chiquita131 16.05.05, 17:07 Jestem mamą prawie 6-cio latka, po czasami tragicznych przejściach... była sonda, wycią za bródkę, podszycie języka, trzy zapaście... no i respirator... chętnie podzielę się doświadczeniami, a jest ich dużo... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.mama.marcelego Re: SEKWENCJA PIERRE ROBIN 16.05.05, 21:06 Witamy chiquita!! Bedzie nam bardzo miło pogadać z Tobą - zwłaszcza, że jesteś, jak piszesz, mamą sześciolatka, więc doświadczeń dużo więcej. Moze napisz coś więcej o Was - skąd jesteście, gdzie się leczycie itd. Pozdrawiam Joanna. Odpowiedz Link
barbarek1 Re: SEKWENCJA PIERRE ROBIN 17.05.05, 13:00 witaj na forum, ja rowniez jestem mamą chłopczyka z PR, ale łagodną postacią (ominęły nas kłopoty z bezdechami, z karmieniem też nie najgorzej). Mój syn to jeszcze maluch - niespełna 2 lata. Rozwija się dobrze. Jestem ciekawa jak rozwija się Twój synek - w końcu to duzy chłopak. Powiem wprost - czy wada zostawiła jakiś slad? Gdzie byliscie operowani? Odpowiedz Link