users1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 25.02.04, 09:13 Odpowiadając na Twoj apel Drogi Ubocie - jestem. Przyznam jednak ża zaglądam tu od czasu do czasu, a nawet czasami coś napiszę. Obiecuje, ze bliżej wiosny będę częstrzym piszącym gościem. Tymczasem pozdrawiam Roztocze i jego gospodarza Mariusza. Mariusz za ten apel na forum Zamość jesteś winien Ubottowi co najmniej piwo, na które i ja sie wpraszam )))))))))))) Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 26.02.04, 12:45 users1 napisał: > Odpowiadając na Twoj apel Drogi Ubocie - jestem. Przyznam jednak ża zaglądam tu > > od czasu do czasu, a nawet czasami coś napiszę. Obiecuje, ze bliżej wiosny będę > > częstrzym piszącym gościem. Tymczasem pozdrawiam Roztocze i jego gospodarza > Mariusza. > Mariusz za ten apel na forum Zamość jesteś winien Ubottowi co najmniej piwo, na > > które i ja sie wpraszam )))))))))))) > Pozdrawiam > W.2 Tak. Wielkie dzięki. Stawiam przy okazji 10 piw. Ja też kierowałem stąd do FZ. Stwierdzam też, że Ubott jest bardzo dobrym meadżerem, stosuje skutecznie marketing. Wróżę Mu duże sukcesy w firmie we współpracy ze Wschodem. M Odpowiedz Link
miet.b Pierwszy raz widzę, że takie forum jest 25.02.04, 09:15 Trzeba więc i tu zaglądać Odpowiedz Link
januszx Re: Pierwszy raz widzę, że takie forum jest 25.02.04, 13:18 Zimowe , roztoczne pozdrowienia dla Wszystkich - Starych Znajomych i nie tylko J Odpowiedz Link
szekla Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 26.02.04, 12:52 podpisuje sie z pozdrowieniami Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 04.03.04, 08:10 Ja takze uwazam, ze forum bedzie sie rozwijalo i zarazac bedziemy co raz to nowe osoby miloscia do roztocza. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 04.03.04, 09:09 ubott.1 napisał: > Ja takze uwazam, ze forum bedzie sie rozwijalo i zarazac bedziemy co raz to > nowe osoby miloscia do roztocza. Ubotcie. Już się rozwija i jest nowa, wyższa jakość. pzdr Mariusz Odpowiedz Link
users1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 04.03.04, 10:57 Zauważcie że jak w ostatnich dniach Roztocze poszło do gory pod wzgledem ilości postów wśród turystycznych forów prywatnych. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 05.03.04, 08:17 Zobaczysz usersie, ze to dopiero poczatek. Bedzie o nas glosno . Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 05.03.04, 09:39 users1 napisał: > Też tak myślę > Pozdrawiam > W.2 Uściślam. Chodzi o to ,że na stronie głównej Forum Gazety Wyborczej od wczoraj forum Roztocze figuruje w pierwszej dziesiątce najbardziej "ożywionych" stron dyskusji regionalnych. Chyba na to sama Kraina Roztocze zasługuje. Jest to dowodem zainteresowania obecnego i przyszłego internautów , turystów i ludzi zwiazanych z Roztoczem. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Pozdrowienia od forum Zamosc 08.03.04, 03:46 A moze i wejdzie do pierwszej trojki. Odpowiedz Link