Dodaj do ulubionych

Pisanie prac

08.11.12, 16:07
Szanowni Państwo. Pragnę zaoferować Państwu pomoc w zakresie różnego rodzaju opracowań, w tym m.in.: pisania prac magisterskich, pisania prac licencjackich, pisania prac dyplomowych czy prac zaliczeniowych od podstaw, aż po efekt końcowy. Pracę piszę profesjonalnie i podchodzę do każdego klienta indywidualnie. Nie powielam, nie przepisuje, ani nie wykorzystuje napisanych wcześniej opracowań. Ponadto jestem w ciągłym kontakcie mailowym lub telefonicznym z klientem. Możliwe jest również spotkanie w celu omówienia tematu pracy. Zapewniam Państwu pełen profesjonalizm, bogactwo bibliograficzne, pomoc merytoryczną, formalną, językową. Wszystkie prace sprawdzane są pod względem niepowtarzalności w systemach antyplagiatowych. Kontakt telefoniczny po uprzednim kontakcie e-mailowym: dyplomy@vp.pl.
Obserwuj wątek
    • licencjacka.com.pl Re: Pisanie prac 13.12.12, 20:43
      Nasz serwis skupia profesjonalistów z wielu dziedzin. Strona ta przeznaczona jest dla tych wszystkich, którzy mają kłopoty z napisaniem swojej pracy magisterskiej, licencjackiej lub zaliczeniowej.
      Dzięki nam nie musisz się martwić. Potrafimy pomóc i to skutecznie.

Jeżeli masz kłopot, zadzwoń lub napisz do nas. Naszym zadaniem jest znalezienie sposobu na Twoje kłopoty.

strona internetowa - www.licencjacka.com.pl
      e-mail - prace@magisterska.pl
      tel: 534404440
      • licencjacka.com.pl Pisanie prac 06.10.13, 20:51
        Nasz serwis skupia profesjonalistów z wielu dziedzin. Strona ta przeznaczona jest dla tych wszystkich, którzy mają kłopoty z napisaniem swojej pracy magisterskiej, licencjackiej lub zaliczeniowej.

Jeżeli masz kłopot, zadzwoń lub napisz do nas. Naszym zadaniem jest znalezienie sposobu na Twoje kłopoty.

tel: 514-74-73-75
    • licencjacka.com.pl Re: Pisanie prac 13.12.12, 21:12
      Dzięki nam nie musisz się martwić.Potrafimy pomóc i to skutecznie.

www.licencjacka.com.pl
      prace@magisterka.pl
    • kataryna888 Re: Pisanie prac 29.01.13, 09:59
      Polecam wszystkim PAWEŁ RUDNIK www.redakcja-edukacja.pl - pisze bardzo szybko i tanio, nie robi plagiatów
      • karola671 Re: Pisanie prac 24.02.13, 16:02
        Witam
        Od kilku lat zajmuję się profesjonalnym pisaniem wzorów róznego rodzaju tekstów (od zaliczeniowe po magisterskie). Wykonuję analizę statystyczną badań naukowych. Nie biorę przedpłat ani zaliczek. Każda praca lub jej część przesyłana jest z raportem z serwisu plagiat.pl
        Ceny od 12 do 16 zł za stronę.
        Pozdrawiam i zapraszam
        Kontakt : k.nijak84@wp.pl
        • klaudynka7799 Re: Pisanie prac maturalnych 15.03.13, 11:22
          Witam, zajmuję się pisaniem prezentacji maturalnych od kilku lat. Język polski to moja pasja, dlatego też ukończyłam studia magisterskie na kierunku filologia polska. Proponuję swoją pomoc każdemu maturzyście, który ma problem z napisaniem prezentacji na ustną maturę. Oferuję kilkuletnie doświadczenie, profesjonalizm i zaangażowanie. Prezentacje, które piszę nie są powielonymi gotowcami, tylko niepowtarzalnymi pracami pisanymi od początku do końca pod konkretny temat i osobę. Zatem gwarantuję, że nikt w Waszej szkole nie będzie miał identycznej prezentacji. Kompletna prezentacja zawiera tekst prezentacji na 4-5str A4 (czcionka Times New Roman 12), bibliografię, plan ramowy, przykładowe pytania, kartę z cytatami oraz jeśli wymaga tego temat zdjęcia, ilustracje i obrazy. Stworzenie prezentacji trwa około tygodnia. Pieniądze wpłaca się na moje konto, a ja wysyłam pracę na maila. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych maturzystów o pisanie na adres prezentacje.k@wp.pl
    • dyplomowa0 [...] 06.04.13, 03:14
      Treść postu jest niedostępna.
    • tomekp23 Re: Pisanie prac 30.05.13, 12:10
      Zdziwiła mnie szczerze mówiąc ta opinia, sam zleciłem pracę Panu Bartkowi i jak dotąd współpraca przebiega bez problemów, a materiały otrzymuję zgodnie z terminami jakie ustaliłem z nim na początku? Masz może jakieś dowody?
    • student0044 [...] 02.06.13, 14:04
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • emiloz092 Re: Pisanie prac 09.07.13, 23:50
        Witam prosiłbym o kontakt prywatny w tej sprawie na mail tiruriru14@op.pl gdyż nie chciałbym pisać "na forum" a fakt koleś jest oszustem
        • emiloz092 Re: Pisanie prac 09.07.13, 23:52
          Przepraszam podałem nieaktualny adres mail. Proszę o kontakt na emiloz092@gmail.com
    • glaukos1973 Re: Pisanie prac 09.06.13, 09:05
      Te same przykre doświadczenia z tym oszustem mnie również spotkały. Przychylam się do ostrzeżenia użytkownika o nicku "sylilia". Bądźcie czujni i nie dajcie się nabrać!!!!
      • student0044 Re: Pisanie prac 10.06.13, 13:42
        proponuje poinformować policję.
    • piszemyzpasja Re: Pisanie prac 01.07.13, 20:58
      Piszemyzpasja.pl
      Jeżeli szukają Państwo profesjonalnej i rzetelnej pomocy przy pisaniu pracy dyplomowej nasz serwis wychodzi naprzeciw Państwa potrzebom. Dzięki nam pisanie prac dyplomowych przebiega sprawnie i bezproblemowo, a osiągnięcie wymarzonego sukcesu staje się możliwe bez zbędnej straty czasu.
      Naszymi priorytetami są
      • fachowa pomoc
      • kompleksowa wiedza oraz dbałość o wysoką jakość świadczonych usług
      • zadowolenie naszych Klientów
      "Bo jeśli priorytety naszych Klientów nie są naszymi priorytetami, nie mamy żadnych priorytetów." - Roger Dow
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: www.piszemyzpasja.pl
    • w0lant Re: Pisanie prac 23.07.13, 15:22
      Zamiast szukać najtańszej opcji, skontaktujcie się z opcją sprawdzoną. Rok temu się broniłem i pozwoliłem sobie zlecić napisanie około połowy pracy firmie edutalent.pl. nieznacznie przekroczyli plagiat, ale poprawili szybko, poza tym kompetentna obsługa, jestem zadowolony
    • licencjacka.com.pl Re: Pisanie prac 06.10.13, 20:53

tel: 514-74-73-75
    • ela2384 Profesjonalna i solidna pomoc przy pisaniu prac 11.11.14, 22:22
      Jesteśmy grupą doktorantów z różnych kierunków. Zajmujemy się profesjonalną pomocą przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych ze wszystkich niemal dziedzin, m. in. z: ekonomii, socjologii, pedagogiki, zarządzania, turystyki, politologii, psychologii, filologii itd. Jeśli potrzebujesz naprawdę profesjonalnej, na wysokim poziomie i szybkiej pomocy, skontaktuj się z nami info@pisanie-prace.pl
      • dante-11 Re: Profesjonalna i solidna pomoc przy pisaniu pr 26.11.14, 17:12
        Ciekawym rozwiązaniem jeśli chodzi o pisanie prac jest platforma internetowa ze strony www.redaktor-online.pl. Wystarczy za darmo się zarejestrować i dodać swoją ofertę. Np. Ja chciałam zlecić pracę magisterką. No i na moje zgłoszenie, które zostało automatycznie dostarczone do wszystkich redaktorów odpowiedziało jakieś 5 osób. Wybrałam sobie optymalną (na podstawie jej ocen i wykształcenia) i robota ruszyła ;) Co do płatności to są one ratalne po otrzymaniu kolejnych części pracy.
    • wiktoriamak Re: Pisanie prac 21.11.14, 16:16
      Witam,
      jestem absolwentką prawa i administracji i chętnie podejmę się pisania prac. W ciągu mojego wieloletniego doświadczenia pisałam prace z różnych dziedzin m.in. prawa, administracji, psychologii, pedagogiki, turystyki, politologii oraz filologii polskiej.
      Jestem osobą uczciwą, a prace, które piszę są w 100% indywidualne.
      Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą napisz na maila:
      wiktoriamak@o2.pl
    • pomoc_w_pisaniu_prac1 pomoc w pisaniu prac 28.11.14, 12:12
      pomogę w napisaniu prac mgr, licencjackich, dyplomowych, zaliczeniowych, referatów itp.
      691050283
      pomoc_w_pisaniu_prac@onet.pl
    • techprint :) 09.02.15, 13:48
      Kompleksową pomoc w pisaniu prac oferuje firma wiko dostępna pod adresem wzorce-prac.pl
      • ryskana1234 Re: :) 04.08.16, 15:57
        totalne bzdury przesyła Pani Pisarka. Bardzo nie polecam usług tej firmy.
    • pisaniemgr prace magisterskie licencjackie prawo adminitracja 15.06.15, 22:37
      Oferujemy pomoc w pisaniu prac magisterskich i licencjackich z zakresu:
      - prawa
      - administracji
      - pedagogiki
      - nauk społecznych
      Jesteśmy absolwentami prawa, posiadamy szerokie doświadczenie w pisaniu prac. Zapewniamy pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego zlecenia.
      Kontakt pod numerem tel. 508 403 723 oraz mailem: pisanie.mgr@o2.pl
      Julia i Andrzej
      • pisaniemgr Re: prace magisterskie licencjackie prawo adminit 12.09.15, 20:34
        Oferujemy pomoc w pisaniu oraz korekcie prac magisterskich, licencjackich i zaliczeniowych z zakresu:

1/ prawa w szczególności:

-prawa karnego materialnego, postępowania karnego, prawa karnego wykonawczego, prawa karno-skarbowego, prawa wykroczeń
        -prawa cywilnego: w tym prawa autorskiego, postępowania cywilnego, prawa prywatnego międzynarodowego
        -prawa gospodarczego i handlowego: w tym prawa spółek, prawa upadłościowego
        -prawa administracyjnego materialnego, postępowania administracyjnego, postępowania przed sądami administracyjnymi,
        -prawa konstytucyjnego,
        -prawa pracy,
        -prawa międzynarodowego publicznego: w tym prawa Unii Europejskiej,
        -prawa ochrony środowiska,
        -prawa budowlanego, planowania przestrzennego
        -prawa medycznego,

2/ administracji w szczególności:

-administracji publicznej
        -prawa samorządowego
        -postępowania administracyjnego
        -poszczególnych ustaw z zakresu szeroko pojętej administracji

3/ zarządzania nieruchomościami

Jesteśmy absolwentami m.in. wydziałów prawa czołowych polskich uniwersytetów. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w pisaniu różnego rodzaju prac dyplomowych i zaliczeniowych. Każdą pracę piszemy zgodnie z wytycznymi i indywidualnymi potrzebami Klienta. Nie piszemy prac na wzorcach, nasze prace nie naruszają autorskich praw osobistych (nie są to plagiaty).

Kontakt
        Telefon: +48 508 403 723
        Email: pisanie.mgr@o2.pl
      • majkaaaa Re: prace magisterskie licencjackie prawo adminit 26.04.19, 13:36
        Nie polecam. To oszuci. Napisane 2 rozdziały i to by było na tyle. Za resztę rozdziałów podwoili stawkę. Od początku ciągle opóźnienia i problemy. Zaliczka przepadła. Szkoda czasu i pieniędzy. Stanowczo odradzam
    • eepisarz Re: Pisanie prac 18.09.15, 19:43
      Oferuję profesjonalne pisanie wzorów prac licencjackich, magisterskich lub zaliczeniowych. Każdy projekt tworzony jest od podstaw samodzielnie. Pomoc obejmuję zarówno wybór tematu pracy, spis treści, wybór bibliografii jak i tekst właściwy. Projekt przesyłany jest zarówno w wersji word jak w pliku PDF. Spis treści, rysunków i tabel jest w pełni zautomatyzowany. W ramach oferty klient zgłasza uwagi do projektu które nanoszę aż do uzyskania jednolitej, właściwej i ostatecznej wersji projektu. Całość pracy jest badana przez System Antyplagiatowy.
      Specjalizuje się w zagadnieniach z obszaru ekonomii (w szczególności rynek kapitałowy), zarządzania, prawa, stosunków międzynarodowych, pedagogiki, oraz BHP. Podejmuję się również tworzenia wzorów prac z innych dziedzin wiedzy.
      Cena jest uzależniona od poziomu skomplikowania projektu i czasu jego wykonania. Płatność odbywa się w ratach.
      Szczegółowe informacje na temat współpracy udzielam pod adresem mailowym i telefonem.

Polecam i zapraszam.
      e_pisarz@yahoo.pl

• eepisarz Re: Pisanie prac 06.04.16, 18:40
        www.episarz.pl

Profesjonalne pisanie wzorów prac magisterskich.
    • wiktoriamak Re: Pisanie prac 21.09.15, 18:37
      Witam,
      jestem absolwentką prawa i administracji i chętnie podejmę się pisania prac. W ciągu mojego wieloletniego doświadczenia pisałam prace z różnych dziedzin m.in. prawa, administracji, psychologii, pedagogiki, turystyki, politologii oraz filologii polskiej.
      Jestem osobą uczciwą, a prace, które piszę są w 100% indywidualne.
      Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą napisz na maila:
      wiktoriamak@o2.pl
    • pisaniemgr Re: Pisanie prac 21.01.16, 12:18
      POMOC PISANIE PRAC Z PRAWA I ADMINISTRACJI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

Witamy,
      oferujemy pomoc w pisaniu oraz korekcie prac magisterskich, licencjackich i zaliczeniowych. Zajmujemy się pisaniem prac wyłącznie z dziedzin, na których się znamy, w tym w szczególności z zakresu:
      1/ prawa:
      -prawa karnego materialnego, postępowania karnego, prawa karnego wykonawczego, prawa karno-skarbowego, prawa wykroczeń,
      -prawa cywilnego: w tym prawa autorskiego, postępowania cywilnego, prawa prywatnego międzynarodowego
      -prawa administracyjnego materialnego, postępowania administracyjnego, postępowania przed sądami administracyjnymi,
      -prawa konstytucyjnego,
      -prawa pracy,
      -prawa budowlanego, planowania przestrzennego,
      -prawa medycznego,
      2/ administracji:
      -administracji publicznej,
      -prawa samorządowego,
      -postępowania administracyjnego,
      -poszczególnych ustaw z zakresu szeroko pojętej administracji,
      3/ zarządzania nieruchomościami.

Nasza oferta: POMOC PISANIE PRAC Z PRAWA I ADMINISTRACJI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE skierowana jest do studentów zarówno studiów magisterskich, licencjackich jak i podyplomowych.

Jesteśmy absolwentami m.in. wydziałów prawa czołowych polskich uniwersytetów. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w pisaniu różnego rodzaju prac dyplomowych i zaliczeniowych. Każda przez nas pisana praca opiera się na wytycznych i indywidualnych potrzebach Klienta. Nie korzystamy z wzorców czy gotowców. Zapraszamy do współpracy.

POMOC PISANIE PRAC Z PRAWA I ADMINISTRACJI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

Kontakt
      Email: pisanie.mgr@o2.pl
      • majkaaaa Re: Pisanie prac 26.04.19, 13:32
        Nie polecam. To oszuci. Napisane 2 rozdziały i to by było na tyle. Za resztę rozdziałów podwoili stawkę. Od początku ciągle opóźnienia i problemy. Zaliczka przepadła. Szkoda czasu i pieniędzy. Stanowczo odradzam
    • almamater10 Re: Pisanie prac 15.06.16, 17:55
      Podstawą dobrze napisanej pracy jest nie tylko umiejętnie dobrana literatura, ale i precyzja w opisywaniu danego zagadnienia oraz poprawne formułowanie wniosków badawczych. W pełni się z tego wywiązuję. Wielokrotnie podejmowałem się realizacji trudnych tematów i pracochłonnych projektów, gdzie liczy się umiejętność właściwego ujęcia tematu i przede wszystkim wyspecjalizowana wiedza. Pomagam studentom od wielu lat w realizacji opracowań pisemnych z wielu dziedzin naukowych, poczynając od kierunków humanistycznych, poprzez nauki społeczne, kończąc na pracach inżynierskich ( 2D,3D),.Współpracuję z kilkoma osobami, które realizują projekty z dziedzin mi obcych. Zapytaj się. Pomogę zarówno w napisaniu prostej pracy zaliczeniowej, jak i w wykonaniu skomplikowanej pracy teoretycznej lub badawczej. Służę pomocą w realizacji metodologii badań, tworzeniu ankiet i kwestionariuszy, opracowaniu wyników w formie statystycznej ( Excel, Statistica. SPSS).Wszystkie zlecenia realizowane są sprawnie i rzetelnie z indywidualnym podejściem do każdego klienta. Tel. 505 246 734, e-mail: almamater.online@wp.pl
    • pisaniemgr Re: Pisanie prac 24.06.16, 23:07
      Witamy,
      mamy do zaproponowania PRACE MAGISTERSKIE, LICENCJACKIE Z PRAWA I ADMINISTRACJI ORAZ BEZPIECZEŃSTWA NARODOWEGO - POMOC NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.

Oferujemy pomoc w pisaniu oraz korekcie prac magisterskich, licencjackich oraz zaliczeniowych. Jednocześnie oferujemy pomoc w pisaniu pism procesowych na zaliczenie np. skarg konstytucyjnych, odwołań od decyzji (m.in. odwołań: w postępowaniu regulowanym w KPA, ordynacji podatkowej, przed Prezesem UOKIK-u itp.), skarg do sądu administracyjnego, apelacji karnych i cywilnych itp.

Zajmujemy się pisaniem prac wyłącznie z dziedzin, na których się znamy, w tym w szczególności z zakresu:

1/ prawa:
      -prawa karnego materialnego, postępowania karnego, prawa karnego wykonawczego, prawa karno-skarbowego, prawa wykroczeń,
      -prawa cywilnego: w tym prawa rzeczowego, spadkowego, zobowiązań, rodzinnego, a także prawa autorskiego, postępowania cywilnego, prawa prywatnego międzynarodowego
      -prawa konstytucyjnego,
      -prawa pracy,
      -prawa budowlanego, planowania przestrzennego,
      -prawa medycznego,
      - prawa ochrony konkurencji i konsumentów,
      - prawa mediów,
      - prawa internetu,
      - prawa własności intelektualnej,
      - prawa własności przemysłowej,

2/ administracji:
      -administracji publicznej,
      -prawa samorządowego,
      -postępowania administracyjnego,
      -poszczególnych ustaw z zakresu szeroko pojętej administracji,

3/ zarządzania nieruchomościami.

4/ bezpieczeństwa narodowego (m.in. systemu bezpieczeństwa narodowego, służb specjalnych w wybranych państwach Europy i Świata, zarządzania kryzysowego, bezpieczeństwa i porządku publicznego).

Nasza oferta: PRACE MAGISTERSKIE, LICENCJACKIE Z PRAWA I ADMINISTRACJI - POMOC NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE skierowana jest do studentów zarówno studiów magisterskich, licencjackich jak i podyplomowych.

Jesteśmy absolwentami m.in. wydziałów prawa czołowych polskich uniwersytetów. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w pisaniu różnego rodzaju prac dyplomowych i zaliczeniowych. Każda przez nas pisana praca opiera się na wytycznych i indywidualnych potrzebach Klienta. Nie korzystamy z wzorców, czy też gotowców.

W związku z tym, iż często zgłaszają się do nas Państwo celem poprawy prac już napisanych, a nie zaakceptowanych przez promotorów, raz jeszcze informujemy, iż ewentualne korekty prac mogą być jedynie z dziedzin wskazanych w ogłoszeniu tj. z prawa, administracji i bezpieczeństwa narodowego.

Zapraszamy do współpracy.

PRACE MAGISTERSKIE, LICENCJACKIE Z PRAWA I ADMINISTRACJI - POMOC NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

Kontakt
      Email:
      pisanie.mgr@o2.pl
      pisanietosztuka@gmail.com
      • eepisarz Re: Pisanie prac 16.11.16, 21:16
        www.episarz.pl

Oferuję profesjonalne pisanie wzorów prac licencjackich, magisterskich lub zaliczeniowych. Każdy projekt tworzony jest od podstaw samodzielnie. Pomoc obejmuje zarówno wybór tematu pracy, spis treści, wybór bibliografii jak i tekst właściwy. Projekt przesyłany jest zarówno w wersji word jak w pliku PDF. Spis treści, rysunków i tabel jest w pełni zautomatyzowany. W ramach oferty klient zgłasza uwagi do projektu, które nanoszę aż do uzyskania jednolitej, właściwej i ostatecznej wersji projektu.

Całość pracy badana jest przez System Antyplagiatowy.

Specjalizuje się w zagadnieniach z obszaru ekonomii (w szczególności rynek kapitałowy), zarządzania, prawa, stosunków międzynarodowych, pedagogiki, oraz BHP. Podejmuję się również tworzenia wzorów prac z innych dziedzin wiedzy.

Cena jest uzależniona od poziomu skomplikowania projektu i czasu jego wykonania. Płatność odbywa się w ratach.

Szczegółowe informacje na temat współpracy udzielam pod adresem mailowym i telefonem.

Polecam i zapraszam.
        Z poważaniem,
        www.episarz.pl
      • majkaaaa Re: Pisanie prac 26.04.19, 13:37
        Nie polecam. To oszuci. Napisane 2 rozdziały i to by było na tyle. Za resztę rozdziałów podwoili stawkę. Od początku ciągle opóźnienia i problemy. Zaliczka przepadła. Szkoda czasu i pieniędzy. Stanowczo odradzam. To oszuci
    • sabcia102 Re: Pisanie prac 07.09.17, 19:01
      Jak szukacie taniej firmy to powodzenia- za 10 zł za stronę to plagiat dostaniecie. Ja dostałam za 15 zł plagiat jakich mało- obszerne cytaty z wikipedii. Po kilku przykrych doświadczeniach wybrałam droższą firmę i nie zaczęłam dobrze, bo od razu stawiałam swoje warunki. Pani, która obsługuje pocztę była bardzo cierpliwa i po kilku upierdliwych z mojej strony mailach, napisała, że pewnie mnie ktoś oszukał i wiele takich osób do nich pisze. Nie pomogli mi we wszystkim, bo nie byli w stanie, bo nie mieli dostepu do odpowiedniej grupy badawczej, ale uczciwie mi o tym napisali. Zrobili część teoretyczną i opracowali zrobione przeze mnie badania. Przygotowali też ankietę do badań. Bez ściemy i nerwów. Zapłaciłam tak mniej więcej około 22 zł za stronę. Około, bo za teoretyczne rozdziały było mniej, a za badawcze więcej. Mogę polecić: www.eredaktor.eu a mail eredaktor.biuro@gmail.com Pisać o sobie, że jest się świetnym, rzetelnym i uczciwym to każda firma potrafi, a jeszcze ostatnio piszą, że są tani. Stronkę do eredaktora od koleżanki dostałam i nie widziałam, żeby się wychwalali na żadnym forum. A te poprzednie, a i owszem i to, jak pięknie pisali...
    • dobramama51 Re: Pisanie prac 31.12.17, 17:23
      Serwisy zajmujące się pisaniem prac bardzo się między sobą różnią, niektóre działają zgodnie z prawem, niektóre na granicy prawa, a są i takie, które jawnie prawo łamią. O ich usługach można poczytać na forum pisanie.prac.com.pl
    • pisaniemgr Re: Pisanie prac 16.06.18, 11:00
      Oferujemy profesjonalną pomoc w pisaniu wzorów:

PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA, PRACE LICENCJACKIE Z PRAWA, PRACE MAGISTERSKIE Z ADMINISTRACJI, PRACE LICENCJACKIE Z ADMINISTRACJI

Pisane przez nas wzory oparte są o aktualny stan prawny, wykorzystujemy najnowszą literaturę oraz bogate orzecznictwo sądowe. Każdy wzór pracy jest przygotowywany indiwidualnie, zgodnie z wytycznymi klienta. .

Oferujemy pomoc w zakresie:

- prawo karne
      - prawo cywilne
      - prawo rodzinne
      - prawo spadkowe
      - prawa pracy
      - prawa gospodarcze
      - prawo handlowe
      - prawo konstytucyjne
      - prawo podatkowe
      - prawo własności intelektualnej
      - prawo własności przemysłowej
      - prawo budowlane, planowanie przestrzenne
      - prawa medycznego
      - prawo zamówień publicznych
      - prawo ochrony konkurencji i konsumentów
      - prawo mediów
      - prawo internetu
      - prawo międzynarodowe publiczne
      - prawo Unii Europejskiej
      - prawo ochrony środowiska
      - prawo administracyjne, w tym administracja publiczna, prawo samorządowe, postępowanie samorządowe, poszczególne ustawy z zakresu szeroko pojętej administracji
      i inne

Nasza oferta:
      PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA, PRACE LICENCJACKIE Z PRAWA, PRACE MAGISTERSKIE Z ADMINISTRACJI, PRACE LICENCJACKIE Z ADMINISTRACJI
      skierowana jest do studentów zarówno studiów magisterskich, licencjackich jak i podyplomowych.

Pomoc w pisaniu oferowana jest przez absolwentów prawa, specjalizujących się we wskazanych powyżej dziedzinach prawa.

W mailu prosimy o podanie tematu pracy, czasu realizacji, ilości wymaganych stron, wytycznych, ewentualnie planu pracy.

Zapraszamy do współpracy.

Kontakt
      Email:
      pisanie.mgr@o2.pl
      pisanietosztuka@gmail.com
      • majkaaaa Re: Pisanie prac 26.04.19, 13:38
        Nie polecam. To oszuci. Napisane 2 rozdziały i to by było na tyle. Za resztę rozdziałów podwoili stawkę. Od początku ciągle opóźnienia i problemy. Zaliczka przepadła. Szkoda czasu i pieniędzy i nerwów
    • kataraka Re: Pisanie prac 20.06.18, 12:10
      znam niezawodnego specjalistę od wszelkich przypadków, również tych beznadziejnych: katarzyna.m@ghostwriting.c0.pl
      Idealna do publikacji naukowych, książek specjalistycznych, raportów i analiz, biografii...habilitacji, doktoratów i innych dzieł literackich o walorach naukowych. Świetny człowiek, godny polecenia, mam ten zaszczyt od 5 lat. Serdeczności!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka