Dodaj do ulubionych

Powodzenia

17.06.13, 22:35
Wiecie jestem osoba homoseksualną, to co mówię jest na tyle istotne, ze wiem o konsekwencjach. Liczę, ze jeśli ktoś jest u władzy homoseksualistów jak Biedroń. Oprócz przywileji gejom, da też pewne im granice(żeby nie było jak z szlachta). Te granice są ważne. Bo przekraczamy granice przyjemność, która krzywdzi. np.

Miły seks-> zarażenie
Ciągle imprezy-> brak pieniędzy i rozwoju kraju

Czemu by zakazywac ludziom imprez? Spytacie, przeciez to moja kwestia..

Nie chodzi, ze nie można imprezować, ale właśnie umiar zachowywała pewna granica. Gdy ją złamiemy, a obecnie może jeszcze nie łamiemy, ale kolejne pokolenie ją złamie. Jeśli nie nauczy się go granicy. Spojrzcie na przekleństwa w bajkach... Taki już wcześniej był. Pojawił się gdy Rzym zatrudniał najemników, zeby rzymianie mogli się pobawić i w sumie nie walczyć, czego skutkiem był upadek całego rzymu.

To właśnie te wyluzowanie doprowadziło do upadku. A nie chodzi o to, zeby zapominać min. o waznych kwestiach jak zdrowie, nie naruszalnosc ciala, dojrzałość osob intelektualnie, aby miec szanse racjonalnie podjąc decyzje ws. seksu, zakazywac możliwośc rozwoju duchowego jeśli ktos chce, tylko dla przyjemnosci ktora moze pozornie obecnie wyglada, ale czas zwiększa to co pozorne.

20 lat temu pozornie homoseksualizm nie mogl istniec w Polsce. A dziś?
Posiadamy ludzi nie zdolnych do utrzymaniu karabinu... Brak konkretnych decyzji, jak wywalenie rydzyka.. Nie zauważanie przez ludzi ze naruszane sa ich prawa prywatnosci oraz dzieki ucieciu emerytur. Rzad tuszuje swoje nie umiejetne zarzadzanie, a otwarte fundusze emerytalne. Nie maja nic do tego.. Mało tego mogą zostać zlikwidowane, ale obawa jest taka, ze inwestycje zmaleja w kraju..

Homoseksualizm nie jest zły, lecz skutki i pytania ktore pojawiaja sie przy okazji homoseksualizmu. Jak zwiazek z wieloma partnerami... Niszczy gospodarke państwa.. Niszczy czas poświęcany Wam, bo ludzie zauważcie sami. Nie poznają Was dobrze. Tylko byle jak... Kiedys ludzie potrafili rozmawiać. Dziś nie.. :)

Kultura nie została wymyślone bez powodu, a jeśli był jakis powod to jaki?

Dziękuje za Wasze cenne rozmowy i życzę Wam powodzenia. Cóż ja nic sam nie zdziałam. To wy musicie uczyc nastepnych i następnych i pilnowac granic. Jedna z granic to umawianie sie na seks z ludźmi powyżej 18 lat. Cóż takie to trudne.. prawda.. I paskudnie zakazuje przyjemnosci. Co mi tam do tego... :) hehe
Obserwuj wątek
    • reval Re: Powodzenia 17.06.13, 22:44
      Acha i sory za teksty i czasami ucięcia pewnych tekstow. Czasem miałem kilka myśli, które chciałem przekazac. No i tymczasem rozstaje się z gazeta.pl. :)

To co chciałem Wam przekazac to jedna mysl:
      Heteroseksualizm wkrotce ustapi homoseksualisom przywilejow. Czy jednak napewno homoseksualizm bedzie ich godzien w takiej postaci? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka