kedon Re: ciekawostki (www) 20.07.06, 15:27 A ja szukam chetnych do budowy portalu o Pruszkowie pod adresem: PRUSZKOW.MIASTO.COM.PL Gwarantuje wsparcie techniczne, promocje etc. Szukam osob znajacych Pruszkow, chcacych uczestniczyc w pracach redakcyjnych etc. Prosze o kontakt na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Muzyka (nie całkiem) poważna:-) 05.10.06, 09:27 media.hugi.is/hahradi/fyndnar/maestro_1.wmv symfonia.g.moll.wolfgang.amadeusz.mozart.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Gry online na www.wojsko-polskie.pl:-) 19.10.06, 00:16 wojsko-polskie.pl/wortal/news,,katId,54.html Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary jeszcze raz o tym, dlaczego warto głosować 06.11.06, 21:12 znalazłem dziś takie fajne kartki a'propos wyborów i głosowania; niestety są tylko po niemiecku, więc jak ktoś nie ma niemieckojęzycznych znajomych, to nie na wiele mu się zdadzą. Oto link i tłumaczenie niektórych z nich: www.lpb-bw.de/Cards/card3.php3 "Co cztery lata stawiać krzyżyk - to ma być demokracja? w nawiasach daję napisy poniżej małymi literami (nie, ale to droga do niej) "Oni wszyscy powinni wiedzieć, jak mi się żyje!" (ale skąd?) "Ci tam na górze robią wszystko, co im się podoba!" (skoro im na to pozwalasz...) "Możesz o nich wszystkich zapomnieć" (zapomnij o tym) "Po co my właściwie mamy tych polityków?" (pytaj siebie samego o to każdego dnia) "Już nigdy im nie uwierzę!" (doprawdy?) "Przecież taki zwykły szary człowiek nic nie może zmienić" (kiedy nic nie robi) Odpowiedz Link Zgłoś
zerozeroseven Biblioteka internetowa 07.11.06, 16:56 www.bibliotekainternetowa.za.pl/ Czy znacie może więcej takich mniejsc? ___________________________________ www.tcp.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Biblioteka internetowa 07.11.06, 17:06 > www.bibliotekainternetowa.za.pl/ > Czy znacie może więcej takich mniejsc? > ___________________________________ > www.tcp.org.pl znamy:-) www.gutenberg.org Odpowiedz Link Zgłoś
iipw Re: Biblioteka internetowa 07.11.06, 19:28 www.pbi.edu.pl/index.html www.liceum.pijarzy.pl/biblioteka/eczyt.html www.exlibris.biblioteka.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zerozeroseven Re: Biblioteka internetowa 08.11.06, 09:44 Dzięki! Nie do końca jednak zaproponowane przez Was linki odpowiadają na moje pytanie. Internet jest pełen lektur szkolnych, poradników, podręczników, wydawnictw akademickich, kościelnych, ezoterycznych, współczesnej twórczości popularnej na granicy lub wręcz grafomańskiej i licho wie jeszcze czego. Oczywiście z tej masy coś można dla siebie interesującego wybrać, ale to cały czas nie jest to... Zwróćcie uwagę, że na stronie, którą ja zapodałem znajdują się w większości pełnowartościowe, dość współczesne książki beletrystyczne, których prawa autorskie jeszcze nie wygasły i za które w księgarni musielibyśmy zapłacić sporą kwotę. Podobna strona wskazywana przeze mnie jakiś czas temu to: artefact.lib.ru/ , ale jak mi się wydaje ktoś już tam porobił pewne porządki i prawie cały Lem w języku polskim zniknął - niestety za długo się do tego zbierałem i nie zrobiłem sobie kopii :-((((((( ___________________________________ www.tcp.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zerozeroseven Re: Biblioteka internetowa 30.11.06, 17:42 Przyznać się kto z forumowiczów wykończył bibliotekę internetową, a wcześniej rosyjską bibliotekę Artefakt? Więcej się nie podzielę linkami do takich super stron :-( ___________________________________ www.tcp.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary gdyby ktoś szukał niebanalnych kartek świątecznych 07.12.06, 23:15 tu są bardzo fajne, można je sobie ściągnąć w PDFie i wydrukować:) www.code-d.com/tesco-cards/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Konwencjonalna broń biurowa dalekiego zasięgu 14.12.06, 00:26 (bo przecież w typowym biurze 6 metrów, to nie w kij dmuchał:) Wyrzutnia rakiet biurko-biurko sterowana komputerowo i działająca pod łączem USB. Zasięg - 6 metrów Pole rażenia - do 113 metrów kwadratowych Kąt rażenia - 360 stopni horyzontalnie i 45 stopni w pionie. Do kupienia za jedyne 40 $:) www.thinkgeek.com/geektoys/warfare/8a0f/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Szła bolly-dzieweczka do bolly-laseczka:-D 07.03.07, 16:03 www.youtube.com/watch?v=te0ZdZ1ndyw Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: ciekawostki (www) 26.03.07, 22:01 niedawno była mowa o Top One, zajrzałem więc na Jutubę - kurczę, sporo tego;-) www.youtube.com/results?search_query=%22top+one a to mój faworyt:) www.youtube.com/watch?v=N85KlhmRQJE Odpowiedz Link Zgłoś
golmarcin Re: ciekawostki (www) 13.04.07, 01:01 pierwsza strona salonu fryzjerskiego www.fryzjerstyl.proste.pl w Pruszkowie Odpowiedz Link Zgłoś