Dodaj do ulubionych

Rozszczep Wargi

16.02.05, 21:42
Jestem z Poznania.
Mam synka 5 miesięcznego z całkowitym rozszczepem wargi i podniebienia.
Polecano mi dr.Becele ze szpitalnej dr.Stępniewskiego.
Niewiem kogo wybrać.Chcałabym uzyskać informacji na temat tych lekarzy i
opieki w szpitalu.
Bardzo chętnie obejrzałabym fotki dzieci które były operowane przez dr.Becele.
bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • mamaadika Re: Rozszczep Wargi 16.02.05, 22:54
      podaj mi adres na który mam Ci wysłać zdjęcia Adika.
      Ta pierwsza operacja jest najważniejsza i warto wybrać najlepszą placówkę w
      której są najlepsi fachowcy -robisz to dla dziecka ,nie dla siebie.
      Ja polecam IMiDz w Warszawie .
      pozdrawiam.
      • ilona3211 Re: Rozszczep Wargi 17.02.05, 13:21
        witaj ja jestem z Rogoźna moja pamela ma 11 lat i była operowana w Poznaniu
        ale na Krysiewicza nie polecam jednak Poznania chociaz do Warszawy mam znacznie
        dalej to jezdze tam z dzieckiem naprawde jest to osrodek godny polecenia nie
        patrz na wygode dla siebie tylko dla dziecka na prawde warto jechac do Wa-wy
        ale decyzja nalezy do Ciebie pozdrawiam
      • buchora Re: Rozszczep Wargi 18.02.05, 18:53
        czesc podam tobie adres:60-234 Poznan ul.Niegolewskich 14\7.Mam jeszcze pytanie
        jak mial robiona warge twoj synek?Bo mnie lekarz powiedzial ze najpierw Patryk
        bedzie mial robiona jedna czesc.Niewiem jak ma to wygladac.Co do szpitala to
        polecila mi szpital na Szpitalnej znajoma lekarka ktora tam jest ordynatorem
        neonatologi.Polecila mi lekarza ktory wg.niej jest b.dobrym
        specjalista.pozdrawiam
    • dorcia-78 Re: Rozszczep Wargi 17.02.05, 16:29
      Witam.Też jestem z Poznania.27 lutego podniebienie mojej córki będzie szył dr
      Stępniewski.Poznałam dziewczynkę z całkowitym rozszczepem zoperowanym przez dr
      Stępniewskiego i wyglądała bardzo dobrze.Rodzice tej dziewczynki oraz inni z
      którymi rozmawiałam są zadowoleni z jego pracy.Polecali mi go też inni lekarze
      oraz logopeda.Najlepiej sprawdzić jeszcze innych fachowców np.z IMiD.Na mnie
      pan dr zrobił pozytywne wrażenie,wbrew opiniom niektórych rodziców.
      • agunek1 Re: Rozszczep Wargi 17.02.05, 20:29
        Witam. Ja nie jestem z Poznania, ale z Katowic. Bardzo wielu lekarzy polecało
        mi Katowicką klinikę, też mówili że pięknie robią zabiegi, ale widziałam
        kilkoro dzieci które były tam operowane i "to piękno" dla mnie wyglądało
        przerażająco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka