Dodaj do ulubionych

Restauracja Parkowa

03.01.07, 21:48
Mam takie pytanko.
Chodzi o organizację wesela w restauracji Parkowa (Pszczelnik). Czy ktoś miał
większą czy mniejszą przyjemność tam zabawiać?
Jak z menu (czy jest po prostu dobre jedzonko)?
Jak z bezpieczeństwem imprezy w tej okolicy?
Proszę o Wasze doświadeczenia, rady.
Pozdrawiam
eRyou
Obserwuj wątek
    • agaag1 Re: Restauracja Parkowa 08.10.14, 10:34
      Robiłam nie dawno chrzciny - nie polecam
      Jedzienie - srednie ( rosoł zrobiony raczej z bulionu niż z warzyw okropny) organizacja - beznadziejna panie ruszają się jak ślimaki o wszystko musiałam sama się pytac kiedy podadzą to kiedy tamto . MIałam wrażenie ze pierwszy raz organizują cokolwiek , ułożenie stołów na 25 osób w nie przemyślany sposób ciasno - ponieważ nie pomyślały aby wynieś niepotrzebne stoliki które zawadzaly miejsca ..... Przy ustaleniach było więcej rzeczy w zimnej płycie , tak wiec ich zabrakło na stole ... Tort nieco uszkodzony ponieważ restauracja moim zdaniem nie trzymała go chłodni czy w lodówce ponieważ miałam roztopione dekoracje ! Panie nie miłe a i co więcej zabrakłoim filiżanek Zenada , nie dostaliśmy świeżych filiżanek na herbatę
    • 0ewcia62 Re: Restauracja Parkowa 18.10.15, 20:17
      ŻENADA a szczególnie pani barmanka czy kelnerka nie wiem jaki tam ma etat . Przyszliśmy w 7 osób na obiad , stoły nieposprzątane po wcześniejszych gościach , usiedliśmy , po 5 minutach poszłam upomniec się aby to sprzatnąć .Pani przyszła wręcz oburzona , ale uprzątneła. Podeszłam do baru zapyac czy mogę złozyć zamówienie na obiad (byliśmy z 4-letnim dzieckiem , które już się niecierpliwiło ),pani odpowiedziała ze zaraz podejdzie tylko wyda napoje do następnego stolika ,mija kolejne 20 minut , nikt nie podchodzi do stolika wręcz nas lekcewazy. Wyszliśmy do pobliskiego lokalu gdzie potraktowano nas jak gości lokaalu czyli tak jak powinni. Co do tej pani to WSTYD I ŻENADA żeby w czasach kiedy o prace nie jest łatwo kogoś takiego zatrudniać !!! WRRRRRRRRRRRR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka