m.borkowski4 14.04.09, 11:35 Witam serdecznie Szukam dobrego notariusza w Pruszkowie, najlepiej gdzieś w "centrum", byłoby fajnie, gdyby nieco głębiej siedział w sprawach spadkowych :-) Dziękuję za ewentualną pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Notariusz w Pruszkowie 14.04.09, 12:32 Polecam przemiłą babeczkę - notariusza - fachowca na Wojska Polskiego na przeciwa PZU i Mcdonalda. Po tej stronie co pizzeria Dominium Odpowiedz Link Zgłoś
m.borkowski4 Re: Notariusz w Pruszkowie 15.04.09, 12:28 Algaria --> dziękuję! A nie pamiętasz może nazwiska "babeczki" albo telefonu? :-) nie mogę jej namierzyć w internecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Notariusz w Pruszkowie 15.04.09, 12:49 A może Ci chodziło o to: Beata Gidian Zdziebłowska Pruszków, ul. Niecała 4 lok. 2, tel. 022 7980719 -a wejście jest od Wojska Polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
algaria cinosan - tak to ona 15.04.09, 18:10 dzięki za przypomnienie telefonu bo i ja muszę skorzystać z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
katspo Re: Notariusz w Pruszkowie 16.04.09, 18:02 Ja osobiście polecam Pana Henryka Żuczka ul.Hubala 7 lok. 6 tel :0227586908. Kilkakrotnie korzystałam z jego usług-jest kompetentny i niedrogi w stosunku do innych notariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mayorka1984 Re: Notariusz w Pruszkowie 26.03.15, 15:49 Notariusz Beata Zdzieblowska-Gidian notariusz-bzg. pl bardzo rzetelna, duże doświadczenie i ogrom wiedzy. Umawia spotkania również w soboty i ma bardzo dobre stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek Re: Notariusz w Pruszkowie 28.03.15, 21:34 Ja od lat wszystko załatwiam u pana Żuczka. Ma on ogromną wiedzę i jest otwarty na klienta. Nigdy nie zdarzyło mi się płacić za poradę. Kiedyś robiłem porównanie cen za załatwienie konkretnego tematu. Jednak u Żuczka wyszło najtaniej. Biuro znajduje się w nowym bloku za kościołem. Wejście od ulicy Kościelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
2mlot_na_czarownice Re: Notariusz w Pruszkowie 02.04.15, 19:43 Ceny są oparte na takie, więc podobne. Ja polecam Panią Katarzynę Jędrzejczak Brzezińska, Kraszewskiego 33. Odpowiedz Link Zgłoś
biglof Re: Notariusz w Pruszkowie 20.07.18, 10:06 a nie chcesz pojechać kawałek dalej do notariusz Warszawa ? zdecydowanie na sprawach spadkowych znają się bardzo dobre - może warto? Odpowiedz Link Zgłoś