Dodaj do ulubionych

Skuteczna nauka angielskiego

20.08.08, 14:17
Na stronie www.isel.edu.pl są dostępne bezpłatne udźwiękowione materiały w formacie mp3, objaśnienia gramatyczne, gry (w tym oryginalna gra w phrasal verbs), słowniki najczęściej używanych słów i fraz oraz wiele innych przydatnych źródeł.
Zapraszamy,
Zespół ISEL
Obserwuj wątek
    • ludwizanka51 Re: Skuteczna nauka angielskiego 14.02.09, 10:01
      Bardzo podoba mi się Wasza strona. Pozdrawiam
    • chabuzek Re: Skuteczna nauka angielskiego 06.03.09, 10:24
      Tylko do 11 marca - zamów dowolny kurs językowy, drugi dostaniesz 50% taniej!!!!

Dziś ruszamy ze specjalną, nową odsłoną Cyfrowego Centrum Językowego. Krótko -
      każdy Klient, który zamówi jeden kurs językowy, drugi otrzyma za pół ceny!
      Dodatkowo wszystkie publikacje obcojęzyczne są 10% tańsze. Promocja trwa TYLKO
      do 11 Marca, zatem każdy dzień się liczy.

prasapl.nextpress.pl/cyfrowe_centrum_jezykowe_2.xml
      na przykład:

Angielski Kurs podstawowy mp3 (19,99 zł)
      prasapl.nextpress.pl/rf/pr?p=2462&pid=144954
      +

Angielski w Pracy i Biznesie - kurs mp3 (19,99 zł)
      prasapl.nextpress.pl/rf/pr?p=3088&pid=144954

19,99 + 19,99 = 39,98 zł a u nas TYLKO 29,94 zł

NIE CZEKAJ OFERTA TYLKO DO 11 MARCA!!!

WYBIERZ KURSY JĘZYKOWE na MP3 DLA SIEBIE:
      prasapl.nextpress.pl/cyfrowe_centrum_jezykowe_2.xml
      część oferty opublikowana na stronie:
      www.favore.pl/73629_angielski-na-mp3-skutecznie-i-tanio-sklep-prasapl.html

Pełna oferta sklepu prasaPL - prasapl.nextpress.pl

• anka25475-only angielski tłumaczenie tekstu 26.04.10, 09:39
      czy moglibyście polecić mi jakieś tanie i dobre biuro tłumaczeń, które
      szybko mogłoby sprawdzić i poprawić moją pracę z angielskiego?
    • coolista80 Re: Skuteczna nauka angielskiego 11.05.10, 15:13
      Zgodzicie się chyba ze mną, że samemu nie można nauczyć się języka, no chyba, że
      jest się wybitnie zdolnym. Wydaje mi się, że najlepiej pójść do jakiejś szkoły,
      która profesjonalnie zajmie się nauka angielskiego. W sumie każda ze szkół ma
      inny sposób uczenia, ja zwróciłam uwagę na ofertę Axon Global - szkoła ma własny
      program autorski, bardzo ciekawy swoją drogą. Wydaje się to wszystko być
      naprawdę proste. Wydaje mi się, że lepiej iść do szkoły, która dysponuje
      odpowiednimi pomocami domowymi - będzie się miało pewność, że nauka ma sens.
      • neral_0 Re: Skuteczna nauka angielskiego 12.05.10, 10:31
        O Axon słyszałam pare pozytywnych opinii, podobno są naprawdę skuteczni. Co do
        samej nauki to tak naprawdę chyba każdy sposób jest dobry:) Ważne żeby mieć
        ciągły kontakt z językiem inaczej bardzo łatwo zapomina się słownictwa
        • laatnala Re: Skuteczna nauka angielskiego 12.05.10, 12:42
          Na pewno ciągły kontakt z językiem obcym, którego się uczymy jest bardzo
          istotny, podobnie jak sama forma nauki języka. Według mnie bardzo ważny jest
          nacisk na komunikację w szkołach językowych. W Axonie zwracają bardzo dużą uwagę
          na to żeby mówić. W końcu gdzieś trzeba się "rozgadać". Oczywiście żadna szkoła
          językowa nie da nam tego co bezpośredni kontakt z językiem za granicą,
          aczkolwiek szkoła doskonale może nas przygotować na taki wyjazd
          • misiaszm Naprawde bawi cie odpowiadanie samemu sobie? 26.05.10, 19:46
    • kor_elka Re: TFLS 15.12.10, 15:01
      Ja sie uczyłam w Speak up i też się nauczyłam :) Czyli to nie jest jedyna szkoła która uczy skutecznie ;)
    • kor_elka Re: TFLS 15.12.10, 15:01
      Ja sie uczyłam w Speak up i też się nauczyłam :) Czyli to nie jest jedyna szkoła która uczy skutecznie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka