ania.s22 21.08.09, 12:02 Bezpłatny czy płatny www.gazetawpr.pl/BoxInfoPositions/1098//all/Nowe-Zasady-Na-Kolejowym-Parkingu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: Park & Ride powrót do tematu 21.08.09, 12:19 Prosiliśmy już wcześniej redakcję, żeby nie spamować forum linkami bez żadnego komentarza. Prosimy jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.s22 Re: Park & Ride powrót do tematu 21.08.09, 12:47 Powrót do wcześniejszego tematu parkingu Park & Ride. Nie tak dawno mogliśmy na nim parkować za okazaniem ważnego biletu teraz jest z tym problem. Parking który miał służyć wszystkim pasażerom rezygnującym z samochodu na rzecz pociągu stał się, nie wiadomo czemu, płatnym parkingiem strzeżonym Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Park & Ride powrót do tematu 22.08.09, 15:47 ania.s22 napisała: > Parking który miał służyć wszystkim pasażerom rezygnującym z samochodu na rzecz > pociągu stał się, nie wiadomo czemu, płatnym parkingiem strzeżonym Że tak będzie pisałem rok temu - może czytają? Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Park & Ride głupota i nieporozumienie 10.09.09, 11:03 Ten parking to jakaś totalna porażka i nieporozumienie, godzina 8.30 połowa miejsc na parkingu wolna a okoliczne chodniki, uliczki, trawniki i wszystkie płaskie powierzchnie zastawione samochodami. Chyba nasza szanowna ( lokalna ) prasa powinna nadać bieg sprawie i poinformować że w takiej formie jak obecnie parking jest zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
wo_bi Re: Park & Ride głupota i nieporozumienie 14.09.09, 16:20 wfe416n napisał: > Ten parking to jakaś totalna porażka i nieporozumienie, godzina 8.30 połowa mie > jsc na parkingu wolna a okoliczne chodniki, uliczki, trawniki i wszystkie płask > ie powierzchnie zastawione samochodami. > Chyba nasza szanowna ( lokalna ) prasa powinna nadać bieg sprawie i poinformowa > ć że w takiej formie jak obecnie parking jest zbędny. Przykro mi, ale wszystkie miejsca są wykupione, tzn. bilet miesięczny, lub kwartalny, na nie. Nie musisz przecież przyjeżdżać na parking o 7 rano, możesz o 13. A kupno biletu na parking (jest ważny tylko z kartą miejską lub biletem miesięcznym lub kwartalnym na KM), graniczy z cudem. Osoba posiadająca już prawo parkowania na parkingu, może sobie swobodnie je przedłużyć, natomiast osoba, która chce wykupić, musi poczekać na jakiś wolne miejsce. Co graniczy z cudem, bo jak już ktoś ma miejsce, to nie pozbędzie się go... Chyba, że zapomni się. W kasie, jeżeli bilet kończy się danego dnia, do godziny 24, nie sprzedadzą Ci, bo przecież ważny jest do 24. Dla mnie to jest chore. Próbowałem upolować miejsce parkingowe, przez 3 tygodnie i poddałem się. :( Odpowiedz Link Zgłoś