lesny_dziadzio 08.12.08, 14:25 miasta.gazeta.pl/torun/1,35585,6024278,Wspomien_czar__Igor_Griszczuk_wpada_w_trybuny.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Wspomnień czar... 08.12.08, 15:45 Byłam, pamiętam :) Ale Igora nie dotknęłam, siedziałam daleko. Fantastycznie było wtedy. Na Zniczu też jest git, ale to już nie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
soloviev Re: Wspomnień czar... 08.12.08, 16:24 Niezły oldskul, część policji jeszcze w strojach ZOMO. :D Który to mógł być rok - 94, 95? Sam byłem pierwszy raz na meczu z Nobilesem w 1996. Odpowiedz Link Zgłoś
habier Re: Wspomnień czar... 08.12.08, 16:37 soloviev napisał: >Który to mógł być rok 94, 95? Marzec 1995 Na filmie jest żyjący jeszcze Marek Sobczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Wspomnień czar... 08.12.08, 19:43 Ja jednak wolałem chodzic na mecze dziewczyn :) Tyle że to lata 80 i stara hala na Zniczu. Jakoś męska koszykówka już mnie nie pociągneła. Może brak czasu . Może inne obowiązki :) Ale koszykowka kobiet w wykonaniu p. Czerwińskiej, Wójtowej i reszty drużyny pozostanie na zawsze w mej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Wspomnień czar... 08.12.08, 20:13 Jest filmik na YT jak Mazowszanka zdobywa tytuł mistrzowski, komentuje nieżyjący Wojciech Zieliński, puchar wręcza nieżyjący Stefan Paszczyk a jednym z zawodników, który go unosi jest nieżyjący Marek Sobczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Wspomnień czar... 09.12.08, 00:20 nigdy nie zapomne meczu z Polonia Warszawa, ktos powiesil transparent, na ktorym byla narysowana szubienica, a w petelce literki KSP, podeszli panowie w moro i kazali to zdjac, widzac opor ze strony kibicow wyjeli swoje gumowe paleczki, w tym momencie kibice nie chcac robic dymu zwineli transparent ... byla taka ladna piosenka "ka ka kaespe chu.. polonia ole", to byly piekne czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś