Dodaj do ulubionych

Czartowe Pole

04.10.14, 09:27
Witam,
Zamieszczam link do ankiety na temat ścieżki przyrodnczo-dydaktycznej w Rezerwacie Czartowe Pole. Ankieta jest mi potrzebna do napisania pracy inżynierskiej.
Proszę chętne osoby, które odwiedziły Czartowe Pole do wypełnienia ankiety.
Z góry dziękuję
A o to link do ankiety:
www.ankietka.pl/ankieta/161356/sciezka-przyrodniczo-dydaktyczna-w-rezerwacie-czartowepole-stan-obecny-a-oczekiwania-odbiorcow.html
Obserwuj wątek
    • skuter46 Re: Czartowe Pole 04.10.14, 09:48
      Wypełnilem. Skrytykowałem.
      • do618 Re: Czartowe Pole 04.10.14, 10:22
        dziękuję ślicznie za pomocsmile
    • leszeks Re: Czartowe Pole 06.10.14, 20:08
      Ja również wypełniłem. Akurat lubię Czartowe Pole i zawsze tam zabieram gości wizytujących Roztocze.
      Dlaczego akurat taki temat pracy inżynierskiej? Czy są jakieś plany rozbudowy tej ścieżki?
      • do618 Re: Czartowe Pole 16.01.15, 20:41
        Bardzo dziękuję za pomoc smilePrzepraszam, że tak późno się odzywam. Panie Leszku, wybrałam taki temat, ponieważ uważam,że ścieżka jak i cały rezerwat przyrody jest przepięknym miejscem, godnym uwagi. Moje badania mogą w przyszłości posłużyć do ewentualnej modernizacji ścieżki.
        • leszeks Re: Czartowe Pole 17.01.15, 11:25
          Tak, to miejsce jest magiczne i na pewno warte aby o nim pisać. Ze swoim niesamowitym Sopotem oraz przyrodą, ze swoimi legendami o czartach oraz diabłach na Karczmisku, w końcu ze swoją historią: hamerni, papierni, przedwojennych obozów harcerskich oraz żołnierskich, walk partyzanckich z niemieckimi czołgami, partyzanckiego cmentarzyka oraz obozu NKWD w pobliskim Błudku. Jedno miejsce a tyle historii!

Życzymy powodzenia w pisaniu pracy inżynierskiej. I chętnie będziemy służyć pomocą. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka