Dodaj do ulubionych

strony o Roztoczu

27.02.04, 22:17
www.roztocze.pl/
Obserwuj wątek
    • perla Re: strony o Roztoczu 27.02.04, 22:19
      www.roztocze.net/
      • perla Re: strony o Roztoczu 27.02.04, 22:20
        www.roztocze.stalwol.pl/Roztocze/Html/Index.htm
        • perla Re: strony o Roztoczu 27.02.04, 22:21
          www.roztocze.pol.lublin.pl/
          • ewelina_en Re: strony o Roztoczu 22.09.04, 01:28
            ale tego nie rozumiem. dlaczego polecacie taką marną stronę? nie wystraczy
            coś-tam napisać w necie, ale trzeba jeszcze zrobić to tak aby ludzie chcieli
            oglądać - a tu od pierwszej strony wita bezguście
            • users1 Re: strony o Roztoczu 22.09.04, 07:58
              Witaj Ewelino, miło że odwiedziłaś nasze wirtualne Roztocze, zostań u nas i
              czuj sie tu dobrze.
              W tym wątku forumowicze podają ciekawe, ale nie koniecznie, strony o Roztoczu
              nie po to by poddawać je ocenie, ale po to by ktoś jeśli uzna za stosowne mógł
              z z ich treści skorzystać. Czy jedna czy druga strona to bezguście jak to
              okreslasz, to juz nie mnie to oceniać, dobrze że takie sterony są i to jest
              najważniejsze, bo nawet na stronie która jest bezguściem, jeśli sie chce i
              czegoś konkretnego sie szuka, to sie znajdzie.
              Pozdrawiam
              W.2
              • ewelina_en Re: strony o Roztoczu 22.09.04, 23:32
                users1 napisał:

> Witaj Ewelino, miło że odwiedziłaś nasze wirtualne Roztocze, zostań u nas i
                > czuj sie tu dobrze.
                > W tym wątku forumowicze podają ciekawe, ale nie koniecznie, strony o Roztoczu
                > nie po to by poddawać je ocenie, ale po to by ktoś jeśli uzna za stosowne mógł
                > z z ich treści skorzystać. Czy jedna czy druga strona to bezguście jak to
                > okreslasz, to juz nie mnie to oceniać, dobrze że takie sterony są i to jest
                > najważniejsze, bo nawet na stronie która jest bezguściem, jeśli sie chce i
                > czegoś konkretnego sie szuka, to sie znajdzie.
                > Pozdrawiam
                > W.2

Ładnie to napisałeś. Pewnie się nie zgadzamy - ale dziękuję smile
    • blotniarka.stawowa Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 19:22
      podnosze watek, strony bogate w fotografie i informacje, kto ma czas niech
      oglada!
      • czuk1 Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 20:18
        blotniarka.stawowa napisała:

> podnosze watek, strony bogate w fotografie i informacje, kto ma czas niech
        > oglada!

Dziękuję za to podnoszenie. Choć ja podnosił bym watki Kobiet. One są
        serdeczne. Ale dziekuje Ci za podnoszenie wartosciowych i pozytecznych wątkow,
        na czasie. Mariusz
    • arwen.a Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 19:55
      www.horyniec.net/
      Nie o całym Roztoczu ale o Południowym no i o Horyńcu. Dla mnie bardzo ważna bo
      gdyby nie ona nie byłoby pewnie mnie tu z Wami smile))
      A.
      • ubott.1 Re: strony o Roztoczu 09.07.04, 20:25
        Tym bardziej nam miło, że tu z nami jestes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka