Dodaj do ulubionych

Park & Ride powrót do tematu

21.08.09, 12:02
Bezpłatny czy płatny
www.gazetawpr.pl/BoxInfoPositions/1098//all/Nowe-Zasady-Na-Kolejowym-Parkingu.html
Obserwuj wątek
    • zwierz.alpuhary Re: Park & Ride powrót do tematu 21.08.09, 12:19
      Prosiliśmy już wcześniej redakcję, żeby nie spamować forum linkami bez żadnego komentarza. Prosimy jeszcze raz.
    • ania.s22 Re: Park & Ride powrót do tematu 21.08.09, 12:47
      Powrót do wcześniejszego tematu parkingu Park & Ride.
      Nie tak dawno mogliśmy na nim parkować za okazaniem ważnego biletu teraz jest z
      tym problem.
      Parking który miał służyć wszystkim pasażerom rezygnującym z samochodu na rzecz
      pociągu stał się, nie wiadomo czemu, płatnym parkingiem strzeżonym
      • wfe416n Re: Park & Ride powrót do tematu 22.08.09, 15:47
        ania.s22 napisała:

> Parking który miał służyć wszystkim pasażerom rezygnującym z samochodu na rzecz
        > pociągu stał się, nie wiadomo czemu, płatnym parkingiem strzeżonym

Że tak będzie pisałem rok temu - może czytają?
    • wfe416n Park & Ride głupota i nieporozumienie 10.09.09, 11:03
      Ten parking to jakaś totalna porażka i nieporozumienie, godzina 8.30 połowa miejsc na parkingu wolna a okoliczne chodniki, uliczki, trawniki i wszystkie płaskie powierzchnie zastawione samochodami.
      Chyba nasza szanowna ( lokalna ) prasa powinna nadać bieg sprawie i poinformować że w takiej formie jak obecnie parking jest zbędny.
      • wo_bi Re: Park & Ride głupota i nieporozumienie 14.09.09, 16:20
        wfe416n napisał:

> Ten parking to jakaś totalna porażka i nieporozumienie, godzina 8.30 połowa mie
        > jsc na parkingu wolna a okoliczne chodniki, uliczki, trawniki i wszystkie płask
        > ie powierzchnie zastawione samochodami.
        > Chyba nasza szanowna ( lokalna ) prasa powinna nadać bieg sprawie i poinformowa
        > ć że w takiej formie jak obecnie parking jest zbędny.

Przykro mi, ale wszystkie miejsca są wykupione, tzn. bilet miesięczny, lub
        kwartalny, na nie. Nie musisz przecież przyjeżdżać na parking o 7 rano, możesz o 13.

A kupno biletu na parking (jest ważny tylko z kartą miejską lub biletem
        miesięcznym lub kwartalnym na KM), graniczy z cudem.

Osoba posiadająca już prawo parkowania na parkingu, może sobie swobodnie je
        przedłużyć, natomiast osoba, która chce wykupić, musi poczekać na jakiś wolne
        miejsce. Co graniczy z cudem, bo jak już ktoś ma miejsce, to nie pozbędzie się
        go... Chyba, że zapomni się.

W kasie, jeżeli bilet kończy się danego dnia, do godziny 24, nie sprzedadzą Ci,
        bo przecież ważny jest do 24.

Dla mnie to jest chore.

Próbowałem upolować miejsce parkingowe, przez 3 tygodnie i poddałem się. :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka