aneta05 23.02.07, 21:26 Bella, wydaje mi sie, ze gdzies pisalas, ze chodzisz do pediatry - dr. Teresy Rogowskiej. Dobrze kojarze? Jesli tak to jestes z niej zadowolona? Jakies minusy gabinetu i opieki medycznej? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella41 Re: Bella41 - pytanie 24.02.07, 15:39 jestem zadowolona z opieki medycznej, ale patryk duzo i powaznie na szczescie nie choruje jesli mialam jakies watpliwosci, wysylala malego ma badania, zeby sie rozwialy i zeby sie upewnic, ze wszystko ok-np. mial przeswietlenie bioderek moje kolezanki tez tam chodza z dziecmi nie mam powodu, zeby narzekac pracuje tam tez bardzo mila pielegniarka, gabinety sa czyste ale, nie wiem, moze sie to zmienilo, pani doktor chodzi tylko do szpitala st. josef w patersonie, w szitalu tez musisz podac nazwisko pediatry, bedzie przychodzil codziennie do dziecka do szpitala jesli bedziesz rodzila w innym szpitalu, to chyba bedziesz musiala wybrac lekarza, ktory ma kontakty z twoim szpitalem pozniej, oczywiscie, jesli tylko bedziesz chciala, mozna wszystko zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: Bella41 - pytanie 24.02.07, 15:47 Dziekuje za odpowiedz. Ja rodze w NY Presbiterian wiec pierwszy kontakt z pediatra bedzie pewnie tam, ale potem chce znalezc lekarza w mojej okolicy bo przeciez nie bede jezdzic z chorym dzieckiem czy na szczepienia gdzies na Manhattan. Pod koniec ciazy pojde do tej pani "porozmawiac i poznac" ja i tylko chcialam sie upewnic czy w ogole warto. A czy ona jest w tym gabinecie codziennie czy tylko jakies wyznaczone dni/godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Bella41 - pytanie 24.02.07, 16:35 to jest jej gabinet, wiec chyba codziennie nigdy nie mialam problemow ze skontaktowaniem sie z nia, nawet po godzinach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: Bella41 - pytanie 29.05.07, 15:26 Bella, jeszcze jedno pytanie mi sie nasunelo... czy jak umawiasz sie na wizyte na jakas okreslona godzine to jestes przyjmowana raczej o czasie, czy i tak swoje nalezy odsiedziec niezaleznie od umowionego czasu? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Bella41 - pytanie 29.05.07, 23:14 kiedys zdarzylo mi sie kilka razy czekac(okolo 30 min, moze wiecej)od mniej wiecej roku jest raczej o czasie, czekam 5-10 min, niekiedy wchodze od razu Odpowiedz Link Zgłoś