green230 19.10.12, 17:55 Napiszę pracę maturalną na dowolny temat, z pełną bibliografią, konspektem oraz wskazówkami dotyczącymi pracy. Moje prace są niepowtarzalne i profesjonalne z gwarancją na wysoki wynik. Kontakt: Siofra@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomoc-maturalna Re: Prace maturalne 22.10.12, 19:45 Oferuję kompleksowe pisanie prezentacji maturalnych na wybrany temat. Prezentacja zawiera: pracę 4-5 str. A4, czcionka 12, bibliografia, plan prezentacji, przykładowe pytania komisyjne. Mam na swoim koncie wielu zadowolonych maturzystów. Każda praca jest napisana w sposób indywidualny, kreatywny i oryginalny co daje gwarancję powodzenia na maturze. Cena do uzgodnienia. GG; 40304424 E-mail pomocmaturalna@onet.pl pomocmaturalna.blogspot.com/ Odpowiedz Link
comforthelp Re: Prace maturalne 23.10.12, 15:27 SKUTECZNA SOLIDNA SZYBKA POMOC W PISANIU PRAC Serwis edukacyjny przygotowuje materiały do prac naukowych każdego stopnia. Pomoc skierowana jest w szczególności do studentów i młodzieży ponad gimnazjalnej, w pełnym zakresie przedmiotowym. Materiał przygotowany według przyjętych standardów i wzorców prac naukowych określonych przez odpowiednie placówki edukacyjne. Istnieje możliwość opracowania materiału edukacyjnego w ciągu doby. System określony, jako tzw. szybka ścieżka, pozwala wykonać pracę naukową w 24h, przy założeniu że ilość podanych stron będzie odpowiednio wyważona. Warunkiem przyjęcia zapytania jest przedstawienie wszystkich istotnych kwestii związanych z zakresem przedmiotowym tematu, kierunkiem jego opracowania i wytycznymi wykładowcy. Każdy opracowany materiał do prac naukowych jest odpowiednio wcześniej przesyłany do wglądu, w celu naniesienia niezbędnych korekt i zweryfikowania jego treści. Serwis nie pobiera żadnych wcześniejszych zaliczek i wpłat przed przystąpieniem do wykonania opracowania. Rozliczenie następuje po przygotowaniu całego tekstu do pracy naukowej. Wieloletnie doświadczenie, bogate doświadczenie, rzetelność i wiarygodność oraz pełen profesjonalizm to klucz naszego sukcesu. Gwarantujemy dyskrecję i anonimowość oraz pełne zaangażowanie w powierzone zadanie; szybkie terminy realizacji, profesjonalną oprawę i wysoką skuteczność. W celu uzyskania bliższych wiadomości i informacji bezpośredni kontakt do serwisu: kontakt gadu-gadu 43974107 kontakt e-mailowy comforthelp@poczta.fm strona internetowa comforthelp.wizytowka.pl Oficjalna strona comforthelp.wix.com/comforthelpstudio Odpowiedz Link
katali-zator1 Re: Prace maturalne 20.11.12, 01:42 Nie polecam, wrecz ostrzegam! Niedotrzymywanie terminow, wraz z jakimkolwiek brakiem kontaktu, oraz ignorowaniem zalecanych wskazowek przez zleceniodawce daje nam efekt miernej oceny przez sprawdzajacego nasza prace. Wady korzystania z uslug comforthelp@poczta.fm to: - niedotrzymywanie terminow - brak kontaktu po wplacie wynagrodzenia za napisanie pracy - brak umiejetnosci czytania zalecanych materialow, wraz ze wskazowkami zlecajacego - brak jakiegokolwiek profesjonalizmu pod kazdym wzgledem - napisane prace przez comforthelp@poczta.fm sa na poziomie szkoly podstawowej, niedorastajacej do gimnazjum - .. jeszcze mozna mnozyc przykladow takich jak powyzej, jednak nie mam ochoty sie rozpisywac na temat tego trzeciorzednego, niedajacego sie zaliczyc do zadnej kategorii serwisu jakim jest comforthelp@poczta.fm. Zalety: (ow, znalazlem jedna!) - w miare szybki kontakt do momentu wplacenia pieniedzy na konto Reszte pozostawiam Wam drodzy Uzytkownicy tego portalu do oceny wlasnej i stanowczo odradzam jakichkolwiek uslug comforthelp@poczta.fm !!! Odpowiedz Link
nedaria Re: Prace maturalne 20.02.13, 13:14 Oferuję pisanie prezentacji maturalnych od podstaw. Wysyłasz mi temat (jeśli nie możesz się zdecydować pomogę Ci lub wybiorę za Ciebie) i w ciągu (max.) tygodnia przesyłam Ci gotową prezentację maturalną z bibliografią oraz ramowym planem wypowiedzi. Cena w zależności od tematu 120-200 zł. Możliwość zamówienia dodatkowo prezentacji multimedialnej lub innych materiałów pomocniczych (kartki z cytatami itd.) - dodatkowy koszt 15-30 zł. Płatność przelewem z góry (wtedy prezentację przesyłam mailowo) lub osobiście przy odbiorze prezentacji (wydrukowanej, później prześlę Ci ją również w wersji elektronicznej). Jestem studentką socjologii na stopniu magisterskim, ukończyłam liceum o profilu humanistycznym. Mam doświadczenie w pisaniu prac maturalnych, wszystkie osoby, którym pomogłam zdały z ponadprzeciętnym wynikiem! Gwarantuję pracę autorską, nie plagiat. Dodatkowo oferuję pomoc w przygotowywaniu się do ustnej prezentacji - 35-50 zł za godzinę, w zależności czy u mnie czy u Ciebie :). Chcesz być pewny, że zdasz ustną maturę z języka polskiego? Nie czekaj, napisz lub zadzwoń do mnie już dziś, jestem pewna, że się dogadamy :) nedaria@gazeta.pl 793137342 Odpowiedz Link
ewa9317 Re: Prace maturalne 21.11.12, 13:28 Różne ujęcia motywu władzy, omów temat na podstawie wybranych utworów. Mam do sprzedania prezentację maturalną na powyższy temat. Pracę pisałam samodzielnie, bez pomocy wszelkich gotowców. Pracy jeszcze nikomu nie była sprzedana. W skład pracy wchodzi - prezentacja multimedialna - bibliografia - aneks z cytatami - plan wypowiedzi - przykładowe pytania - praca Więcej nfo na priv: Jeśli temat macie troszkę inny, to pracę mogę przerobić i nic nie dopłacacie :) ewa9317@o2.pl Odpowiedz Link
radorado21 Re: Prace maturalne 19.02.13, 14:28 Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 150 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cenę ustalam indywidualnie . Prace piszę w ciągu kilku dni. Kontakt : GG : 4840991 e-mail : radek.d@vp.pl Kawałek do wglądu. SPRAWDZONA - KOMPLETNA - GOTOWA DO UŻYCIA Odpowiedz Link
karolina090909 Re: Prace maturalne 25.01.15, 14:22 Witam, mam do sprzedania prace maturalne 2 tematy do wyboru: 1.Różne ujęcia motywu Sądu Ostatecznego w literaturze różnych epok. 2.Symbol jako środek wyrazu w literaturze i malarstwie Młodej Polski. Zainteresowanych zapraszam na maila karolina090909@wp.pl Odpowiedz Link