mantra1 26.03.08, 16:24 a właściwie zostały skradzione moim sąsiadom: i31.tinypic.com/o77mft.jpg <--- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantra1 Re: Zaginęły psy!!! 26.03.08, 17:53 Właśnie dostałam informację, ze biała suczka została znaleziona przez dobrych ludzi w Regułach. Przy obroży miała przywiązany kawałek sznurka. Nadal szukamy psa. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidka77 Re: Zaginęły psy!!! 31.03.08, 17:04 Nieustająco zadziwia mnie: jak mozna ukraść komuś psa skoro jest taka napopulacja i można psa adoptować bezpłatnie i bez problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Zaginęły psy!!! 31.03.08, 18:07 > Nieustająco zadziwia mnie: jak mozna ukraść komuś psa skoro jest taka napopulac > ja i można psa adoptować bezpłatnie i bez problemu... to jest trochę tak jak z samochodami; można ukraść każdy, ale kraść opłaca się tylko niektóre Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Zaginęły psy!!! 31.03.08, 18:31 Obawiam się, że zwierz ma rację i sunia okazała się za mało atrakcyjna:-( ale ja pracuję w tamtych okolicach więc będę się rozglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: Zaginęły psy!!! 31.03.08, 19:52 Na szczęście pies też się odnalazł, chociaż nieco poturbowany. Nie znam jeszcze szczegółów, ale wiem, że już jest w domu. Nie wiem, co bym zrobiła tym ***, gdybym ich dorwała w swoje ręce. Jeśli sunia, jak twierdzicie okazała się dla tych palantów mniej atrakcyjna to bardzo dobrze, bo akurat to ona stanowi większą wartość rynkową jako medalistka i zwyciężczyni jednej z wystaw. Ale myślę, że ona się po prostu im urwała z tego sznurka. Dzięki za rozglądanie się, Myszko :-) Odpowiedz Link Zgłoś