agad9 28.04.07, 17:32 Kończę gimnazjum i zastanawiam się nad tymi właśnie szkołami... Każda opinia mile widziana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_m Re: XXVII i XX LO Kraków 06.06.07, 12:08 OMG nie skomentuję twojego wyboru... polecic mogę jedynie VIII I V II(kolejność przypadkowa) a ze średnich to VI i Złoty Róg za języki i szkoły typu XIII X XII wszystko powyżej 10 jest już raczej słabe...ale wszystko zależy od czego czego wymagasz od szkoły Odpowiedz Link
4najlepszych Re: XXVII i XX LO Kraków 08.04.08, 21:57 ja wlasnie przegladalem i rowniez zwroilem uwage na te szkole:D napene chce isc gdzies z rozszezona geografia:D piszie cos o tej szkole:D czy jest wysoki poziom, czy nauczyciele duzo wymagaja? Odpowiedz Link
agg0 Re: XXVII i XX LO Kraków 12.05.08, 16:59 Ja jestem w pierwszej klasie w LO XXVII. Niektorzy nauczyciele malo wymagaja i przymykaja oko na lenistwo, ale są tez tacy, co piłują i na ich przedmiotach jest poziom wysoki. Nie zadają tak dużo jak w LO II (kolezanka chodzi to wiem, co sie tam dzieje), ale nie jest oczywiscie tak, ze nic nie trzeba robic. ;) Duzym plusem tej szkoly jest atmosfera - luzik, sympatyczni nauczyciele, ktorzy daja czasami pozartowac na lekcjach, wiec bywa milo. ;) Z geografii akurat poziom jest chyba dosc dobry, skoro mi - na podstawowym - nauczyciel dyktuje dodatkowe informacje, ktorych nie ma w podreczniku. Jak jestes slaby/a z niemieckiego i fizyki to moze byc ciezko. Jak masz jeszcze jakies pytania (4najlepszych) to moge odpowiedziec. Odpowiedz Link