dorjana Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 05.01.05, 21:21 Jestem sobie ksiegową Odpowiedz Link
anuska25 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 06.01.05, 18:03 wyuczony: tłumacz wykonywany:nauczyciel jezyka angielskiego wymarzony: jw. bo chcę mieć duzo czasu dla dziecka:))) Odpowiedz Link
76andzia Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 06.01.05, 22:08 hej! a oto moje zawody: -wyuczony - zootechnik -wykonywany - laborant (w laboratorium oceny mleka) pozdrawiam Odpowiedz Link
kluseczka74 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 16.12.05, 19:47 Hej Zawód wyuczony - zootechnik Zawód wykonywany - logistyk, spedytor Zawód wymarzony - może kiedys do niego wrócę - instruktor jzdy konnej hodowca -Pozdrawiam - Kluseczka i Kinga ( 22.02.2005) src="<a href="lilypie.com/baby1/060222/2/16/1/+1"" target="_blank">lilypie.com/baby1/060222/2/16/1/+1"</a> alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=21251908&a=29472725 Odpowiedz Link
anntoma Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 25.01.06, 17:28 Zawód wyuczony - architekt zawód wykonywany - architekt wnętrz marzenie - własna firma projektowa, ale skąd brać zlecenia? Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy, spełniajace się w pracy! Odpowiedz Link
summerdays Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 07.01.05, 17:58 zawod wyuczony: specjalista zdrowia publicznego/zarzadzanie ochrona zdrowia oraz nauczyciel j.niemieckiego zawod wykonywany: do dzis pracownik w organizacji pozarzadowej oraz tlumacz (ang i niem) oraz student doktorant (wszystko jednoczenie niekoniecznie w tej kolejnosci waznosci) zawod wymarzony: trener/szkoleniowiec oraz tlumacz. Tak serio to bardzo chcialabym popracowac nad jakoscia opieki w naszej sluzbie zdrowia, nad sposobem traktowania pacjentow. Marzycielka ze mnie? ;) Odpowiedz Link
maurika Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 25.11.05, 22:40 Witam, wyuczony zawód: nauczycielp przedszkolny, ekonomista, specjalista hr wykonywany zawód: manager w banku.... wymarzony zawód: psycholog A życie stawia przede mna wciąz nowe wyzwania... pozdrawiam, J. "Pomóż mi samemu to zrobić"...M.Montessori Odpowiedz Link
cor04 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 30.12.05, 16:57 Ja rowniez skonczylam biologie molekularna. Przed urodzeniem dziecka pracowalam jako mikrobiolog, obecnie jestem koordynatorem do spraw logistyki w duzej firmie. Odpowiedz Link
miriam_b Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 08.01.05, 22:31 hej a teraz ja:) zawód wyuczony;farmaceuta zawód wymarzony:kurator sądowy:( ale pracuje w tym pierwszym:):) Odpowiedz Link
livia19 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 24.11.05, 08:16 zawód wyuczony - dwa: pedagog resocjalizacyjny i nauczyciel w-f zawód wykonywany - pracownik administracji samorządowej zawód wymarzony - nauczyciel w-f, co byłaoby mozliwe do zrealizowania gdybym miała wiecej odwagi i nie kierowała się rozumem, a sercem. Niestety względy finansowe biorą górę. Odpowiedz Link
mikolajek10 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 09.01.05, 23:51 Witajcie!!! Jak miło podzielić się marzeniami! Napiszę parę słów o sobie: *zawód wyuczony - plastyk - nauczyciel, wizażystka *zawód wykonywany - nauczyciel plastyki; porady kolorystyczne i makijaże *marzenia - tych jest mnóstwo: przede wszystkim dom poza miastem, w pięknym zacisznym miejscu, z pracownią. Chciałabym mieć czas na malowanie obrazów. Marzę, aby ponownie otworzyć gabinet wizażu (prowadziłam kilka lat) i małą galerię z kawiarenką. Może dołączę do marzycielek-założycielek klubu sportowego? Od dawna marzy mi się takie miejsce, w którym mamy mogłyby spotkać się przy kawie, wymienić doświadczeniami, poćwiczyć, upiększyć się, dowartościować, a jednocześnie ich dzieci miałyby w tym czasie zapewnioną fachową opiekę odpowiednią dla ich wieku... Pozdrawiam serdecznie, z przyjemnością tu wrócę. Ewa, mama Mateusza i Mikołajka Odpowiedz Link
natalia_kosakowska Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 10.01.05, 09:39 Cześć! I ja się do Was dołączę. Mój zawód wyuczony - filolog slawista, pracuję obecnie na stanowisku specjalisty do spraw marketingu i eksportu. Tak się składa, że studia wybrałam takie, o jakich marzyłam. Do niedawna pracowałam jako asystentka prezesa i przyznam szczerze, że dosyć miałam parzenia herbatek dla gości. Po urlopie macierzyńskim (na drugie dziecko) przeszłam "casting" i, o dziwo, mimo, że jestem mamą niemowlaczka (drugie dziecko ma 4 latka) przyjęto mnie do pracy w dziale eksportu. Tak więc, dziecko wcale nie jest przeszkodą w przyjeciu do pracy, przynajmniej dla niektórych pracodawców. Pracę swoją lubię, obracam się wśród ciekawych ludzi, wykorzystuję znajomość języków obcych. Jestem szczęśliwa, co myślę ma również ogromny wpływ na moje dzieci. Pozdrawiam. Natalia - mama Kubusia i Paulinki Odpowiedz Link
dorrit Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 10.01.05, 14:16 Witam! zaw. wyuczony - historyk sztuki wykonywany - pracownik adm-biurowy w sporej firmie o "zadeciu" miedzynarodowym wymarzony - w bardziej miedzynarodowym srodowisku i na wyzszym stanowisku... Z jednego takiego "wykonywanego" musialam zrezygnowac /dyplomacja/ przy zakladaniu rodziny, ale nie zaluje, bo cos za cos. Odpowiedz Link
depeszowa1977 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 10.01.05, 19:36 Witam, prawnik, zajmuje sie przeciwdzialaniem praniu pieniedzy. strasznie stresujaca i odpowiedzialna praca. Bez szansy na awans, wiec szukam nowej ;-) Z zamilowania jestem propagatorka praw konsumenckich. Moze sie tu na cos przydam. zalatwiam kazda reklamacje. Odpowiedz Link
matura5 reklamacja 13.01.05, 22:08 A czy można zareklamować wulgarne zachowanie klienta w sklepie????? Odpowiedz Link
agatkar1 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 27.01.05, 13:38 Ale numer, tutaj na tej stronie pojawiło się więcej e-mam niż na stronie o naszych milusińskich, jedyny wniosek jaki mi się nasuwa jest taki, że klub pracujących mam jest faktycznie potrzebny, ponieważ my kobiety nie jesteśmy tylko matkami i gospodyniami, ale i jesteśmy niezależne, a to co robimy w życiu zawodowym jest dla nas bardzo ważne! A mój zawód wyuczony to: ekonomista, spec. finanse i rachunkowość, zawód wykonywany: asystent notariusza zawód wymarzony: księgowa, choć przyznam, że obecna praca jest dla mnie bardzo ważna, a na to stanowisko dostałam się przypadkowo, kiedy to otwarta została nowa kancelaria notarialna. Na początku miałam zajmować się obsługą sekretariatu, ale tak się wciągnęłam w te wszystkie przepisy prawne, że jestem prawą rączką notariusza. Odpowiedz Link
linduszka Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 25.03.05, 14:40 zawód wyuczony: fizyk-informatyk zawód wykonywany: specjalista ds. obsługi klienta i logistyki zawód wymarzony: nauczycielka matematyki :-) a najbardziej to chciałabym robić coś co pozwoliłoby mi być w domku z moją córeczką..... przy okazji życze wszystkim WESOŁEGO JAJKA :-) Odpowiedz Link
aniarad1 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.04.05, 09:39 Witam, Mój zawód wyuczony - filolog angielski, pracuję w szkole - uczę angileksiego. Tak się składa, że jest to wygodne przy wychowawywaniu dzieci - wakacje, wolne weekendy. Trochę tylko czasem stresujące :( Pozdrawiam, Ania ( mama Oliwki i dzidzi w brzuchu 4 m-ce) Odpowiedz Link
mamani Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 18.05.05, 15:57 z wyksztalcenia jestem socjologiem- wybor studiow przypadkowy- ale gdybym miala wybierac drugi raz wybralabym to samo;-) Od 6 lat pracuje jako bibliotekarka w bibliotece uczelnianej - a najlepsze jest to......ze zaczynam ta prace lubic!;-)) Szczegolnie teraz kiedy mam dziecko- praca jest niestresujaca, po godzinach zostawac nie musze:-) i bynajmniej wcale sie nie nudze;-) Odpowiedz Link
g273 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 02.07.05, 23:58 Zawód wyuczony:adwokat zawód wykonywany:adwokat zawód wymarzony:adwokat Nic dodać nic ująć, ale w domu to mnie rodzinka widzi od święta:-((( Odpowiedz Link
jotika Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 14.06.05, 15:50 witajcie dopisuje sie do listy, chociaz nie pisalam wczesniej na tym forum ale mamą pracującą (i to podwójną) jestem od dawna zawód wyuczony - dwa - fizjoterapeuta i politolog po UW zawód wykonywany- specjalista ds. finansów w dziale finansów duzej kancelarii prawnej, praca mniej stresująca do lekarza, ale brak mi tu kontatków z ludzmi, zawód wymarzony- od zawsze lekarz, niby mialam okazje pracować obok lekarzy, ale jakos nie wyszlo i teraz bardzo żałuję, moze uda się w drugim życiu? a jak sie upre, to jak dzieci juz urosną to zrobię kurs na ratownika medycznego, jak coś sie w tej materii u nas zmieni i może bede mogla pomagać innym pozdrawiam wszystkie mamy pracujące niekoniecznie w wymarzonym zawodzie! Odpowiedz Link
anetta75 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 18.06.05, 10:45 zawód wyuczony - prawnik; zawód wykonywany - asesor sądowy; zawód wymarzony - sędzia (mam nadzieję, że już niedługo0; pozdrawiam, mama Hani i 37 tyg Tytusa:-) Odpowiedz Link
gochna13 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 17.08.05, 17:54 zawód wyuczony- zotechnik zawód wymarzony - doradztwo zawód wykonywany - własna firma konsultingowa - wdrżanie systemów jakości ISO 9001 i HACCP ... Jest super, praca głównie w domu, wyjazdy 1-2 x tydzień, kontakt z ludźmi i maleństowo bez niani Odpowiedz Link
agniecha1976 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 17.08.05, 23:44 Zawód wyuczony: mgr ekonomii (kierunek turystyka) Zawód wykonywany: kierownik biura turystycznego zawód wymarzony: musze przyznac z duma, ze nie odbiega zbytnio od wykonywanego. Mialam duzo szczescia. Ale oczywiscie mam marzenia: poza kierowaniem biurem, chcialabym kiedys kierowac wlasnym pensjonatem. Odpowiedz Link
lilak6 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 30.09.05, 11:12 jestem mamą 10 miesięcznego Kajtusia. Pracuję na stanowisku audytora wewnętrzego. Lubię swoją pracę:) Odpowiedz Link
aga1610 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 30.09.05, 11:44 Witam!! Ja wykonuję pracę w domu. Rozliczenia firm. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
limet Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 30.09.05, 14:30 wyuczony: filologia polska (specjalność nauczycielska i edytorstwo) wykonywany: redaktorka wymarzony: własne wydawnictwo - literatura dla maluchów Odpowiedz Link
yildiz Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 12.01.05, 10:05 Dobre pytanie. Zawód wyuczony:politolog zawód wymarzony: chyba związany z organizowaniem i obmyślaniem rozsądnej polityki społecznej, ale nie stać mnie na pracę w budżetówce zawód wykonywany: kupiec Anna mama Zafera 3,5 roku i Zuzi (która urodzi się w marcu) Odpowiedz Link
elka45 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 15.01.05, 13:36 Moim wyuczonym zawodem jest nauczyciel i wtakim zawodzie pracuję. Bardzo lubię pracę z młodzieżą, więc pracuję w Gimnazjum. Pozdraiwam wszystkich, którym udaję się pracować w wymarzonych zawodach. bo ten jest moim wymarzonym Odpowiedz Link
wpatka Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 19.01.05, 21:52 Dopiero sie wciagam w watek, ale dopisze... zawod wyuczony: UE, stosunki miedzynarodowe, specjalizacja: fundusze regionalne i strukturalne UE zawod wykonywany: zarzadzanie programami rozwojowymi w sektorze non-profit (nie tak daleko od teoretycznie wyuczonego, ale... daleko geograficznie) zawod wymarzony: coraz bardziej bycie mama ( a jescze rok temu sobie tego nie wyobrazalam!) Odpowiedz Link
197575a Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 20.01.05, 15:28 Się dopiszę, bo nie ma tu osoby w moim zawodzie. zawód wyuczony: kulturoznawca (filmoznawca) wykonywany: specjalista ds. dystrybucji i administracji (Agencja Filmowa) wymarzony: w trakcie przygotowań, ciiiiiiiii, może się uda Odpowiedz Link
semali Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 21.01.05, 23:35 wyuczony: ekonomista (specj. finanse i rachunkowość) wykonywany: księgowa wymarzony: na pewno nie księgowa, brrr Odpowiedz Link
podenka Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.01.05, 00:40 I ja tu pierwszy raz i też bardzo mi się podoba zawód wyuczony, wykonywany i wymarzony od zawsze, wyuczony i wykonywany: lekarz weterynarii ale gdyby cokolwiek, kiedykolwiek uniemożliwiło mi wykonywanie mojego zawodu to mogłabym jeszcze być dekortorem wnętrz. Odpowiedz Link
netka1 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.01.05, 17:37 zawód wyuczony - prawnik zawód wymarzony - radca prawny zawód wykonywany - prawnik w kancelarii radcy prawnego czyli nie jest tak źle Odpowiedz Link
koitalla Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 25.01.05, 12:35 Pracuję w sądzie okręgowym jak kurator zawodowy dla dorosłych. Jestem bardzo zadowolona z pracy, może nie jest to zawód , w którym możnaby powiedzieć że jestem spełniona ponieważ tu niekiedy przed długie okresy nie widać efektów twojej pracy. Jeśli uda się w przypadku chociaz jednej osoby można to uznać za sukces. Ale zawsze chciałam pracować z ludźmi, którzy "odbijali" od normy prawno - społecznej. Kiedyś chciałam być policjantem w spódniczce, ale nie wyszło; teraz nie zamieniłabym funkcji, którą pełnie na inną. To nie to że ambicja mnie zżera, czy może mogę czuć władzę nad innymi, nie to napewno nie to. Czuje się dobrze jeżeli mogę pomóc komuś pomóc z moich podopiecznych, czuję się wtedy potrzebna, pożyteczna. Czasami mozna też się wiele nauczyć obserwując środowisko w jakim żyją nasi probanci. Nigdy nie doceniałam tego co mam ale patrząc jak inni muszą sobie radzić mając o wiele mniej zmusza to do przemyśleń. System pracy (nienormowany czas pracy)pozwala mi na zajmowanie się dziećmi i poświęcanie im duzo więcej czasu niż mogą sobie na to pozwolić mamusie pracujące po 8 godzin dziennie. Pozdrawiam wszystkie pracujące mamusie. Postaram się więcej o sobie napisać na forum ogólnym. Iwona Odpowiedz Link
agamamaani podciągam wątek w górę.. 16.02.05, 14:02 Dawno nikt nie pisał w jakim pracuje zawodzie.. Odpowiedz Link
makana Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 16.02.05, 14:41 ja po studiach prawniczych pracuje jako asystent dyrektora ale tak do końca to nie wiem czy to jest to co lubię naprawdę chyba wolałabym poprowadzic takie przedszkle z prawdziwego zdarzenia ale na to brak funduszy Odpowiedz Link
kajamama Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 19.03.05, 12:47 moim zawodem zarówno wyuczonym, jak i wykonywanym jest lekarz stomatolog-lubię tę pracę, choć czasem marzy mi się zostać dekoratorką wnętrz... pozdrawiam Kalina Odpowiedz Link
agawa79 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 19.03.05, 23:40 Widzę, że niejedna z nas chciałaby zostać projektantem wnętrz. :D Mnie się też to marzy, na razie spełniam się pod tym względem we własnej kuchni. Nie mogę jednak narzekać na obecne zajęcie. Jestem lektorką angielskiego (u- wiel-biam! - ciągle coś się dzieje, poznaję nowych ludzi o najprzeróżniejszych zawodach i zainteresowaniach) i tłumaczką - zajęcie o wiele bardziej męczące niż mi sie kiedyś wydawało, na pewno bardziej męczące niż lektorowanie. :) Projektantką wnętrz chciałabym być tak od czasu do czasu. Czasem marzy mi się też praca sprzedawcy w księgarni, żebym mogła ludizom opowiadać o książkach i doradzać, co warto przeczytać... Szkoda, że to zajęcie jet raczej niewdzięczne finansowo. ;) Odpowiedz Link
dzoaska Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 21.03.05, 14:33 A ja z zawodu jestem ekonomistą. Pracuję obecnie jako office manager. A mój wymarzony zawód - niezmiennie stewardessa, ale teraz jestem już za stara :-) więc chętnie bym szkoliła młode stewardessy. A drugim moim marzeniem jest posiadanie księgarni - tu chyba bym odnalezła w końcu ukojenie dla moich nerwów i duszy. Odpowiedz Link
agawa79 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 21.03.05, 16:02 Dzoaska, to jak już będziesz miała tę księgarnię, to ja Ci ją urządzę, a potem będę u Ciebie pracować jako sprzedawca. :D Dobra? Odpowiedz Link
dzoaska Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.03.05, 09:00 SUPER! Zaczynam szukać lokalu :-) Jesteś z W-wy? Odpowiedz Link
4tuna Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.03.05, 15:02 Witam, Chciałabym się do Was przyłączyć:) Skończyłam zarządzanie i marketing oraz filologię angielską. Pracuję jako asystentka zarządu. Pozdrawiam Mariola mama 5-letniego Wiktorka Odpowiedz Link
agawa79 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.03.05, 17:54 Dzoaska - ano z Warszawy, z Warszawy. :) 4tuna - a ja też po fil. ang. :) Witam koleżankę po fachu. Odpowiedz Link
cath22 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.03.05, 19:27 czesc, moj zawod wyuczony - specjalista handlu zagranicznego, ale wyemigrowalam z Polski, i wykonuje teraz wymarzona prace - web developer i grafik designer... (Mama Victorii) Odpowiedz Link
br-k Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 19.11.05, 21:17 Od niedawna pracuje w banku nie jestem tak bardzo wykształcona jak większość z was, mimo to jestem zadowolona ze swojego życia Odpowiedz Link
cath22 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 22.03.05, 19:27 czesc Emilka, moj zawod wyuczony - specjalista handlu zagranicznego, ale wyemigrowalam z Polski, i wykonuje teraz wymarzona prace - web developer i grafik designer... (Mama Victorii) Odpowiedz Link
mikaa25 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 23.03.05, 16:21 witam zawod wyuczony - ekonomista zawod wykonywany - kierownik logistyki zawod wymarzony - fotograf, psycholog, tancerka:-)) jako dziecko chcialam pracowac w cyrku haha Odpowiedz Link
maira Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 24.03.05, 20:14 zawód wyuczony:filolog polski i klasyczny zawód wykonywany:asystentka w kancelarii adwokackiej,brrrr zawód wymarzony:chcialabym zrobić doktorat na polonistyce i zostać na uczelni.... Odpowiedz Link
karolty Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 19.04.05, 14:10 witam ja z zawodu jestem ekonomistą skończyłam ekonomie o specjalności bankowość, później zrobiłam organizację i zarządzanie, teraz jeszcze robię specjalizację z pomocy społęcznej. Zawodowo pracuje właśnie w tej ostaniej jako gł. administrator. A jak odchowam troszkę dzieci to mam nadzieję że założe swoją firmę związaną z komputerami, sprzedaż... itc. Już mam troszkę pieniązków odłożonych wiec chyba sie uda. Pozdrawiam Mama Oli i Julki Odpowiedz Link
m.pichor Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 26.04.05, 13:08 wyuczony: rzeczoznawca majątkowy ("w drodze"),zarządca nieruch., inż. architekt, ekonomista; wykonywany: różnie, najczęściej architekt wnętrz wymarzony: rzeczoznawca i architekt, fotograf ... pasji mam kilka. ******************************************************* Pozdrawiamy, G&A **Słońce jest w każdym człowieku**(Juliusz Słowacki Odpowiedz Link
amaia Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 29.04.05, 15:24 wyuczony: muzyk, filolog niemiecki i niderlandzki wykonywany: nauczyciel, tłumacz wymarzony: aktorka, wokalistka Hehe, u mnie to dopiero przegląd co? Najbardziej mnie martwi to że ze względu na wiek mam coraz mniejsze szanse na zrealizowanie zawodów wymarzonych Odpowiedz Link
sandraa1 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 08.05.05, 17:02 Wyuczony - Liceum Ekonomiczne Wykonywany - pracownik administracyjny w sporej firmie transportowej. Wymarzony - ? nie wim chyba lesnik. A to ze wzgledy iz moj ojciec byl mysliwym i zarazil mnie miloscia do lasu i zwiarzat. Pozatym lubie spokuj i cisze. Zauwazylam ze znajduja sie tu zame kobiety po studiach nie zawsze pracujace w swoim zawodzie. Ale czuje sie jakby troche gorsza ze ja nie skonczylam studiow - Ani ich nie zaczelam. Po liceum urodzilam coreczke i jakos niedlugo potym poszlam do pracy. Nie mam juz czasu przy 40 godz. pracy w tygodniu jeszcze studoiowac. Naprawde podziwiam te panie ktore maja na nauke czs i ochote. JAk godzicie prace, dom dzieci i studia???? Odpowiedz Link
barponia Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 20.05.05, 18:59 zawód wyuczony - plastyk, architekt zawód wykonywany - pacownik samorządowy (inspektor w wydziale architekttury) zawód wymarzony - własna działalność z zakresu wykończenia wnętrza - tylko nie wiem jak sie do tego zabrać, ale bardoz chcialabym pracowac przy domu, móc w każdej chwili coś podłubać itd; a swoją drogą to nei znalazłan rzadnego architetka, czyzby wszystkie tak pilni epracowały? sporo jest prawnikow, ekonomistow - a bardzo niewiele plastykow - odezwijcie sie ARCHITEKTKI ŁĄCZCIE SIE Odpowiedz Link
atad1 Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 26.05.05, 20:00 Jestem tu po raz pierwszy, ale podoba mi sie bardzo i jak pozwolicie to pozostane:) wyuczony zawód: pedagog po pedagogice opiekuńczo- wychowawczej zawód wykonywany: wychowawca w domu dziecka wymarzony: taki sam:) no może rodzinny dom dziecka bardziej by mi pasował , ale z barku finansów i z powodu zapatrywań męża na tą sprawę wiem, że takiego miec nie będę:( albo przedszkole załozyć bardzo bym chciała:) Odpowiedz Link
constancja Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 01.06.05, 09:49 Skończyłam marketing i zarządzanie + nie ukończyłam studiów architektura krajobrazu (a to moja wielka pasja) pracuję jako reprezentant medyczny. jako 5-latka marzyłam żeby być baletnicą albo łyżwiarką figurową:) Odpowiedz Link
moniaweg Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 02.06.05, 06:44 Jestem biologiem molekularnym (tj autorka watku) z wyksztalcenia,a z zawodu przedstawicielem medycznym (tj moja poprzedniczka) :) Marzylam o zrobieniu doktoratu, ale proza zycia mi na to nie pozwolila. Nie zaluje. Za rok wybieram sie na podyplomowe Odpowiedz Link
wmagdaw Re: Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? 21.06.05, 22:12 czytałam wszystkie z uwagą i nareszcie trafiłam do pokrewnej duszyczki:) zawód wyuczony - architekt zawód wykonywany - architekt zawód wymarzony - rysowanie ilustracji do książek dla dzieci (może kiedys sie zrealizuje) Odpowiedz Link