deithwen777 16.05.03, 09:49 czasami sie zdarza ze admini wywalaja wszystkie Twe posty. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xavier11 Re: cenzura na forach 16.05.03, 09:51 deithwen777 napisał: > czasami sie zdarza ze admini wywalaja wszystkie Twe posty. Co o tym myslicie? Proponuję zwrócić się z tą kwestią na forum o forum, albo czymś takim bo to jest forum o liceum. Odpowiedz Link
djasmo Re: cenzura na forach 16.05.03, 09:54 drogi deat..coś tam, jak Ci się Forum niepodoba to spadaj na drzewo. Oprócz pominięcia sprawy J***** to admin raczej niczego nie wywalał. Na razie mi nie podpadł. Odpowiedz Link
deithwen777 Re: cenzura na forach 16.05.03, 16:16 podoba, (gdyby bylo przeciwnie to bymtu nie siedzial) ale mam prawo opisywac swe wrazenia i jesli Tobie moj drogi djasmo to sie nie podoba to sam mozesz sobie pojsc stad . Odpowiedz Link
deithwen777 Re: cenzura na forach 16.05.03, 09:55 oki ale temat ten moze takze dotyczyc forach o edukacji. osobiscie znam pewnego admina ktory wciaz mnie straszy ze bedzie wywalal me posty jesli napisze cos po nie jego mysli :P Odpowiedz Link
bonk_ts Re: cenzura na forach 16.05.03, 15:02 Ekhm... Ostatnio tak sobie przeglądałem posty i zauważyłem pewne braki.... Chyba jeden brak - mój jeden post został usunięty.... MODERATOR!! Policzymy sie jeszcze.... wrrrrrrrrrr................. Odpowiedz Link
xavier11 Re: cenzura na forach 16.05.03, 15:48 bonk_ts napisał: > Ostatnio tak sobie przeglądałem posty i zauważyłem pewne braki.... > Chyba jeden brak - mój jeden post został usunięty.... > MODERATOR!! Policzymy sie jeszcze.... wrrrrrrrrrr................. Nie chcę w tym miejscu wcielać się w rolę Tomasza Nałęcza tłumaczącego posłance Renacie Beger jak się odczytuje billingi telefoniczne, ale taka wiadomość mnie po prostu do tego zmusza. Najwyraźniej nie wcisnąłeś przycisku "wyślij" pod oknem wiadomości. Wnioskuję to z prostego faktu, że NIE USUNĄŁEM Ci żadnego posta. Odpowiedz Link
deithwen777 Re: cenzura na forach 25.05.03, 16:42 hehehehe bonku uzywaj czesciej okularow :P Odpowiedz Link
bonk_ts Re: cenzura na forach 25.05.03, 16:57 deithwen777 napisał: > hehehehe bonku uzywaj czesciej okularow :P Ty sie od moich okularów odstosunkuj , nędzniku..... To , że mam -10 w każdym oku to nie znaczy , że możesz mi tu bruździć , nędzny tworze....Co ? Myślisz , że nie zauważe? Hę? Ślepcy rządzą światem.... :) Homer też był ślepy , a TY nie dorastasz mu do pięt kapitalisto..... To tyle , nędzny Franku.... Pozdrawiam wszystkie Franki i inne ślepce...... Odpowiedz Link
bonk_ts Re: cenzura na forach 25.05.03, 16:51 Możliwe , możliwe.... Panie Przewodniczący.... Bom sie wtedy ŹLE czuł..... :/ Odpowiedz Link
deithwen777 Re: cenzura na forach 25.05.03, 17:03 Bonku bonku slepcu jeden. Homer najprawdopodobniej w ogole nie istnial ale to taki drobny fakt gdyz Illiada i Odyseja to praca zbiorwa nedzny owadzie (robaku) Odpowiedz Link
bonk_ts Re: cenzura na forach 25.05.03, 19:44 deithwen777 napisał: > Bonku bonku slepcu jeden. Homer najprawdopodobniej w ogole nie istnial ale to > taki drobny fakt gdyz Illiada i Odyseja to praca zbiorwa nedzny owadzie (robaku > ) Franku punku... Bóg też najprawdopodobniej nie istniał ?? Bethoven był ślepy albo głuchy - nie pamiętam - nie ważne , on też nie istniał?? Prace zbiorową to my Ci możemy zrobić.... Dostaniesz taki łomot że .... ho ho ! Odpowiedz Link
kewi Re: cenzura na forach 25.05.03, 20:02 a tak na marginesie to odezwalo sie sokole oko ;) Odpowiedz Link