą (byle nie łamała drzew),Cat's się też gdzieś zakamuflował (jeszcze jest marzec),Zwierz, SQH i wiele innych - też z innych "fur". Zwyczajnie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 12:12 Takie forum jakie ników pisanie. Stara gwardia pochowała się po kątach a młodzi no cóż traktuja forum raczej jak wielki słup ogłoszeń a nie miejsce towarzyskich spotkań. Pewnie im takie miejsce potrzebne co nie znaczym, że stary-pawian nie mógłby jakiegoś wątku nie związanego z ginekologiem, laktacją i przedszkolami założyć;-) Pozdrawiam cieplutko, bo choć jakoś tak mijaliśmy się na tym forum czasowo to jednak pewne legendy pozostały w zakamarkach pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 15:22 Trudno zaprzeczyć, że wątek ginekologiczno-położniczo-połogowy jest niezmiernie frapujący ale faktem pozostaje, że forum, za którym tak tęskni Pawian (i nie tylko) obejmowało znacznie szerszą tematykę. Może jeszcze doczekamy powrotu wielkich nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 17:22 A cóż stoi na przeszkodzie, żebyście poruszali tematy, któe Was interesują i na które chcecie rozmawiać? To rozgraniczanie na "starą gwardię" i całą resztę (jak nietrudno wywnioskować z cokolwiek zarozumiałych Państwa wypowiedzi - gorszą, głupszą, bo będącą na forum krócej niż ta wspaniała "stara gwardia"). Zatem czekam na szalenie interesującą lekturę Państwa dyskusji. Nie będę oczywiście się w nią wtrącać, bo nie jestem "stara gwardia". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 17:52 Moniko, to chyba nadwrażliwość. Powrót na forum starych użytkowników miałby, jak to zaznaczyłem, nie zastąpić a poszerzyć gremium. Zatem przyjąłem formułę "oprócz" a nie "zamiast". Nikt więc nie odmawia prawa do kontynuacji tematów powiedzmy laktacyjnych. Czy naprawdę nie stać nas już na odrobinę luźnego dystansu wobec siebie samych ? Czy lepiej jest podgryzać sobie gardła w słusznej, jak mniemam, walce dajmy na to o ortografię ? Pozdrawiam i większego luzu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 17:59 Właśnie za to Cię, leo48 cenię. Złośliwość zapodana w taki sposób, w jaki ją zapodajesz :-) PS Na tę nieszczęsną ortografię jestem niestety (a może stety...) uczulona. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 18:12 Pięknie się nam wymiana uprzejmie zakamuflowanych uszczypliwości rozwija. Dodam tu jeszcze, że na początku mej obecności na forum także byłem na ortografię troszkę przeczulony. Nawet zapoczątkowałem jeden z licznych wątków "w tym temacie". W toku poszerzonej dyskusji uznałem walkę nie tylko za beznadziejną, ale również za nie wartą zachodu. Odpuściłem sobie. Przejrzyj fora a sama się przekonasz, że zjawisko jest tak powszechne, jak sam internet. Nie ma o co kopii kruszyć. Zatem proponuję, abyśmy do spraw nie przywiązywali większej wagi, niż na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 18:20 Moniko tematy, które poruszają młode osoby są jak najbardziej potrzebne. Sama czasem was podczytuję a potem sprzedaje to w świat swoim młodym znajomym. Mało tego sama wielu nowych rzeczy dowiaduję się o mieście, w którym w końcu mieszkam od dziecka. Stara gwardia to tylko takie powiedzonko, zresztą sama jestem w tym towarzystwie można powiedzieć forumową średniaczką. Wielu z nich znam bardziej z opowiadań starogwardzisty niż osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 19:55 Moniko. Nie dzielę tak samo jak Mysza,Leo,WFE forumowiczów na "starych, młodych i innych pokręconych" To, że brakuje mi na FP kilku osób (których w życiu nie widziałem - choćby Szczupak) to już mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 08:25 Przyjęłam do wiadomości Wasze wyjaśnienia. Cieszę się, że to ja Was źle zrozumiałam i że mię ciemną oświeciliście :-) Pozdrawiam. Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 08:52 monika3411 napisała: > Przyjęłam do wiadomości Wasze wyjaśnienia. Cieszę się, że to ja Was źle > zrozumiałam i że mię ciemną oświeciliście :-) Pozdrawiam. Monika. To "przyjęłam do wiadomości" to jakieś takie dziwne, urzędowe. Jesteś na FP, jesteś forumianką, jesteś tak samo "pokręcona" jak my wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 08:54 No to jak mam napisać? ;> Przeczytałam, dotarło do mózgownicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 08:57 Pisz jak uważasz. BĄDŹ SOBĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 19:57 No i coś narobił? Po cholerę sprzedałeś ten samochód? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 20:02 Generalnie to wina Wfe I Pawianie ja sobie wypraszam, też specjalnie nie dzielę albowiem sama bym wyszła na to, że ani ze mnie pies ani wydra;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 20:10 Myszko. Miałem na myśli to, że Ty nie dzielisz forumiaków. Głupio wyszło. PRZEPRASZAM pozdrawiam pawian Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 20:04 stary_pawian napisał: > No i coś narobił? > Po cholerę sprzedałeś ten samochód? > :)))) zmiany Pawianie a ze Szupaka niezły herbatnik był teraz to już stracony jest - dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 20:19 wfe416n napisał: > a ze Szupaka niezły herbatnik był teraz to już stracony jest - > dziewczyna. Znaczy, płeć zmienił...? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 22:35 sqh napisał: > Znaczy, płeć zmienił...? > > ;-D > dobre ale nie, zakochał sie czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 22:36 jutro szczupak da nam popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 09:16 wfe416n napisał: > jutro szczupak da nam popalić. na sponsorowanie palenia nie licz .... ja nie palący ;-) Ogólnie rzecz biorąc nie tyle kobieta winna jest mojego braku na forum co zmiana miejsca zamieszkania. Z tego powodu nie we wszystkich tematach mogę się wypowiadać (trudno mówić o czymś w czym nie bierze się udziału) poza tym faktycznie trochę zmienił się profil tematyczny forum (bardzo się poszerzył). W zawiązku z przeprowadzką nie mogę też brać udziału w większości spotkań. Jednak mimo wszystko staram się na bieżąco obserwować większość dyskusji i od czasu do czasu wtrącić swoje 3 grosze ;-) PS. Swoją drogą miło wiedzieć że jeszcze ktoś mnie pamięta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 10:35 szczupak72 napisał: > na sponsorowanie palenia nie licz .... ja nie palący ;-) > ja też, już od 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 15:40 Szczupak Ty się zastanów. Jestem żonaty od ponad 30 lat - okropność ;))) Pozdrowienia dla Twojej Pani pawian Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 16:36 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że masz za sobą już to najgorsze. Do tych bowiem zalicza się pierwsze trzydzieści lat. Potem już jakoś to leci. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 20:11 Masz rację. Dalej to już rozpędem. Jak się żony nie można pozbyć to trzeba ją polubić. Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 30.03.08, 21:08 Szkoda go , mogł jeszcze pożyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
f3f Re: Muszę z żalem zawiadomić ... 31.03.08, 07:55 sqz napisał: > Szkoda go , mogł jeszcze pożyć :P w tym kontekście to nie wiem czy szczupaka czy autka wfe... Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek a wam kogo najbardziej brakuje ??? 31.03.08, 11:43 witam coby nie zakladac nowego watku i balaganu nie robic, a temat niejako jets kontynuacja tego tematu, wiec zapytauje: kogo Wam najbardziej brakuje na forum?? nieskromnie powiem, ze mi magistra, no bo kurde pomnik mial mi postawic jak siec miasto wybuduje, a prezio zapowiadal ze za 2 lata siec bedzie a ja pomnika mial nie ebde, bo magister wzial nogi za pas i zniknal ... a taki odwazny swego czasu byl :) Odpowiedz Link Zgłoś