perla Re: strony o Roztoczu 27.02.04, 22:20 www.roztocze.stalwol.pl/Roztocze/Html/Index.htm Odpowiedz Link
ewelina_en Re: strony o Roztoczu 22.09.04, 01:28 ale tego nie rozumiem. dlaczego polecacie taką marną stronę? nie wystraczy coś-tam napisać w necie, ale trzeba jeszcze zrobić to tak aby ludzie chcieli oglądać - a tu od pierwszej strony wita bezguście Odpowiedz Link
users1 Re: strony o Roztoczu 22.09.04, 07:58 Witaj Ewelino, miło że odwiedziłaś nasze wirtualne Roztocze, zostań u nas i czuj sie tu dobrze. W tym wątku forumowicze podają ciekawe, ale nie koniecznie, strony o Roztoczu nie po to by poddawać je ocenie, ale po to by ktoś jeśli uzna za stosowne mógł z z ich treści skorzystać. Czy jedna czy druga strona to bezguście jak to okreslasz, to juz nie mnie to oceniać, dobrze że takie sterony są i to jest najważniejsze, bo nawet na stronie która jest bezguściem, jeśli sie chce i czegoś konkretnego sie szuka, to sie znajdzie. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
ewelina_en Re: strony o Roztoczu 22.09.04, 23:32 users1 napisał: > Witaj Ewelino, miło że odwiedziłaś nasze wirtualne Roztocze, zostań u nas i > czuj sie tu dobrze. > W tym wątku forumowicze podają ciekawe, ale nie koniecznie, strony o Roztoczu > nie po to by poddawać je ocenie, ale po to by ktoś jeśli uzna za stosowne mógł > z z ich treści skorzystać. Czy jedna czy druga strona to bezguście jak to > okreslasz, to juz nie mnie to oceniać, dobrze że takie sterony są i to jest > najważniejsze, bo nawet na stronie która jest bezguściem, jeśli sie chce i > czegoś konkretnego sie szuka, to sie znajdzie. > Pozdrawiam > W.2 Ładnie to napisałeś. Pewnie się nie zgadzamy - ale dziękuję Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 19:22 podnosze watek, strony bogate w fotografie i informacje, kto ma czas niech oglada! Odpowiedz Link
czuk1 Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 20:18 blotniarka.stawowa napisała: > podnosze watek, strony bogate w fotografie i informacje, kto ma czas niech > oglada! Dziękuję za to podnoszenie. Choć ja podnosił bym watki Kobiet. One są serdeczne. Ale dziekuje Ci za podnoszenie wartosciowych i pozytecznych wątkow, na czasie. Mariusz Odpowiedz Link
arwen.a Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 19:55 www.horyniec.net/ Nie o całym Roztoczu ale o Południowym no i o Horyńcu. Dla mnie bardzo ważna bo gdyby nie ona nie byłoby pewnie mnie tu z Wami )) A. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 20:25 Tym bardziej nam miło, że tu z nami jestes. Odpowiedz Link