shanthi 07.12.05, 22:00 Jesli probowalas schudnac juz tyle razy ze nawet nie mozesz zkliczy albo udalo ci sie w koncu wpadnij do nas poradz, pogadaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_piatek Re: Odchudzanie? 19.10.15, 17:52 Może kriolipoliza? Ten zabieg świetnie redukuje tłuszcz i ujędrnia ciało. Ja robiłam serię takich zabiegów w salonie Vici w Krakowie i efekty są. Spróbuj, warto. Odpowiedz Link
lilomilo Re: Odchudzanie? 18.05.17, 11:57 Poczytałam trochę o tym zabiegu i jednak nie sądzę, by efekt mógł się długo utrzymac, jeśli człowiek nie zmieni nawyków żywieniowych czy nie popracuje nad kwestią aktywności fizycznej. Odpowiedz Link
anetka0412 Re: Odchudzanie? 18.02.16, 17:13 ja też polecam kriolipolize, jestem z bytomia więc robiłam w bytomskiej klinice Amaryllis, efekty sa widoczne dopiero po 6 tygodniach ale warto czekać, ja robiłam krio na uda bo zadna dieta i cwiczenia nie przynosiły efektów, po 2 zabiegach mam smuklejsze uda a skóra jest bardzo jedrna, na prawde warto Odpowiedz Link
karolina_mgrzelka12 Re: Odchudzanie? 03.07.16, 19:18 Nie wierzę w genetyczną otyłość, tylko w powielane błędy żywieniowe. Jak zaczniecie jeść mniej niż spalacie, to zaczniecie chudnąć. To jest matematyka :) Odpowiedz Link
zosiasamosia2017 Re: Odchudzanie? 08.11.16, 14:26 Polecam zabieg accent reform. Zabieg wykorzystuje dzialanie fali radiowej, jest godny polecania, bo laczy w sobie kilka efektow przy jednym zabiegu. Mozna zredukowac tluszcz, zmniejszyc cellulit i ujedrnic skore. Ja robilam w angelfactory na Ursynowie. Mila obsluga , na pewno tam wroce Odpowiedz Link
nielubiezusu Re: Odchudzanie? 12.11.16, 11:46 O! a ja się zastanawiałam co się z beautymed' em stało :) kiedyś waśnie tam chodziłam i było super, tylko nagle jakiś angel factory, ale skoro piszesz zosiasamosia, że taki zabieg robiłaś to właśnie doczytałam, że właściciel ten sam tylko nazwę zmienili :D super wiedzieć! :D też polecam, zabieg rewelacyjny :) Odpowiedz Link
summer23 Re: Odchudzanie? 31.05.17, 14:07 Korzystałam z zabiegu kriolipolizy w Vici Clinic w Krakowie - specjalnie przed sezonem bikini jako mama trójki dzieci :) efekt tak jak mówili, już po pierwszym zabiegu był widoczny. Dodatkowo skóra jest niesamowicie ujędrniona - dawno takiej nie miałam. polecam, szczególnie na trudne partie brzucha, pod pępkiem. Odpowiedz Link
zzsot2zz Re: Odchudzanie? 21.11.18, 11:46 Wystarczy karnet na siłownię i odrobina motywacji :) Czas też nie jest wymówką, bo większość siłowni jest teraz otwarta przez 24h. Odpowiedz Link